בית פורומים שידוכי חרדים

דיסטנס בפגישות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/4/2012 13:42 לינק ישיר 
דיסטנס בפגישות

על כמה מרחק (ואני לא מדברת על סנטימטרים) אתם שומרים בפגישות ראשוניות?
האם אתם מדברים חופשי או שומרים על מרחק ואם כן איך למה וכמה?

ושאלה לבנים...אתם מעדיפים שבחורה תזרום, תזרוק בדיחות ותדבר חופשי
או שתהיה ענינית מאוד, ויותר מרוחקת?
אשמח אם תענו חשוב לי לדעת.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 13:46 לינק ישיר 

מעדיף בחורה שתהיה כמות שהיא באמת. ואני לא שומר על שום מרחק, לא קרוב מדי ולא רחוק מדי, רק מה שמרגיש לי נורמלי ומתבקש בהתאם לנסיבות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2012 13:50 לינק ישיר 

בס"ד

אה.. מעפיל,
תסכים שבחורה תאמר לך "איזה עניבה גרוזינית אתה לובש" ?? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 13:51 לינק ישיר 

תמיד שמכירים מישו/ מישי חדש/ה יש איפוק וריחוק מסוים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2012 13:54 לינק ישיר 

שירלי19 כתב:
על כמה מרחק (ואני לא מדברת על סנטימטרים) אתם שומרים בפגישות ראשוניות?האם אתם מדברים חופשי או שומרים על מרחק ואם כן איך למה וכמה?ושאלה לבנים...אתם מעדיפים שבחורה תזרום, תזרוק בדיחות ותדבר חופשיאו שתהיה ענינית מאוד, ויותר מרוחקת?אשמח אם תענו חשוב לי לדעת.

אני חושבת שצריך להיות פתוחים וזורמים ולא לחשוב בכל רגע על - "מה לומר ומה לא לומר".. זה גם מבלבל ומלאכותי מאד. כל בן אדם צריך לדעת מהם הגבולות שלו ולא להיסחף ולספר על כל החיים, החברים, המשפחה, האירועים השמחים, הדרמתיים, המרגשים וכו'.. את צריכה לקחת בחשבון שישי מצב גדול שהבחור שאת נפגשת איתו - לא שלך.. ולא באלך שכל אלה שמעבר למחיצה ידעו את כל קורות חייך....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 13:57 לינק ישיר 

אני אסכים לה לומר את זה, ומן הסתם זה גם יהיה נכון, כי אני ובגדים אינם חברים טובים במקרה הטוב. אבל סתם שאלה, מה זה עניבה גרוזינית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2012 14:13 לינק ישיר 

בס"ד

אתה לא רציני עכשיו??
אתה לא חושב שאמור להיות איזשהו ריחוק מסויים לפחות בפגישות הראשונות בין בני הזוג?
(חוצמזה שריחוק כזה ישנו גם בפגישות בין שני אנשים בני אותו מין שזה עתה נפגשו לראשונה. ככה זה, זה טבע האדם, האדם חש התנכרות מסויימת לזרים לו).

עניבה גרוזינית= עניבה המעוטרת בגוונים רבים אשר הקשר הקיים בין גוון לגוון שואף לאפס.

תוקן על ידי טיע ב- 15/04/2012 14:13:43

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 14:16 לינק ישיר 

אמנם לא התנסיתי בזה עדיין, אבל אני חושבת שצריך לשמור על מרחק מסויים בפגישות הראשונות לפחות,כשכלום עדיין לא ידוע...כי בכל זאת זה בחור, אני לא אמורה לדבר איתו כאילו הוא חבר שלי... אבל בכללי זה תלוי איך הפגישה זורמת...כי אם יש חיבור אז אוטומטית זה יפתח...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 14:28 לינק ישיר 

ברור לי שיש ריחוק בפגישות הראשונות, אבל זה לא ריחוק שבא מתוך נוסחא מקובעת, אלא הוא תהליך טבעי שמתפוגג במשך הזמן. השאלה כאן היתה על תהליך מלאכותי, לא טבעי, ועל שאלה זו באה תשובתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2012 14:36 לינק ישיר 

אני מתנהג ומדבר כרגיל. 

