| נשלח ב-22/7/2012 00:38 |
|
| |
מידות בפגישות
האם שייך לבדוק טוב במהלך פגישות את המידות של הבחורה? נכון יש את הדרך של לבדוק את היחס לסביבה ולא לבחור עצמו. אני שואל אם לדעתכם/ן יש נושאי שיחה מסויימים שיכולים לגלות חולשות כאלה ואחרות?
יעץ לי אדם שתספר על חולשה שהיתה לך במידה מסויימת, למשל פעם הייתי יותר אגואיסט ועבדתי על זה וכדומה, דבר זה גורם לצד השני להיפתח גם הוא בחולשות שלו, נראה לכם נכון? ואם כן כשבחור יספר לך שהוא היה בעייתי באיזו שהיא התנהגות פעם, זה לא ירתיע אותכן?
בקיצור יש או אין דרך? וכמובן אני מדבר מעבר לבירורים שלפני.
ההודעה מיועדת לגברים ונשים כאחד ונוסחה מנקודת מבט של בחור מטעמי נוחות בלבד :)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 00:42 |
|
| |
אמרתי לשדכן, אני לא מתפשר מידות טובות.. (ז"א 90-.....)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 00:44 |
|
| |
ואתה חושב שבלדבר על זה תקבל מענה. אם רוצים תשובה אמיתית אין מנוס מליצור סיטואציות ולראות התנהגות בשטח... (אוו קצת יין- ״אדם ניכר בכוסו...״ :)
|
|
|
|
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אמרתי לשדכן, אני לא מתפשר מידות טובות.. (ז"א 90-.....) |
|
למה אתה עושה ליצנות מכל דבר? אתה ממש מראה לנו שהרשכבה"ג צדק במה שהוא אמר :)
|
|
|
|
|
| |
אני גם מאלה שמאמינים שאין אפשרות לבדוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 00:45 |
|
| |
| נערתהבזק כתב: |  | | ואתה חושב שבלדבר על זה תקבל מענה. אם רוצים תשובה אמיתית אין מנוס מליצור סיטואציות ולראות התנהגות בשטח... (אוו קצת יין- ״אדם ניכר בכוסו...״ :) |
|
ברור שלא באופן ישיר, לקלוט ניואנסים כלשהם..
סיטואציות כמו מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 00:47 |
|
| |
איזה מידה/תכונה חשוב לך לבדוק? זה משתנה מענין לעניין
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 00:47 |
|
| |
אותי ירתיע שבחור יספר על מידה לא טובה שהיתה לו, אפילו שהוא עבד עלזה והכול,כל הכבוד לו, אבל עדיין..מידות לא נעלמות,זה עבודה לכל החיים.
ולדעתי יש סיטואציות מסויימות שרואים אך הבחור/הבחורה מגיבים ולפי זה אפשר לבחון. או לעלות סיטואציות של...ו..איך היית מגיב?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 00:50 |
|
| |
| נערתהבזק כתב: |  | | איזה מידה/תכונה חשוב לך לבדוק? זה משתנה מענין לעניין |
|
טוב לב, נתינה, יחס לסביבה גם אם היא לא בהכרח החברה (חי"ת סגולה) היומיומית שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 00:51 |
|
| |
| מבריקה כתב: |  | אותי ירתיע שבחור יספר על מידה לא טובה שהיתה לו, אפילו שהוא עבד עלזה והכול,כל הכבוד לו, אבל עדיין..מידות לא נעלמות,זה עבודה לכל החיים.
ולדעתי יש סיטואציות מסויימות שרואים אך הבחור/הבחורה מגיבים ולפי זה אפשר לבחון. או לעלות סיטואציות של...ו..איך היית מגיב? |
|
לדעתך הבחור שבעז"ה תתארסי איתו שבעינייך יהיה מושלם היה כך מאז ומעולם?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 00:54 |
|
| |
נו, זה מהדברים שהכי קל להבחין בהם, הם מגיעים בשוטף. אתם יושבים במלון לדוג׳ תנסה לראות באיזה צד היא בוחרת לשבת, כמה תשומת לב מופנית לשיחה וכמה עניין בסביבה, מה היחס לנותני השירות, איך היא סוגרת פגישה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 00:55 |
|
| |
אני לא בעד שיטת הבדיקה הזו. פשוט לשמוע... אני חושבת שמידות זה דבר שקצת קשה להסתיר... (נאיבית..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 00:55 |
|
| |
ברור שלא, אני מודעת לזה שאין מושלם! אבל ברגע שאתה יודע מראש על המידה הלא טובה המסויימת שהבחור נגוע בה, זה כבר מוריד קצת מהערך, למה מלכתחילה אני אמורה לדעת את החסרונות שלו? מה זה נותן לי? לאהוב אותו יותר? לא. (וחוץ מזה, שאח"כ בויכוח או משהו, ישר אפשר לפרשן אתזה בתור, זה בגלל שאתה ככה וככה, לכן אתה מתנהג בצורה כזאת)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 00:58 |
|
| |
קטנית, זה הדבר היחיד שהוכיח את עצמו. אני מסכימה שאת יכולה לקבל מענה גם מהקשבה אבל בעיקר להקשבה למה שמאחורי המילים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 01:00 |
|
| |
| פוהדוס123 כתב: |  | איזה מידה/תכונה חשוב לך לבדוק? זה משתנה מענין לעניין
טוב לב, נתינה, יחס לסביבה גם אם היא לא בהכרח החברה (חי"ת סגולה) היומיומית שלך. |
|
הדברים שהדגשת הם מידות שלי אישית חשוב שבעז״ה יהיה בבעלי.. הן הבסיס כמעט לכל שאר המידות ואם אשמע/אראה (וזה דבר שממש קל לראות) ברור לי שלא אמשיך עם דבר כזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 01:01 |
|
| |
| נערתהבזק כתב: |  | | נו, זה מהדברים שהכי קל להבחין בהם, הם מגיעים בשוטף. אתם יושבים במלון לדוג׳ תנסה לראות באיזה צד היא בוחרת לשבת, כמה תשומת לב מופנית לשיחה וכמה עניין בסביבה, מה היחס לנותני השירות, איך היא סוגרת פגישה... |
|
הסבר ווקשה?
|
|
|
|
|