| נשלח ב-8/8/2012 22:53 |
|
| |
בחורה שרואה סרטים....
מה דעתכם על בחורה שרואה סרטים (שעבורי זה נקודה שלילית בבחורה), ומציינת זאת בפגישה! האם לדעתכם דעתה להמשיך זאת גם אחרי נשואים? או ש...?
*אשמח לשמוע בעיקר את הבנות בפורום בעניין...!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 22:54 |
|
| |
מאיפה שנדע מה המדוייטת שלך תרצה לעשות אחרי הנישואין?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 22:57 |
|
| |
מה היא הייתה אומרת על העובדה שאתה גולש בנט?
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 23:01 |
|
| |
חדשונת: צודקת בענק!!!
יהודי 1. תשאל אותה אם היא מתכוונת להמשיך. 2. תלוי מה ואיך היא מדברת על זה בשלילה/התפעלות/תיעוב/התלהבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 23:03 |
|
| |
אני מניחה שאם היא רואה סרטים אז היא לא תתרגש מהעובדה שאתה גולש בנט אבל אם אתה רוצה אחת שלא רואה סרטים היא תיקח קשה את העובדה שאתה בנט....
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 23:48 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | | מה היא הייתה אומרת על העובדה שאתה גולש בנט? |
|
1. כשר כך שאין בעיה! 2. עבורך סרטים ונט כשר אותו רמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 23:57 |
|
| |
| יהודי23 כתב: |  | | עבורך סרטים ונט כשר אותו רמה? |
|
לא. אינטרנט יותר חמור. בסרט אתה יכול לדעת אם הוא נקי או לא אבל באינטרנט אתה לא יכול לדעת לאן זה יוביל אותך ומה תראה. גם בכשר
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 00:07 |
|
| |
לוידעת מה רמת החסימה של הכשרות ובכל זאת זה סוג של ביטול תורה אבל אפילו נניח ואתה רק כאן איך היא תקבל אתזה שאתה מתכתב בפורום? ובכלל אם בחור אומר שיש לו נט כבר והוא לא גולש לשום מקום רק לפורום שידוכי חרדים ורק לצורך שאלות שמתעוררות ועוד כל מיני בלהבלות, למה שהבחורה תאמין לזה? בתכלס כל אחד יכול לומר מה שבא לו שאלה שלא ממין העניין, לצורך העניין : אתה בחור ישיבה?
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 00:08 |
|
| |
נראה לי שאם הוא לא היה בחור ישיבה זה לא היה מעניין אותו....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 00:23 |
|
| |
אם היא דברה על זה גלוי, בגלל שהיא אמיתית ויש שני סיבות למה היא מגלה כלפים שמפילים אותה או לא רוצה להפיל אותך בפח לפי מראה עיניה. או למנוע מעצמה מאה עשרים שנות מריבה
אבל מטבע הדברים ברור שהיא תראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 00:23 |
|
| |
צדיק תתפלא, אבל יש גם כאלו...
תוקן על ידי חדשונט ב- 09/08/2012 00:24:32
במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 01:46 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | | נראה לי שאם הוא לא היה בחור ישיבה זה לא היה מעניין אותו.... |
|
1. איך קבעת שאני לא בחור ישיבה? 2. רק בחור ישיבה מעניין אותו שנט הוא דבר שלילי?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 01:49 |
|
| |
| מראדהיתרא כתב: |  | אם היא דברה על זה גלוי, בגלל שהיא אמיתית ויש שני סיבות למה היא מגלה כלפים שמפילים אותה או לא רוצה להפיל אותך בפח לפי מראה עיניה. או למנוע מעצמה מאה עשרים שנות מריבה
אבל מטבע הדברים ברור שהיא תראה. |
|
חשבתי על הכיוון הזה... אז כניראה שהיא נפלה בפח שעצמה! כניראה שאתה צודק אני לא יתן לה לראות סרטים ואז יהיה חגיגה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 01:50 |
|
| |
טוב יהודי, העיקר לא ענית אם אתה כן או לא... ולובנתי מה הבעיה שתשאל אותה אם בעתיד היא תרצה להמשיך עם סרטים או שלא יהיה אכפת לה או שהיא לא רוצה כי מבחינתך אתה לא מעוניין שבבית שלך התרבות הזו תהיה קיימת....
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 01:54 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | טוב יהודי, העיקר לא ענית אם אתה כן או לא... ולובנתי מה הבעיה שתשאל אותה אם בעתיד היא תרצה להמשיך עם סרטים או שלא יהיה אכפת לה או שהיא לא רוצה כי מבחינתך אתה לא מעוניין שבבית שלך התרבות הזו תהיה קיימת....
מקווה שהיא לא קוראת את השאלה כאן.. ומכינה תשובה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 01:58 |
|
| |
אני לא מבינה הולכים להקים בית בישראל לא בנין מלגו שמסתירים את מס' הקוביות מאחורי הגב ואח"כ כשהצד השני לא רואה לשלוף את הקוביה שהחבאנו ולשים אותה במגדל... צריך להיות אמיתיים את רוצה להמשיך עם זה? לי זלא מתאים חבל שסתם ייאמרו דברים שאח"כ ייגרמו לעוגמת נפש (וזה קשור לכל נושא שהוא!)...
|
|
|
|
|