| נשלח ב-3/9/2012 10:33 |
|
| |
יש לגברים רגשות?
בס"ד
המון תהיתי וחשבתי, האם גבר מרגיש בכלל? האם זז לו משהו בלב כשהוא מוצא (או לפחות חושב שמצא) את האחת שלו?
האם כשבחורה עוזבת גבר, זה גורם לו משו? מכניס אותו לדיכאון קל??
מצליח לסחוט ממנו דמעות?
אתם בוכים בכלל לפעמים או שבכי זהו כלי המאפיין את האישה בלבד?
סתם מסקרן אותי לדעת.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 03/09/2012 22:34:37
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 10:46 |
|
| |
מה את חושבת?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 11:02 |
|
| |
לגבר יש רגשות אבל הוא לא תמיד מביע אותם. לאישה הרבה מהרגשות זה משחק שהיא לא מודעת לזה שזה משחק.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 12:21 |
|
| |
מה פתאום רגשות, סתם חיות עם רפלקסים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 12:40 |
|
| |
ברור שיש לגבר רגשות! אך עולם הרגשות שלו לא סוער כמו אצלינו הנשים והוא לא מחצין אותם כמונו....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 12:48 |
|
| |
| טיע כתב: |  | סתם מסקרן אותי לדעת. |
|
מסקרנות לא מתים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 12:51 |
|
| |
מכירה בחורים רבים שרגישותם הרבה תמכה וגם הכשילה אותם בשידוכים. כן חמדתי, גם גברים בוכים, אך בלילה... אני בטוחה שאם קרה והבחור אפילו מצידו הוריד בחורה הוא מצטער ועצוב. אכפת לו מאד. אלא אם כן הוא ממש סבל בפגישות. ויש גם בחורים רבים ש"מורידים" אותם... וקשה להם לצאת מזה גם אחרי שהם מוצאים את האחת...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 13:43 |
|
| |
בס"ד לרוב גברים-הרגש אצלם לא מפותח,מסתכלים על נשים,כאל גרביים! לא מתעצבים יותר מדי,ובוכים?לא ממש בלקסיקון שלהם....אלא אם כן פגעו בכבודם... אהבה אצלם=תאווה!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 13:54 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | לרוב גברים-הרגש אצלם לא מפותח,מסתכלים על נשים,כאל גרביים! לא מתעצבים יותר מדי,ובוכים?לא ממש בלקסיקון שלהם....אלא אם כן פגעו בכבודם... אהבה אצלם=תאווה! |
|
אם כך, אני ממליץ לך בחום לא להתחתן אף פעם עם הדבר הזה שנקרא 'גבר'.
וברצינות, אם זה מה שאת חושבת - ואם אלו הדעות הקדומות שלך, את במצב קשה בנושא הזוגיות והאפשרות להתחתן.
אני באמת חושב שאת צריכה לקחת פסק זמן רציני משידוכים וללמוד קצת יותר על העולם הזה - בפרט על העולם הגברי וכשתגיעי למסקנות אחרות בענין, תחזרי לתחום בעיניים יותר מפוקחות, בריאות וחיוביות.
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 14:16 |
|
| |
בס"ד זה האמת!רוצה תלמד מה שתרצה....אבל האמת תשאר אמת!(נכון שהקצנתי קצת...אבל זה בערך התמונה) אולי יש כמה גברים נשיים,אבל הרוב,כך הם.... אפילו בתורה,כתוב שאישה-שנה ראשונה לנשואין צריכה לשטוף פניה בזמן צום,שאסור לגעת במים, כדי שלא תתגנה על בעלה...מה שמדגיש איפה הרגש ואהבה שלהם נמצאים... ואם מצא אישה אחרת יפה ממנה,שיתגרש-רק מדגיש את הקלות שהם מוותרים על אהבה...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/09/2012 14:19:26
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 14:17 |
|
| |
בס"ד ואגב,אני לא צריכה לעבור שום קורס,אלא להתחתן עם גבר נשי....(=
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 14:19 |
|
| |
חייכנית, אם כך את באמת חושבת, מדוע את רוצה להתחתן?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 14:21 |
|
| |
וגבר נשי, שיראה אישה יפה ממך לא ירצה להתגרש? גבר נשי נקי מכל אהבה= תאווה?{לפי לשונך}
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 14:42 |
|
| |
גבר שאוהב את אישתו לא יתגרש ממנה אם יראה יפה ממנה. זו הלכה שמקלה על הגבר בכדי שלא יחטא כשתאוותו בידו. אבל אם אוהב את אשתו אהבת אמת לעולם לא יעזוב אותה לטובת יפה ממנה!!!!! וכן חייכנית, את צריכה להתחתן בשביל להבין את זה... ולאו דווקא עם גבר נשי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 14:56 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד לרוב גברים-הרגש אצלם לא מפותח,מסתכלים על נשים,כאל גרביים! לא כאל גרביים אלא כאל סוליות נעלייים!! לא מתעצבים יותר מדי,ובוכים?לא ממש בלקסיקון שלהם....אלא אם כן פגעו בכבודם... אז אנחנו מתעצבנים וכועסים ח"ו לא בוכים לעולם!!! אהבה אצלם=תאווה! ברור שזה תאווה הרי לאהוב זה איסור דאורייתא |
| כמה שטויות במשפט אחד....
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 15:01 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | מה את חושבת? |
|
האשכול הזה. זה מה שקורה כשלא חושבים....
|
|
|