נכון שאני לא זורם כמו עם חברים שלי אבל אם היא תגיד משפט חכם או בדיחה טובה אני אפרגן.

הייתי רוצה שבחורה תזרום ותאמר בדיחות וכדומה כי זה פותח משהו ואז שנינו מרגישים יותר חופשי.

אבל כל אחד כפי עניינו העיקר שלא לנסות להיות מי שאתה לא... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 14:57 לינק ישיר 

ומה אם אין ריחוק? כולכם נראה לי כתבתם שברור שבפגישות ראשונות יש ריחוק..
בפגישות אני דבר ראשון מנסה להוריד את הריחוק הזה, כי אם לא אני לא טבעית, השאלה אם זה דבר נכון לעשות
כי אני ישר שוברת את הקרח עם כמה בדיחות ובמשך כל הפגישה אני מאוד נחמדה ופתוחה,
לא בקטע של לשפוך את כל החיים שלי אלא פשוט להיות נחמדה,
ועכשיו מישהו הוריד אותי כי הייתי "יותר מידי נחמדה" מה זה אומר? זה מלחיץ בחורים שנחמדים אליהם?
אני חושבת שאולי הנחמדות גורמת שיהיה יותר קשה לבנות רגש, אבל בפגשיות ראשוניות זה הרי  לא כ"כ משנה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 15:05 לינק ישיר 

יש הבדל בין פגישה ראשונה - שניה - שלישית.. בפגישה ראשונה נראהלי לא מתאים להתחיל דאחקות וצחוקים עם בחור שמי אמר לך מה יהיה לך איתו בהמשך??.. אחרי זה אפשר כבר יותר לדעת כיוון, להשתחרר ולהיות זורמים יותר..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 15:09 לינק ישיר 

אז מה את עושה? מדברת כמו בראיון עבודה או משהו בסגנון?
באמת מענין אותי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 15:09 לינק ישיר 

שירלי.... אותי הורידו כי טענו שאני סנובית (ואני מזה לא!)...
תאמיני לי...דבר ראשון.. הקב"ה...
אח"כ לעניננו.... את לא צריכה להיות פתוחה ומייד לזרוק 2-3 בדיחות כדי להפשיר את האוירה...זה לא כזה גרוע שהאוירה תהיה מכובדת! ולא מתלוצצת או מבודחת... 
לדעתי את כן יכולה לזרוק איזו בדיחה אבל לא על ההתחלה...
מה שכן... צריך להראות התענינות והקשב לדברי הבחור... התענינות והתפעלות מדבריו... כך הוא יהנה בפגישה...וכנ""ל גם על הצד השני...אם הוא יתלהב ממה שאת אומרת את תהני ומימלא האוירה תיפתח כשתהנו...  ואני מדברת על פגישה ראשונה כמובן...
ואני בהחלט מבינה את הקטע ל להוריד על "נחמדות יתר" כי לדעתי זה נותן תחושה קרובה יותר ואז תופסים סוג של רתיעה... או שזה מציק בקטע של צדיקות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 15:16 לינק ישיר 

חדשונט,
א. לא מטריד אותי שהוא הוריד אותי, זה יותר שלב של הפקת לקחים..
ב. זה מה שאני שואלת איך אפשר להיות טבעים וזורמים ועדין לשמור על אוירה מכובדת?
ג. אני לא אומרת שכל הפגישה אני מפשירה את האוירה.. :) :) 
ד. ממ.. מבינה את הקטע של צדיקות אבל קירבה שמביאה לרתיעה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 15:26 לינק ישיר 

שירלי, אני לא הייתי מייחס לזה חשיבות בכלל. לא מתאים לו בחורה שהיא משתדלת להיות חמודה, שיחפש לו בחורה שאינה כזאת. אם זאת מי שאת, אין שום סיבה בעולם להשתנות. תאמיני לי שעל כל בחור שיוריד אותך על נחמדות יתר, יש אלף בחורים שרוצים דוקא בחורה חמודה שמחפשת להטיב.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > דיסטנס בפגישות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext