בית פורומים שידוכי חרדים

דוגמא מאחרים לחיי הנישואין שלנו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/7/2012 02:23 לינק ישיר 
דוגמא מאחרים לחיי הנישואין שלנו

פעמים רבות אנו נתקלים/צופים/שומעים כל מיני מקרים שאנו אומרים עליהם וואלה, הלוואי עלי... במיוחד בחיי הנישואין..
כיוון שרובינו (אם לא כולנו) פה רווקים  חשבתי אולי זה יהיה רעיון ממש טוב לשתף את כולם בכאלה מקרים

אוקי אההמממ אז אני אתחיל..
זה סיפור ארוך מקוה שלא תשתעממו...

היום הלכתי לעשות ביביסיטר..(קורה פעם ב..)
מרוב שיעמום ישבתי במרפסת וספרתי מכוניות
פתאום אני רואה איזה אחד שאני מכירה ,נשוי אבל ל3 ילדים חמודים ותינוקת בובה
חוזר הביתה מהעבודה, הבנ"א מנהל של חברה גדולה כולו מחויט ומעונב...עם תיק מנהלים כזה וכו וכו...
בקיצור בערך אחרי איזה 10 דק' אני שומעת ת'קול שלו.. אני מסובבת ת'ראש ואני רואה אותו יושב על הריצפה במרפסת..התינוקת עליו..הילדים יושבים מסביבו והא לא פחות ולא יותר מספר להם סיפור מתוך ספר עם תמונות...

תראו אני לא בני ברקית.. סקרנית או משו כזה..
אבל זה תפס לי תעין ואת הלב..
ואמרתי לעצמי מי יתן וגם אני אחרי יום עבודה  עמוס אזכה לתת לילדים או לבעל כזו שעת איכות נינוחה...
אמן....

מחכה לשמוע סיפורים שלכם..

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2012 13:49 לינק ישיר 

לא "סיפור" אבל גם משהו קטן בנושא
כשאני רואה אבא לפני יום עבודה מביא את הבן שלו לגן ומספר לו סיפור כדי להקל מעליו את הפרידה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2012 14:00 לינק ישיר 

אוהבתותך כתב:
פעמים רבות אנו נתקלים/צופים/שומעים כל מיני מקרים שאנו אומרים עליהם וואלה, הלוואי עלי... במיוחד בחיי הנישואין..
כיוון שרובינו (אם לא כולנו) פה רווקים  חשבתי אולי זה יהיה רעיון ממש טוב לשתף את כולם בכאלה מקרים

אוקי אההמממ אז אני אתחיל..
זה סיפור ארוך מקוה שלא תשתעממו...

היום הלכתי לעשות ביביסיטר..(קורה פעם ב..)
מרוב שיעמום ישבתי במרפסת וספרתי מכוניות
פתאום אני רואה איזה אחד שאני מכירה ,נשוי אבל ל3 ילדים חמודים ותינוקת בובה
חוזר הביתה מהעבודה, הבנ"א מנהל של חברה גדולה כולו מחויט ומעונב...עם תיק מנהלים כזה וכו וכו...
בקיצור בערך אחרי איזה 10 דק' אני שומעת ת'קול שלו.. אני מסובבת ת'ראש ואני רואה אותו יושב על הריצפה במרפסת..התינוקת עליו..הילדים יושבים מסביבו והא לא פחות ולא יותר מספר להם סיפור מתוך ספר עם תמונות...

תראו אני לא בני ברקית.. סקרנית או משו כזה..
אבל זה תפס לי תעין ואת הלב..
ואמרתי לעצמי מי יתן וגם אני אחרי יום עבודה  עמוס אזכה לתת לילדים או לבעל כזו שעת איכות נינוחה...
אמן....

מחכה לשמוע סיפורים שלכם..

לא הבנתי מה ההתרגשות. בשביל מה הוא עובד אם לא בשביל הילדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2012 14:01 לינק ישיר 

חח..קרה לי גם שעשיתי בייביסטר ארוך כאורך הגלות,
מרוב דכאון אחרי שהם נרדמו הלכתי למטבח ופשוט הסתכלתי בחלון...
ואני שומעת מהחלון בקומה מתחת (שזה גם מטבח...) רעש המולה של ילדים, ואבא כנראה מבשל,
ומנגן לעצמו ניגונים תוך כדי... חח.. ואז הוא קורא להם: "מויישי,חני,רבקה,יוסי...האוכל מוכן...קדימה....."
זה פשוט היה חמוד.. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2012 14:08 לינק ישיר 

אושר ולוריין- נייס

תספרו לא רק סיפורי אבא=ילדים אלא כל מיני מחוות קטנים/גדולים שיוצא לכם לראות אצל בני זוג או משפחות קטנים שהייתם מעתיקים לעצמכם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2012 14:10 לינק ישיר 

אליהו - מה שיפה פה זה שהוא אחרי יום עבודה ארוך ובכל זאת עם החולצה המחויטת הוא יורד לרמה של הילדים ומעניק להם שעת איכות עם אבא...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2012 14:14 לינק ישיר 

אוהבתותך כתב:
אליהו - מה שיפה פה זה שהוא אחרי יום עבודה ארוך ובכל זאת עם החולצה המחויטת הוא יורד לרמה של הילדים ומעניק להם שעת איכות עם אבא...
לא פחות קשה לאברך שמתעסק כל היום בדברים עמוקים פי כמה להתעסק עם הילדים ואני רואה המונים שכאלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2012 23:00 לינק ישיר 

טוב .
אני לא רואה הרבה כאלה...
לפחות תספר משו אחר..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2012 12:30 לינק ישיר 

דוג מהצד הנשי: נהניתי לראות אצל קרובת משפחה שלי כבוד והערכה ללא גבול לבעל.
אם זה שהיא מפנה אליו כל שאלה הלכתית שעולה, אפילו קטנה, אפילו שהאישה יודעת את ההלכה בעצמה (בכל זאת, בסמינר מרביצים הלכות בבנות ישראל הכשרות), כי הכי חשוב שהאבא נותן את הטון, והבית והרוחניות מתנהלים סביב הקול שלו..
ואם זה גם בהיבט הגשמי, יש לה בעל שלא הייתי מגדירה אותו כ'כשרון' בתיקון והברגה וכו, אבל כשהיה צריך, והוא רצה לעשות.. במקום לבוא ולומר: לא נורא, לא צריך, נזמין מישו... (אין בעיה כספית)), היא רק עמדה ושתקה, גם כשזמן עבר והתקדם וכל אחד אחר כבר היה גומר, עמדה ותמכה, ולא שכחה להחמיא לאורך כל הדרך.. וגם בסוף... אחרי שכבר הושלם והורכב (במקרה הספציפי, אני זוכרת את השולחן החדש)
זה כבוד והערכה, זוהי דרך לבנית זוגיות אמיתית, לפירגון ותמיכה... הלוואי שאזכה להיות אישה כשרה כמוה...
בדוג' הקטנטנות מהווי היומיומי שהועלו, ומדוג' נוספות רבות שלא הבאתי... אשריה שזכתה, הלוואי ואזכה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2012 13:44 לינק ישיר 

אחת_חדשה כתב:
אם זה שהיא מפנה אליו כל שאלה הלכתית שעולה, אפילו קטנה, אפילו שהאישה יודעת את ההלכה בעצמה (בכל זאת, בסמינר מרביצים הלכות בבנות ישראל הכשרות), כי הכי חשוב שהאבא נותן את הטון, והבית והרוחניות מתנהלים סביב הקול שלו..
ואם זה גם בהיבט הגשמי, יש לה בעל שלא הייתי מגדירה אותו כ'כשרון' בתיקון והברגה וכו, אבל כשהיה צריך, והוא רצה לעשות.. במקום לבוא ולומר: לא נורא, לא צריך, נזמין מישו... (אין בעיה כספית)), היא רק עמדה ושתקה, גם כשזמן עבר והתקדם וכל אחד אחר כבר היה גומר, עמדה ותמכה, ולא שכחה להחמיא לאורך כל הדרך.. וגם בסוף... אחרי שכבר הושלם והורכב (במקרה הספציפי, אני זוכרת את השולחן החדש)
זה כבוד והערכה, זוהי דרך לבנית זוגיות אמיתית, לפירגון ותמיכה... הלוואי שאזכה להיות אישה כשרה כמוה...
בדוג' הקטנטנות מהווי היומיומי שהועלו, ומדוג' נוספות רבות שלא הבאתי... אשריה שזכתה, הלוואי ואזכה...
כך צריך...... כל הכבוד לה (ולך שהבאת את זה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2012 14:04 לינק ישיר 

דשדש אהבתי לגמרי!
הלוואי על כולנו..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2012 16:23 לינק ישיר 

אחת_חדשה כתב:

ממש מסובך תיקון והרכבה והברגה, צריך לזה כשרון מיוחד.. כל הכבוד לה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2012 21:37 לינק ישיר 

בנוגע לסיפורים המפעימים שהועלו כאן על אבות למיניהם, הקטע הוא שאם הייתן רואות אישה החוזרת מיום עבודה וחביבה לילדיה או מבשלת בעליצות זה היה נראה לכן טבעי ולא ראוי לציון מיוחד כי רוב רובן של הנשים הן כאלו, עצם העובדה שמציינים בהתפעמות את האבות הללו מראות עד כמה הציפיות מזכרכרים נמוכות בכל הנוגע לתפקוד בבית וגידול הילדים. עצוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2012 21:42 לינק ישיר 

האלכסנדרה כתב:
בנוגע לסיפורים המפעימים שהועלו כאן על אבות למיניהם, הקטע הוא שאם הייתן רואות אישה החוזרת מיום עבודה וחביבה לילדיה או מבשלת בעליצות זה היה נראה לכן טבעי ולא ראוי לציון מיוחד כי רוב רובן של הנשים הן כאלו, עצם העובדה שמציינים בהתפעמות את האבות הללו מראות עד כמה הציפיות מזכרכרים נמוכות בכל הנוגע לתפקוד בבית וגידול הילדים. עצוב.
עד כמה ששמתי לב מי שהציפיות שלהן נמוכות זה דווקא הנשים. מעניין למה זה? אולי בגלל שהן חונכו שהן יכולות להיות סופר מן? גם להביא פרנסה וגם להחזיק בית? מי חינך ככה? גם הנשים! מסקנות כל אחד לעצמו...

תוקן על ידי פוהדוס123 ב- 19/07/2012 21:44:01

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2012 21:42 לינק ישיר 

אלכסנדרה- צודקת
מה לעשות? זה החיים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2012 22:08 לינק ישיר 

האלכסנדרה כתב:
הביאו ס״ה שתי דוגמאות מגברים ואחת מנשים. והביאו יותר של גברים כי הבנות כאן מסתכלות על זכרים ורוצות כזה בעל קשה להן להביא דוגמא נשית כי זה יחייב אותם (נאה דורש נאה מקיים)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > דוגמא מאחרים לחיי הנישואין שלנו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext