| נשלח ב-6/6/2012 19:31 |
|
| |
אופי רציני לעומת שמח - מנוגד או משלים?!
שמתי לב שנוטים לייחס לאנשים עם אופי רציני, אופי נלווה של חוסר שמחה וכדומה. כלומר אם הבחור/ה רציני/ת אז הוא/היא לא שמח/ה מספיק.
בתגובותיכם נא להתייחס לנקודות הבאות (לכולם או לחלקם) האם אתם מסכימים עם הטענה או מתנגדים לה? איך הייתם רוצים שהבן/בת זוג שלכם יהיה/תהיה?
אם יש לכם מה להוסיף בנושא(!) תגובות יתקבלו בברכה נא לא לחרוג מנושא האשכול
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 19:35 |
|
| |
רצינות לא סותרת שמחת חיים....:) בן זוגי- הייתי רוצה שיהיה לו אתה המינון הנכון של לדעת מתי להיות רציני ומתי יותר שמח ועליז.... משו משולב...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 19:42 |
|
| |
איזה יופי של נושא!
[quote]שמתי לב שנוטים לייחס לאנשים עם אופי רציני, אופי נלווה של חוסר שמחה וכדומה. כלומר אם הבחור/ה רציני/ת אז הוא/היא לא שמח/ה מספיק.
בתגובותיכם נא להתייחס לנקודות הבאות (לכולם או לחלקם) האם אתם מסכימים עם הטענה או מתנגדים לה? -
זה שאנשים מייחסים באופן מיידי את הקונוטציה הנ"ל, זה סוג של נקודת מוצא, לא? לא מסכימה עם התיאוריה.
איך הייתם רוצים שהבן/בת זוג שלכם יהיה/תהיה?
בתור אחת שאוהבת תשובות קצה, הייתי רוצה אותו נוטה יותר לכיוון הרציני.
אם יש לכם מה להוסיף בנושא(!) תגובות יתקבלו בברכה נא לא לחרוג מנושא האשכול [/quote]
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 20:03 |
|
| |
| Lorein כתב: |  | שמתי לב שנוטים לייחס לאנשים עם אופי רציני, אופי נלווה של חוסר שמחה וכדומה.
כלומר אם הבחור/ה רציני/ת אז הוא/היא לא שמח/ה מספיק.
בתגובותיכם נא להתייחס לנקודות הבאות (לכולם או לחלקם)
האם אתם מסכימים עם הטענה או מתנגדים לה?
לא בהכרח, זה יכול להעיד על אופי זורם יותר או פחות, אך לא הייתי מגדירה 'שמח' יותר או פחות.
רציני- בד"כ יותר מאופק , מחושבן וקר רוח. (זה יכול להצביע לפעמים גם על חסימה רגשית מסוימת)
פחות יותר- מעיד בד"כ על זורם, קליל, יותר חם מזג....
גם זה לא בהכרח...
בתור בן זוג לחים- רציני - אך לא באופן קיצוני. שתהיה בו גם נעימות ושובבות נחמדה...
אם יש לכם מה להוסיף בנושא(!) תגובות יתקבלו בברכה
נא לא לחרוג מנושא האשכול
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 20:52 |
|
| |
שמתי לב שנוטים לייחס לאנשים עם אופי רציני, אופי נלווה של חוסר שמחה וכדומה.
כלומר אם הבחור/ה רציני/ת אז הוא/היא לא שמח/ה מספיק.
האם אתם מסכימים עם הטענה או מתנגדים לה?
אדם חסר שמחת חיים, תהיה לו הבעה רצינית. אבל ההפך אינו נכון, אדם רציני אינו בהכרח חסר שמחת חיים. אם פוגשים אדם עם הבעה רצינית, אני הייתי בודק אם המקור להבעה הוא הרצינות או החוסר שמחה.
אני מעדיף אשה קלילה ושמחה על אשה רצינית.
תוקן על ידי מעפיל ב- 06/06/2012 20:54:26
תוקן על ידי מעפיל ב- 06/06/2012 20:55:27
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 21:34 |
|
| |
Lorein, אני יכולה להוסיף שאלה על דברייך? האם את/ה רוצה את בן/ת הזוג בגלל מה שאתם או ללא קשר? כאילו, זה בקטע של לרצות מישהו דומה לענין הרצינות או משלים? (והשאלה ממומקדת לענין הרצינות...)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 21:43 |
|
| |
הכוונה שלי לא הייתה שאחד מבני הזוג רציני והשני משלים אותו כי הוא שמח, אלא שהרצינות והשמחה אצל אותו אדם משלימות אחת את השניה. זאת בשונה ממה שנוכחתי לדעת שחלק מהאנשים סבורים שאם אדם רציני זה אומר שהוא לא מספיק שמח..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 21:48 |
|
| |
אם הצלחתי להבין את כוונתך את מדברת על סוג האנשים שההתעוררות והקלילות בהם מתעוררת לאו דווקא בנסיבות חברתיות, כן?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:00 |
|
| |
Lorien, הבנתי את כוונתך, אני רק הוספתי שאלה שלישית בנוסף על שלך...
תוקן על ידי אחת_חדשה ב- 06/06/2012 22:05:04
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:02 |
|
| |
הכותרת לא שונתה. כך כתבתי אותה בהתחלה ולא הבנתי את שאלתך, אם תואלי בבקשה להסביר קצת יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:02 |
|
| |
יש כזה דבר בחורה רצינית?
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:03 |
|
| |
ועל מנת להבהיר, אילו השאלות:
1.האם אתם מסכימים עם הטענה או מתנגדים לה? 2.איך הייתם רוצים שהבן/בת זוג שלכם יהיה/תהיה? 3.והתוספת שלי - האם האופי שלכם משפיע על הרצון שלכם איך שהזוג/ה יהיו? האם בנקודה זו, של הרצינות, אתם מחפשים מישהו שיהיה כמוכם או שונה ממכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:04 |
|
| |
| נערתהבזק כתב: |  | | אם הצלחתי להבין את כוונתך את מדברת על סוג האנשים שההתעוררות והקלילות בהם מתעוררת לאו דווקא בנסיבות חברתיות, כן? |
|
אני לא בטוחה שהבנתי נכון מה את הבנת מדברי.. :) הרעיון של מה שאני אומרת הוא: גם אם מתרשמים ממישהו/י בתור בנאדם רציני ולא מפזר חיוכים לכל עבר, זה לא אומר כלום לגבי שמחת החיים שלו או לגבי האוירה שהוא משרה בקרב מי שנמצא בסביבתו.
|
|
|
|
|
| |
אההה... סליחה Lorein.... נמחק מהפרוטוקול...
|
|
|
|
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | יש כזה דבר בחורה רצינית?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:06 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | יש כזה דבר בחורה רצינית?
|
|
הישנה??? הקיימת?? החיה? הנושמת?? חח... כולנו קלילות דעת וטיפשות (ובלונדיניות...;))
|
|
|
|
|