| נשלח ב-11/9/2012 21:21 |
|
| |
הזמן עובר ואת נשארת
הזמן עובר ואת נשארת בי. הדמעות הזולגות על לחייך, בזמן שאת מספרת את מה שאני לא רוצה לדעת, לא עוזבות אותי. שתי עיניך המתחננות "אל תלך" עדיין, עדיין יוקדות בי. רעש עקביך הנעלם אתך לעד עדיין מצלצל בי. לכל מקום את רודפת אותי, רודפת ותופסת, לא נותנת מנוחה. מפחד לפגוש בך ובכל אחת מחפש אותך, מחפש ולא מוצא. אמרתי לך שאני לא יכול, כי באמת לא יכולתי. ביקשתי סליחה, ואת הלכת, הלכת ולא סלחת. לא סלחת כי האמנת בי. האמנת שאהיה אתך תמיד, בכל מצב. האמנת, כי גרמתי לך להאמין. נסעתי לכותל ובכיתי, בכיתי שהרסתי אותך, שהרסתי אותי. בכיתי כי אתך הרגשתי שאנחנו לבד גם שמסביבנו היו המון. בכיתי שאת אמיתית כדי להסתיר או לשקר. בכיתי כי אהבתי אותך. רציתי לבקש ממך סליחה לשנה החדשה, אבל היום הוא התקשר וסיפר שהתארסת. הקול שלו צבט, אבל גם חתם את מה שעד היום לא נסגר. מקווה בקרוב לשכוח הכול. מזל טוב.
|
|
| נשלח ב-11/9/2012 21:28 |
|
| |
וואו איזה יפה כתבת..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2012 21:42 |
|
| |
דייי זה שובר את הלב לראות גבר שכותב כך...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2012 21:44 |
|
| |
מי כאן אמרה שגברים לא בוכים ?!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2012 21:52 |
|
| |
אז אולי הוא כן בכה...?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2012 21:56 |
|
| |
אתה כותב ממש יפה! בא לי לאחל לך שתעבור עוד סיפורים כדי שיהיה לנו מה לקרא, אבל מכיון שיש כאן שמץ של קללה אז אני אומרת אל תכתוב כלום ובלבד שלא תצטרך לסבול.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2012 21:58 |
|
| |
23 אתה כותב מדהים .... ביחס לגבר טיע אני חושבת שסיפורים גם מהצד ההפוך אמורים להיות יפים ומרגשים
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2012 22:45 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | הזמן עובר ואת נשארת בי. הדמעות הזולגות על לחייך, בזמן שאת מספרת את מה שאני לא רוצה לדעת, לא עוזבות אותי. שתי עיניך המתחננות "אל תלך" עדיין, עדיין יוקדות בי. רעש עקביך הנעלם אתך לעד עדיין מצלצל בי. לכל מקום את רודפת אותי, רודפת ותופסת, לא נותנת מנוחה. מפחד לפגוש בך ובכל אחת מחפש אותך, מחפש ולא מוצא. אמרתי לך שאני לא יכול, כי באמת לא יכולתי. ביקשתי סליחה, ואת הלכת, הלכת ולא סלחת. לא סלחת כי האמנת בי. האמנת שאהיה אתך תמיד, בכל מצב. האמנת, כי גרמתי לך להאמין. נסעתי לכותל ובכיתי, בכיתי שהרסתי אותך, שהרסתי אותי. בכיתי כי אתך הרגשתי שאנחנו לבד גם שמסביבנו היו המון. בכיתי שאת אמיתית כדי להסתיר או לשקר. בכיתי כי אהבתי אותך. רציתי לבקש ממך סליחה לשנה החדשה, אבל היום הוא התקשר וסיפר שהתארסת. הקול שלו צבט, אבל גם חתם את מה שעד היום לא נסגר. מקווה בקרוב לשכוח הכול. מזל טוב.
יהי רצון שה' ישלח לך את האחת שלך, האמיתית, שלא תצער אותך ושתשלים אותך! מקווה שבשנה הזו תרקוד בחתונה שלך! ושתצליח לשכוח הכל! מאחלת לך להתמלא בזכרונות חדשים ושמחים (:
גמר חתימה טובה! ויהי רצון שתחתם לחיים טובים, בריאות, פרנסה טובה, לימוד פורה, וזיווג משמיים!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2012 23:18 |
|
| |
 אינלי מה לומר לא בדיוק יודעת מה אתה רוצה לשמוע... כבר איחלו לך שתמצא בקרוב את האחת, מצטרפת... רק אל תתייאש! שמקרה זה לא ישבור אותך! שתמשיך לעבוד את ה' בשמחה! שהאמונה והקשר לרבש"ע יתחזק אצלך! ותזכה להודות על ה"רעה" כשם שאתה מודה על הטובה! ("רעה"-כי לנו זה נראה רע...) שר"ה יעבור אצלך בגיל ורעדה ומקרה זה רק יחזק את תפילותיך ויהי רצון שיתגשמו כל משאלות לבך לטובה ולמתיקות!
|
|
| נשלח ב-11/9/2012 23:27 |
|
| |
הסתדר, הסתדר......
תוקן על ידי אחי23 ב- 12/09/2012 00:12:43
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2012 02:05 |
|
| |
מהאשכול של אתמול אני כבר לא יודעת מה לחשוב... והיום, בכלל...
=)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2012 02:11 |
|
| |
קטנה צודקת זה נשמע כאילו היה לך בלב גם אותה וגם את ההיא מהלימודים... באמת קשה לעזוב שתיים בבת אחת...
|
|
| נשלח ב-12/9/2012 02:20 |
|
| |
מהאשכולות של היום ואתמול יוצא שאין לך מה לעשות....  אחי גם אני עברתי את זה, והדבר הכי טוב בלדעת שהיא התארסה זה שאתה יודע שזה לא השידוך שלך...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2012 09:34 |
|
| |
איזה עצוב..... קל להזדהות בתור בחורה. אם האוטובוס חלף, תבוא מונית...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2012 09:44 |
|
| |
אחינו.... כתבת יפה ונוגע... (כמו תמיד!!) מחכים שתבשר לנו בשו''ט...
|
|
| נשלח ב-12/9/2012 11:36 |
|
| |
בס"ד
כתיבה יפה,אך לא הבנתי אם לא רצית בה למה נשמע שאתה מצטער שהיא נהייתה כלה? פיצול אישיות?
|
|
|
|
|