| נשלח ב-30/5/2012 10:44 |
|
| |
עצומה לאסיק: אנא אל תערוך אשכולות
ידידינו אסיק שמנסה כל הזמן לשפר את הפורום מתקן כותרות והודעות על ימין ועל שמאל. לדעתי זה גם פוגע בכותב ההודעה המקורית שכאילו לא השכיל לכתוב כמו שצריך, ומאידך זה לא באמת עוזר או משפר את תוכן האשכול או את ההודעה. אז אני פונה בזה לאסיק, אנא ממך אל תערוך ואל תתקן הודעות מכל סוג שהוא, חוץ אם מדובר בהודעות פוגעניות או בוטות וכדומה.
כל מי שמצטרף לבקשה זו מתבקש לחתום על אשכול זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 10:51 |
|
| |
בדיוק. אלכסנדרה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 10:52 |
|
| |
חחח אם האשכול הזה יימחק/ייערך, זה יהיה גדולללללללללללללללללללללללללל גמאני חותמת, למה לא?
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 11:33 |
|
| |
מסכימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 11:43 |
|
| |
חותמת.
כל הכבוד על היוזמה!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 11:46 |
|
| |
גם אני חותמת
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 11:51 |
|
| |
אין בידי לזכור שינויים שנשו אך כולם נעשים כדי להבין תוכן האשכול לפני שנכנסים אליו ולמשוך קוראים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 11:56 |
|
| |
כן, אבל לפעמים אתה נותן להם טון אחר ממה שהתכוון המשורר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 11:58 |
|
| |
במחילה מכבודך, אנשים בוחרים שם לאשכול אחרי חשיבה רבה, וסתם לשנות בתדירות כמו שאתה עושה, פוגע גם בהשקעה שלהם וגם באנשים אחרים שכאילו הם זקוקים לעזרה בכדי להבין. למשל, האשכול האחרון של האלכסנדרה כותרת האשכול היתה מובנת לחלוטין ואתה שינית ללא טעם. מה עוד שמתקבל הרושם הרבה פעמים שאתה משנה בחטף, והרבה פעמים השינויים שלך לא קולעים. אז בבקשה, לא לפגוע באשכולות ובאנשים ללא סיבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 11:59 |
|
| |
והשינוי כותרת של האשכול האחרון "טעויות..." ממש לא משקף. היית קורא לזה אולי, תעזרו לנו לא לחזור על שגיאות בפגישות, או שתפו אותנו מנסיונכם בלה בלה בלה... אבל מה הקשר של הנחמדות? זה קשור רק להודעה הפותחת אבל זה ממש לא נושא האשכול! זה רק מבלבל את קוראי הכותרת...
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 12:02 |
|
| |
אהה ועוד משו, את לפעמים אתה משנה את הכותרת לנימה אישית שזה ממש לא יפה... כי אם הייתי רוצה, הייתי כותבת כבר בנימה אישית... אם לא עשיתי זאת סימן שהרגשתי אולי לא נעים או לאידעת מה, פשוט רציתי לכתוב בכלליות, בטח יש עוד אנשים שזה קרה להם... (עשית לי אתזה פעם וזה לא היה כ"כ נחמד, אני מניחה שגם כך לאחרים...)
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 12:02 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | והשינוי כותרת של האשכול האחרון "טעויות..." ממש לא משקף.
היית קורא לזה אולי, תעזרו לנו לא לחזור על שגיאות בפגישות, או שתפו אותנו מנסיונכם בלה בלה בלה... אבל מה הקשר של הנחמדות? זה קשור רק להודעה הפותחת אבל זה ממש לא נושא האשכול! זה רק מבלבל את קוראי הכותרת... _________________
במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!
|
|
מה הקשר "טעויות" ??? אין אני אמור להבין מה נושא האשכול???
היא לא פתחה דיון בנושא "טעויות בשידוכים". היא סיפרה סיפור אישי שלה שיש בו מין הטעות בכך "שהייתה נחמדה מידי".
