| נשלח ב-1/8/2012 21:06 |
|
| |
מחפש שידוך למישהו מורכב מבחינה חברתית
מחפש שידוך למישהו מורכב מבחינה חברתית - הודעה ממישהו ללא אישו כאן שרצה לפרסם כאן, פורסם בבחדרי הרגיל. שלום חברים יקרים! אני מחפש שידוך קצת מורכב לחבר טוב, אני יכול לומר עליו בהחלט שהוא באמת בעל מידות טוב ו'בחור טוב' אוהב ולומד תורה, אבל אני ארחיב קצת כדי שתבינו במה מדובר: הבחור, בן כ-25, מרקע ישיבתי רגיל ונחשב שם ממש לאחד מבחירי-בכירי הלומדים, למדן, ירא שמים, יצירתי, חכם מאוד, אוהב ללמוד ואף חיזק הרבה אחרים בלימוד ובשיחה. בחור שמח, יודע ואוהב לתת ולאהוב, נח ואהוב לבריות, רגיש ומתרגש, כנה, בעל חוש הומור, לא בלונדיני אבל באמת חמוד. דא עקא שהוא מאוד מאוד פתוח מבחינה מחשבתית וחיצונית גם כן; למשל, הוא יכול לעיתים להתלבש בלבוש מודרני בסטייל שלא נחשב חרדי בעליל, לא ללכת ע"פ מוסכמות חברתיות חרדיות (שאינן הלכתיות כמובן), הוא גם אמן יוצר שכותב ומלחין מוזיקה ישראלית, וכותב בכלל. השאלה היא ; האם אתם מכירים מישהי שתתאים לו? אני חייב לציין שלא משנה לו המגזר, המוצא, הגובה (אפילו מעל 1.65), פתוח מחשבתית, כן? אבל חשוב לו עדינות, ואולי זה לא נשמע הגיוני, אבל יופי אמיתי פנימי וגם חיצוני חשוב לו מאוד, ואני מדגיש - מאוד, ומדגיש (גם) חיצוני. עד כאן בעיקרון. כמובן, שכדאי מאוד שהיא תהיה יצירתית ושאבא שלה יביא בניין :-) מכירים מישהי ספציפית שתתאים לו? אם יש לכם משהו\פרטים נוספים פנו למייל בלבד [email protected]
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 22:48 |
|
| |
לבחור אולי לא משנה מגזר ומוצא.
אבל אולי לבחורה זה כן משנה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2012 12:04 |
|
| |
אז היא לא הבחורה, אבל הוא מחפש מישהי שזורמתת בראש שלו,
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2012 12:12 |
|
| |
תן לי לנחש שיש לבחור מורכבות נוספת, מעבר למורכבות החברתית...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2012 12:59 |
|
| |
נשמע כמו בחור שמאוהב בעצמו. לדעתי, לא יתחתן במהרה. וגם כשיתחתן סביר להניח שיצוצו בעיות. אני בכל מקרה לא הייתי מעז להציע לו שידוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2012 18:31 |
|
| |
איפה פיצול ניקים זה סה"כ עזרה למישהו שביקש שאכניס ואתפעל לו את האשכול,
ואני יודע שאני לא היחיד שהוא ביקש ממנו!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2012 21:56 |
|
| |
| מיקרופון כתב: |  | מחפש שידוך למישהו מורכב מבחינה חברתית -הודעה ממישהו ללא אישו כאן שרצה לפרסם כאן, פורסם בבחדרי הרגיל. שלום חברים יקרים! אני מחפש שידוך קצת מורכב לחבר טוב, אני יכול לומר עליו בהחלט שהוא באמת בעל מידות טוב ו'בחור טוב' אוהב ולומד תורה, אבל אני ארחיב קצת כדי שתבינו במה מדובר: הבחור, בן כ-25, מרקע ישיבתי רגיל ונחשב שם ממש לאחד מבחירי-בכירי הלומדים, למדן, ירא שמים, יצירתי, חכם מאוד, אוהב ללמוד ואף חיזק הרבה אחרים בלימוד ובשיחה. בחור שמח, יודע ואוהב לתת ולאהוב, נח ואהוב לבריות, רגיש ומתרגש, כנה, בעל חוש הומור, לא בלונדיני אבל באמת חמוד. דא עקא שהוא מאוד מאוד פתוח מבחינה מחשבתית וחיצונית גם כן; למשל, הוא יכול לעיתים להתלבש בלבוש מודרני בסטייל שלא נחשב חרדי בעליל, לא ללכת ע"פ מוסכמות חברתיות חרדיות (שאינן הלכתיות כמובן), הוא גם אמן יוצר שכותב ומלחין מוזיקה ישראלית, וכותב בכלל. השאלה היא ; האם אתם מכירים מישהי שתתאים לו? אני חייב לציין שלא משנה לו המגזר, המוצא, הגובה (אפילו מעל 1.65), פתוח מחשבתית, כן? אבל חשוב לו עדינות, ואולי זה לא נשמע הגיוני, אבל יופי אמיתי פנימי וגם חיצוני חשוב לו מאוד, ואני מדגיש - מאוד, ומדגיש (גם) חיצוני. עד כאן בעיקרון. כמובן, שכדאי מאוד שהיא תהיה יצירתית ושאבא שלה יביא בניין :-) מכירים מישהי ספציפית שתתאים לו? אם יש לכם משהו\פרטים נוספים פנו למייל בלבד [email protected] |
|
לא הבנתי את האנלוגיה, אשמח להחכים...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2012 22:50 |
|
| |
אני חושב שזה פשוט... בקרובאצלך
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2012 11:23 |
|
| |
אמן לכולם
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2012 03:54 |
|
| |
מה עם האנלוגיה תסבירו
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2012 04:00 |
|
| |
אופס עכשיו אתה רושם בטעות כניק יגוסלביה ולא מיקרופון. אופס איזה פאדיחה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2012 04:04 |
|
| |
בהודעה ה-9 אתה רושם שהאנלוגיה פשוטה ואילו בהודעה ה-11 אתה מבקש שיסבירו???
האנלוגיה פשוטה. הוא בחור מכוער ואפילו אי אפשר לומר לזכותו שהוא בלונדיני
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2012 01:46 |
|
| |
אחלה משקפ"ש, צדיק.
|
|
|