| נשלח ב-25/4/2012 00:42 |
|
| |
המועמד/ת לא מוצא חן בעייני ההורים.
אשמח לשמוע את דעתכם/ן על המקרה הבא:
הגעת ליום המיוחל, אחרי אין ספור ברורים ופגישות, מצאת את שאהבה נפשך!
רגע לפני הסגירה את/ה מביא/ה את המועמד/ת להכרות אם ההורים, ו... הוא/ היא לא מוצא/ת חן בעיינם. הם לא מוכנים, בשום פנים ואופן, אפילו לשמוע על זה!!!
האם תמשיכו? (גם במחיר אי הגעת ההורים לחתונה!) אני לא סתם שואל, זה קרה לי! (אימי היקרה, התנגדה בכל התוקף!!!) אחרי שאשמע את הגיגיכם, אומר לכם מה אני עשיתי...
(אני מקווה שאני ברור שאני לא זקוק לעצה, זה כבר היה, רק לשמוע את דעתכם/ן) ו_______________
תוקן על ידי אחי23 ב- 25/04/2012 01:11:31
לאהוב זהו הטוב שבטוב
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 01:00 |
|
| |
כבר עשית ! אז מה כל כך חשוב לך הגיגינו..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 01:02 |
|
| |
להמשיך ועם סבלנות, התמדה וקצת חוכמה הם יסכימו
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 01:03 |
|
| |
את מכירה את אמא שלו?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 01:12 |
|
| |
לא, אבל אמא שלי התנגדה ל3 חתנים שלה ובסוף היא באה לכל הארועים
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 01:16 |
|
| |
| מזדקן כתב: |  | כבר עשית ! אז מה כל כך חשוב לך הגיגינו.. |
| הבנת את כוונתי לא נכון, כי אסיק החליף את הכותרת! (עכשיו החלפתי שוב ואני מקווה שהוא לא ישנה עוד פעם.)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 01:23 |
|
| |
| lirilili כתב: |  | לא, אבל אמא שלי התנגדה ל3 חתנים שלה ובסוף היא באה לכל הארועים |
| התחתנת 3פעמים???
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 01:24 |
|
| |
למה אתה לא חושב על אופציה ש 3 אחיות שלה התחתנו..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 01:27 |
|
| |
לא מכיר את הוריך ולא אותך . כך שאיני יכול לומר מאומה..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 01:28 |
|
| |
תודה מזדקן, פעם אחת זה די והותר בשבילי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 01:49 |
|
| |
השאלה היא: עד כמה צריכים לשמוע לדעת ההורים. הכלה שלך תסבול תחת הוריך. ואתה צריך לקחת את זה בחשבון+ את האי תמיכה של ההורים שלך בכם. עכשיו: אם ההורים באופיים מתנגדים כמעט לכל הצעה מצדך(למשל: אתה פתוח לגמרי והם חניוקים) אז ברור שעליך ללכת כנגדם. (+שאילת רב) ולשתף את הכלה החדשה בעדינות לגבי המקרה.ולשול/לבקש את הסכמתה. אבל: אם זה רק היא בלבד.ויש לך קשר בריא עם ההורים. כנראה משמים הדבר. ולב ההורים יודע נפש ילדם. ויש להם הרבה כלים לדעת מה מתאים לך יותר ממך מעט. כיוון שהם עברו את שלב ההתלהבות הנערית והם מבוגרים ומחושלים לחיים. ופחות מסונוורים מכסף או ברק חיצוני ויותר יודעים מה יהיה טוב לך.ולכן כדאי להתרחק מהעניין עם כל הכאב שבדבר. ולבקש ממנו יתברך: שכמו שאתה כופפת את ראשך לרצון ההורים. הוא ייתן לך את רצונך- שורש נשמתך במהרה. כששומעים להורים- לא מפסידים. כמובן לעשות זאת בצורה רגישה ומכובדת. ולהסביר לבחורה- לפי רמת הקשר בינכם את העניין. בצורה ברורה ורגישה אך- החלטית מספיק. כל מקרה הוא לגופו. וכמובן שעל כל מקרה יש לעשות את זה בצורה רגישה ומכובדת עם הרבה מחשבה לפני מעשה. וכשעושים- לא להתחרט על העבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 01:49 |
|
| |
אני יכולה לומר דברים ששמעתי מנסיון של אחרים, כל מי שהביא הביתה כלה והאמא לא אהבה אותה, בסופו של דבר באמת התברר שהם לא מתאימים... לומר לך בפועל מה הייתי עושה? זו בהחלט דילמה ממש קשה...כי הבנאדם בטוח שהוא מצא את שאהבה נפשו, ופתאום אמא באה ומתנגדת לכך...קשה... אני מאמינה שבסופו של דבר מה שהחלטת זה מה שהיה צריך לקרות והכל כמובן, משמיים...בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 01:54 |
|
| |
אם אתה מעלה את הנושא לדיון כנראה שביטלת עם הבחורה, ???
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 10:24 |
|
| |
מה התחדש פתאום כשראו אותה שלא ידעו במהלך הפגישות? יש לה אף ארוך? חצאית ג'ינס רח"ל?
התשובה לשאלה שלך היא די פשוטה, אדם עצמאי כמעט ולא יתן משקל להתנגדות ההורים (אלא אם לו בעצמו היה כבר ספק כלשהו) ואדם שתלוי בהורים לא תהיה לו ברירה... (אלא אם יש לו תמיכה מאחד ההורים שאז זה "תיקו" =) )
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 10:25 |
|
| |
אז ככה אם הייתי יודעת שעכשיו הם מתנגדים ואולי לא יבאו לחתונה אבל בעתיד הם ילמדו לקבל אותו, אז הייתי נשארת,אבל אם ידוע לי שלא משנה כמה זמן יעבור הם לא יקבלו אותנו אז לא הייתי ממשיכה כי כמה שיתכן מאוד שזה הבחור שנועד לי וזה ה"בעשרט" שלי, לא הייתי רוצה להעמיד את חיי הנישואין שלי תחת כזה לחץ, בהתחלה אולי אני לא ירגיש כ"כ בחסרון אבל באיזהו שלב זה אני יקרע בין המשפחה לבין בעלי, ויהיו רגעים שאני אשאל את עצמי אם כל ההקרבה הזאת שווה.. לא בגלל שזה לא הוא, אלא בגלל שזה הקרבה גדולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 10:35 |
|
| |
סליחה אם אני מגיבה בחוסר רגישות, אבל סיפורים כאלה ממש מתסכלים אותי!!!
לא יודעת מה לענות לך, כי אני לא יכולה לצייר אצלי כזה מצב בראש....
בלי להכיר, בלי לדעת, בלי להתמצא. אני? הייתי הולכת על זה עד הסוף, כמעט בשביל הדווקא!!
|
|
|
|
|