וזו בדיוק הכותרת הנכונה במקרה הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 12:04 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | | אהה ועוד משו, את לפעמים אתה משנה את הכותרת לנימה אישית שזה ממש לא יפה... כי אם הייתי רוצה, הייתי כותבת כבר בנימה אישית... אם לא עשיתי זאת סימן שהרגשתי אולי לא נעים או לאידעת מה, פשוט רציתי לכתוב בכלליות, בטח יש עוד אנשים שזה קרה להם... (עשית לי אתזה פעם וזה לא היה כ"כ נחמד, אני מניחה שגם כך לאחרים...) _________________
|
|
איפה ההיגיון פה??? הרי הכותרת שאני נותן מקורה בתוכן האשכול.
אז בתוכו נוח לך אבל בחוץ שמה כותרת מוזרה ובסוף הפורום נראה כמו גיבוב אשכול מפורומים סמוכים
"טעויות"
"איזה קטע"
"קרה לכם גם?"
"וואוו מגניב, לא תאמינו"
וכן הלאה... לא רוצה שהפורום ייראה ככה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 12:05 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | במחילה מכבודך, אנשים בוחרים שם לאשכול אחרי חשיבה רבה, וסתם לשנות בתדירות כמו שאתה עושה, פוגע גם בהשקעה שלהם וגם באנשים אחרים שכאילו הם זקוקים לעזרה בכדי להבין. למשל, האשכול האחרון של האלכסנדרה כותרת האשכול היתה מובנת לחלוטין ואתה שינית ללא טעם. מה עוד שמתקבל הרושם הרבה פעמים שאתה משנה בחטף, והרבה פעמים השינויים שלך לא קולעים. אז בבקשה, לא לפגוע באשכולות ובאנשים ללא סיבה. |
|
תזכיר לי מה הייתה הכותרת המקורית שם?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 12:10 |
|
| |
| אסיק_good כתב: |  | ו
| חדשונט כתב: |  | והשינוי כותרת של האשכול האחרון "טעויות..." ממש לא משקף. היית קורא לזה אולי, תעזרו לנו לא לחזור על שגיאות בפגישות, או שתפו אותנו מנסיונכם בלה בלה בלה... אבל מה הקשר של הנחמדות? זה קשור רק להודעה הפותחת אבל זה ממש לא נושא האשכול! זה רק מבלבל את קוראי הכותרת..._________________
|
|
מה הקשר "טעויות" ??? אין אני אמור להבין מה נושא האשכול???
היא לא פתחה דיון בנושא "טעויות בשידוכים". היא סיפרה סיפור אישי שלה שיש בו מין הטעות בכך "שהייתה נחמדה מידי".
וזו בדיוק הכותרת הנכונה במקרה הזה. |
|
הפעם אני ממש לא מסכימה איתך, ולהלן מה שהיא כתבה:
| 7רבקה22 כתב: |  | הייתי נחמדה מידי...
בס"ד
הכל משמיים זה ברור וכל מה שקורה ומה שאנחנו עושים מכוון מלמעלה... לפעמים יש דברים אבל..שעם מבט לאחור היינו עושים אחרת! כמובן שמה שנעשה גם אם לא נראה לנו כך .. זה לטובה... ובכל אופן לפעמים אנחנו מרגישים שאולי טעינו.. אז אולי נלמד אחד מהשני.. מה ל--א לעשות. ואני אתחיל... |
| ואז היא התחילה עם טעות של נחמדות, אבל כל אחד מתבקש לכתוב את טעויותיו... ולא לתת עצות רק בקשר לנחמדות!
ובקשר שינוי הכותרת של הנימה האישית, אני מדברת על מקרה שהכותרת מפורטת ובכ"ז אתה משנה לנימה אישית, וגם אם זה לא מפרט בדיוק את התוכן, אתה יכול לשנות בצורה שיהיה מובן תוכן האשכול וגם יהיה בנימה כללית...
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 12:12 |
|
| |
טוב, היא נתנה הקדמה לדבריה לא היה כאן פתיחה של אשכול בנושא טעויות, כך אני הרגשתי וגם אני בטוח שהכותרת ברורה יותר.
|
|
|
|
|