| נשלח ב-4/5/2012 00:34 |
|
| |
"מוכשרת" או שזה רק תירוץ?
מה אני אומורה לחשוב אחרי שבמהלך השבוע שמעתי משלושה כיוונים שונים
שבגלל שב"ה התברכתי בכשרונות אז מפחדים להציע מישהו שהוא פחות?
נראה לכם כמו תירוץ?
אני אפילו לא יודעת אם להינות מהמחמאה.....
תוקן על ידי בחורהנט ב- 04/05/2012 00:43:55
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2012 00:55 |
|
| |
אז תסבירי לכל האנשים הטובים שכ"כ מפחדים להציע שלא ידאגו. ובהחלט את יכולה לשמוע על משהו פחות מטוב(שהם חושבים כך)... ואת תבררי ותבדקי מה מתאים.... הסירי דאגה מליבך. שידוך זה משמים. ואם הוא שלך זה יבוא בכל מקרה. תהני מהמחמאות. הרווחת אותם ביושר. כנראה יש על מה..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2012 01:25 |
|
| |
אריסה, תודה :)
חממת את ליבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2012 02:07 |
|
| |
אני לא חושבת שזה תירוץ, אנשים היום לא ממהרים להציע שידוכים( רוב האנשים) וכשיש בחורה שבאמת מוכשרת אנשים לא מעיזים לבוא ולהציע משהו שאולי לא מספיק טוב ויפסל על הסף... אבל כמו שאריסה אמרה, אף אחד לא אחראי על מה שמגיע לך חוץ מה׳, והוא זה שידאג לזיווג שלך להגיע אליך.......
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2012 13:30 |
|
| |
זו לא הפעם הראשונה שאני שומעת על דבר כזה.. לי זה נשמע הזוי ולא מחובר למציאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2012 13:46 |
|
| |
אני מכיר הרבה מאוד בחורים שלא מתחילים לשמוע על בחורה לפני שמצוין בוודאות שהיא מוכשרת!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2012 15:59 |
|
| |
במחילה, בחיים לא נתקלתי במשו כמו שאת מתארת אריסה. נשמע לי קשקוש מקושקש.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2012 16:01 |
|
| |
גם לי נשמע קשקוש נתקלתי באחד כזה לצערי. ואז האמנתי שזה קיים. הוא לא רצה בחורה מורה.... כי.. יש בתפקיד הזה עוצמה מסוימת לכי תביני אנשים...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2012 16:50 |
|
| |
אני חושבת שזה שבחור לא רוצה בחורה מידי... זו בעיה יותר מורכבת. הבנות יוצאות מהסמינר ומלימודי המשך יותר מלומדות מהגברים וזה אולי עלול להרתיע אותם. מצד שני, גם אני רוצה היום בחור מוכשר ולא אחד שאין לו השכלה וידע. וזה קצת בעייתי לפעמים בציבור שלנו... (בחורים, אני לא מתכוונת לפגוע אלא רק לדבר על מציאות שקיימת...).
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2012 21:25 |
|
| |
אכן בחורים לא אוהבים בחורות שהן מוכשרות יותר מהן, ובהתאם בחורה מוכשרת תתקשה למצוא בחור מתאים. אלו דברים ידועים וחבל להתכחש להם.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2012 21:50 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | אכן בחורים לא אוהבים בחורות שהן מוכשרות יותר מהן, ובהתאם בחורה מוכשרת תתקשה למצוא בחור מתאים. אלו דברים ידועים וחבל להתכחש להם. |
|
אני לא מכיר את החברה בה אתה חי, אצלי בחברה לפני ששומעים את שם הבחורה כבר בודקים שהיא מוכשרת. זה לא מפחיד אף אחד, זה תנאי בסיסי. כשיושבים בפגישה ולבחור לא נוח עם הבחורה בגלל כשרון זה משהו אחר לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2012 22:00 |
|
| |
לא הבנתי את רוצה להתחתן עם מישהו שפחות מוכשר ממך?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2012 22:26 |
|
| |
אריסה, אני מצטער לאכזב אותך, אבל רוב הבעלים לא יתגאו באשה שהיא מוכשרת מהם, הם יתביישו, וינסו להסתיר דבר זה. ומצד שני אשה שהיא חכמה יותר מבעלה, יהיה לה מאד קשה להיות ותרנית, הרי היא רואה ומבינה מה שלדעתה הוא לא רואה ומבין, אז למה שהיא תוותר לו? בנוסף, מכיון שבקשר זוגי אשה מחפשת בטחון, איך בעל פחות מוכשר ממנה יצליח להעניק לה תחושת בטחון?
לסיכום, בכדי שבחורה תתחתן עם בחור שהוא פחות מוכשר ממנה, זה ידרוש משניהם המון כוחות נפשיים, וזה יצטרך להיות שני אנשים מאד מיוחדים שיצליחו במשימה כזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2012 23:03 |
|
| |
מאיפה הבטחון בתיאוריות שלך, אריסה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2012 23:09 |
|
| |
לא יודעת...אולי משידוכים? אולי מהרצאות? לא בטוחה בעצמי בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2012 23:13 |
|
| |
אולי מחלומות... (ולא בקונוטציה השלילית שלהן)
|
|
|
|
|