| נשלח ב-2/7/2012 14:27 |
|
| |
פוקר פייס
שאלה:
האם זה מעלה או חסרון שלא ניתן לראות על אדם מה שעובר עליו?
במיוחד, שלא ניתן לראות עליו קושי... כי שמחה רואים
האם לשמוע כזה דבר היה מפריע לגשת לפגישה או לא?
תוקן על ידי אחת_חדשה ב- 02/07/2012 14:27:50
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 14:40 |
|
| |
אם בפגישות את משחקת פוקר אז לא מומלץ אבל אם את סתם מדברת איתו אני לא רואה בעיה עד כמה שאני מכיר גברים רובם מסתירים רגשות ברמה כזאת או אחרת
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 14:57 |
|
| |
זה לא שאלה על בחור ספציפי, אלא באופן כללי.. יצא לי לשמוע ממישי היום שהיא כזאת, ועניין אותי איך הציבור יגיב אם ישמע כזה דבר.. יפריע או לא יפריע? מהווה מעלה או חיסרון?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 15:02 |
|
| |
אם יציעו לי בחורה כזאת אני אשמח(אם הבנתי נכון לא מופנמת אבל לא מתבכיינת על כל שטות) מבחינתי זו מעלה גדולה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 15:03 |
|
| |
תאמיני לי שיש כאלה שמה שרואים עליהם זה שהם כל החיים בשמחה, והם עוברים דברים הרבה יותר קשים ממה שאת מדמיינת...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 15:06 |
|
| |
| אושר_תמידי כתב: |  | | תאמיני לי שיש כאלה שמה שרואים עליהם זה שהם כל החיים בשמחה, והם עוברים דברים הרבה יותר קשים ממה שאת מדמיינת... |
| מה שנקרא אושר תמידי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 15:12 |
|
| |
הבעיה היא שאם הם לא יגידו - לא ידעו... ולפעמים זה אוכל מבפנים וקשה להתמודד לבד.. ואז מה הרוויחו?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 15:17 |
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  | הבעיה היא שאם הם לא יגידו - לא ידעו... ולפעמים זה אוכל מבפנים וקשה להתמודד לבד.. ואז מה הרוויחו? |
| אז היא כן מופנמת? מהשאלה הבנתי שהיא פשוט רציונלית ויודעת שלבכות לא יתן לה כלום
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 15:22 |
|
| |
רגע רגע, זה לא דיון על מישי או מישו ספציפיים, אלא משו כללי, וההערה הקודמת שלי זו השערה אישית שלי כשאני שומעת על כזה דבר.... ואתה צודק שזו הערה שלא נכונה לכל המקרים, כי יש כאלו שהם יותר ראציונליים, זה נכון!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 15:22 |
|
| |
צהלתו על פניו ואבלתו בלבו. כך מתארים ספרי המוסר את האדם השלם. וכן כותב הרמב"ם שתמיד צריך להסתיר מהאשה כל דבר שמעיק ותמיד להיות שמח ומאושר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 15:24 |
|
| |
השאלה איך מתמודדים עם הצער... אישית , אני חושבת שהייתי שמחה לשמוע מהבעל שקשה לו ע"מ שאוכל לעזור ולתמוך.. ולכל הפחות, לנסות לא להעיק..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 15:25 |
|
| |
אם זה דיון על רגישות כללית אז בחורה מופנמת זה רע(אבל מי שיודעת לצחוק היא לא מופנמת) חסרת רגישות זה רע (אבל הבנתי שבצער של השני היא כן יודעת להשתתף אז היא לא חסרת רגישות) לא בכיינית בוגרת ורציונליסטית בדרך כלל זה טוב אבל ברור שלא טוב להיות קיצוני בכלום
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 15:34 |
|
| |
בעולה"ז, כולנו שחקנים.
"בגד" שלובשים על הגוף, זה מלשון "בוגד-משקר" - זה לא איך שאני נראה באמת.
אומרים שבפורים אדם מתחפש למה שהוא רוצה להיות. נכון או לא נכון, לא נתווכח.
"אחרי הפעולות נמשכות הלבבות" כותב רבי אהרון הספרדי מברצלונה בספרו "החנוך" אז מה הבעיה שהוא/היא משחקים בזמן הפגישה, הרי לדמות שהם מגלמים הם רוצים להידמות. לה הם שואפים. וגם מצליחים אלא מה. את חוששת שהוא לא יכול לשחק כך כל החיים. ואת הדמות "ההיא" אני לא רוצה. וזה מה שקורה ברוב מקרי הגרושין. חשבנו שהוא . . . . .ומתברר שהוא.. . . . .
אז מה עושים ? נפגשים מספיק פגישות "שליבנו" אומר לנו שזה מה "שאני רוצה" וזה "שהוא יכול להיות".
אם מראש יודעים שהוא שחקן גרוע (הפכפך) - אין מה לגשת.
בקשר לנקודה שאת מעלה. שא"א לראות מה שעובר עליו (פנימיות בלע"ז) להוה ידוע שאדם לא עשוי מפלסטיק ותמיד אפשר לבחון אותו בפגישות אדם ניכר בכוסו בכיסו ובכעסו. התפקיד שלך - להעמיד אותו במבחנים האלו. בחכמה !
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 15:46 |
|
| |
חדשה, הנושא נתון לויכוח ביני לבין חברתי. היא אומרת שזה מתנה שלא רואים עליה רגשות. אני אומרתשזה מתנה שאני שקופה לגמרי.. תלוי בגדול איך הנדון מסתדר עם עצמו....
תוקן על ידי נערתהבזק ב- 02/07/2012 15:50:53
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 15:50 |
|
| |
:) כנאמר: אם אין אני לי - מי יחמיא לי...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 15:55 |
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  | :) כנאמר: אם אין אני לי - מי יחמיא לי... |
| המהרש״א במסכת סוטה דורש את הפסוק ״יהללך זר ולא פיך״ יהללך זר , ואם לא אז פיך. ומרא דהיתרה יפה שהכרעת מי כתב את ספר החינוך עד כמה שידוע לי זהות המחבר לא מאומתת
|
|
|
|
|