| נשלח ב-2/4/2012 15:44 |
|
| |
בחורה חרדית מקריית ספר נישאה לערבי מדיר קדיס
בשנים האחרונות הולכת ומתעצמת תופעת הפועלים הערבים בערים החרדיות שנוסף למחייתם צדים ברשתם נערות יהודיות .
בחודשים האחרונים התופעה הולכת ומתגברת בעיר החרדית מודיעין עילית , שם נפלו ברשתם של פועלים ערבים מספר בנות שחברו לחברים מהכפר הסמוך דיר קדיס.
אלא שבחודש האחרון - בחורה שלמדה בסמינר בעיר ונפלטה משעריו , יצאה לרחובות וסרה מן הדרך הישרה .
פועל ערבי שהחל לצאת עמה הביאה לביתו בכפר דיר קדיס הממוקם מול מודיעין עילית, ולאחר מספר ימים בחברתו החליטה להינשא .
בשבוע שעבר נערכה החתונה בכפר הערבי דיר קדיס , לקול מצהלות מוכתרי הכפר ופעילי הפת"ח חגגו בדיר קדיס את החתונה הראשונה עם בחורה ממוצא יהודי המתגוררת בסמיכות לכפרם.
בימים האחרונים נעשו מאמצים להשיבה לחיק משפחתה , אך נדמה כי עתה מאוחר מידי, והתופעה של העסקת ערבים בתוככי הערים החרדיות מביאה בסופו של יום לתוצאות מחרידות .
מקור: http://anashnews.net/default.aspx?pageid=57&articleID=1384
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 15:45 |
|
| |
לתפארת דו הקיום
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 15:57 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 15:58 |
|
| |
זה רק אני או.....
איכססססססססססססססססס
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 16:03 |
|
| |
באמת קשה להבין את הבנות הללו.. צומי אפשר לקבל גם מבחורי ישראל.. לא מבינה את הצעד.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 16:09 |
|
| |
חבל שאין מסגרות בחברה החרדית לבחורות שלא מתאימות לסמינר...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 16:14 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | חבל שאין מסגרות בחברה החרדית לבחורות שלא מתאימות לסמינר... |
| חבל שאתה חושב שזה אחד הגורמים להנל..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 16:17 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | חבל שאין מסגרות בחברה החרדית לבחורות שלא מתאימות לסמינר... |
|
אין כזה דבר. תמיד יש סמינר שמתאים לבנות האלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 17:26 |
|
| |
עוד מישהו שחיפש סקופ
דווקא יש מסדרות, מי שרוצה פרטים שיפנה אלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 18:48 |
|
| |
אמאל׳ה איזה עצוב... ועוד כמה זמן היא תתקשר ליד לאחים להגיד שבעלה הערבי מכה בה ומתעלל בה... באמת שאי אפשר להבין אותן, אבל גם לדון אותן אי אפשר...ה׳ ירחם ויעזור...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 23:22 |
|
| |
דווקא להבין כן אפשר... (כלומר את מקור ההתנהגות)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 23:10 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | | דווקא להבין כן אפשר... (כלומר את מקור ההתנהגות) |
| נסיון החיים לימדני, שלכל תופעה יש הסבר, ואפילו הגיוני, אם כי תופעה זו היא בין התופעות שאני מתקשה לעכל ו/או להבין.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 00:35 |
|
| |
למה ערבי למה<???????????????........ אני בת ואני גם לא מבינה את התופעה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 00:41 |
|
| |
לכל אלו שלא מבינים התופעה, אז הנה אפשרות אחת. בחורה באה מבית שלא הרעיפו עליה לעולם אהבה וקבלה כמות שהיא, אלא ההפך, כל היום קיבלה רק ביקורת, צעקות וגם מכות מדי פעם. כמובן שההתנהגות שלה בבית ספר לא היתה ממש הכי טובה, וגם שמה ספגה שטף בלתי פוסק של העלבות וביקורות. והנה היא מכירה בחור שיש לו רק מילים טובות בשבילה, כמה היא יפה, מושכת, וכמה הוא מוקסם ממנה ורוצה אותה. בנוסף הוא מבטיח לה כל טוב שבעולם, וכל הזמן שואל אותה למה היא מסרבת לו אחרי שהיא סובלת כל כך בבית. ויום רע במיוחד, שגם אבא וגם אמא וגם האחים וגם האחיות צרחו וצעקו, היא נשברה, והחליטה ללכת עם הערבי לכפר שלו. ויותר מאשר היא הולכת עם הערבי, היא בורחת מהבית.
עכשיו יותר מובן?
נ.ב. אני עצמי מכיר מקרה של בחורה חרדית שהתחתנה עם נהג אוטובוס. היום היא כבר מתחרטת, אבל עכשיו היא נשואה עם ילדים ותקועה שם...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 00:47 |
|
| |
מעפיל הכל מובן, אני ממש לא תמימה, יודעת מה עובר על בחורות.. אבל אפילו אחרי הכלללל נשארתי עם השאלה למה??..................
|
|
|
|
|