| נשלח ב-23/9/2012 01:49 |
|
| |
לא סופרת אנוכי, אבל חוויתי כמה סיפורים ב"ה. כשיגיע זמנם אחשוב להעלות אותם באתרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2012 01:18 |
|
| |
אסיק, במה נהדרת נתתה פה, כשאהיה יותר ערנית אשתף :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 01:24 |
|
| |
| טיע כתב: |  | | לא סופרת אנוכי, אבל חוויתי כמה סיפורים ב"ה. כשיגיע זמנם אחשוב להעלות אותם באתרך. |
|
יאללה, את לא חושבת שהגיע הזמן? לא זז האשכול הזה.
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 01:25 |
|
| |
אנחנו מחכים לך אחיה. בטוחני שיש לך מה לספר.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 01:32 |
|
| |
אחיה, הבטחת לנו סוף מעניין עם הסטודנטית ;)- אנחנו בהמתנה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 01:38 |
|
| |
חדשונת, אפשר לראות איפה הבטחתי?
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 01:45 |
|
| |
שיר, לקחתי את בקשתך לצומת לבי. אומנם כרגע הרמזור אדום, אבל בעזרת ה' הוא יתחלף...
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 01:45 |
|
| |
סליחהההההההההההה לא הבטחת אמרת שיש המשך מעניין ואולי עוד תספר לנו אבל אם אתה ת'להב אז אנחנו כבר לא ממתינים ;)---
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 01:49 |
|
| |
התפלאתי - בדרך כלל אני לא סובל להבטיח! אבל בעזרת ה' אני אספר לכם.
ווקשה, דברי בשם עצמך...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2012 15:40 |
|
| |
אחיה, ראיתי את שכתבת, וגם הגבתי שם. מחכים לסיבוב הבא ברמזור.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2012 23:12 |
|
| |
פסעתי בשדרה, לאיטי. וראיתי אותם - זוג. אחד לצד השניה, ממתינים. ממבט ראשון ראיתי: הם מתאימים, הם יפים. דמיינתי את עצמי נוגעת... היה להם מגע נעים, רך ומלטף. כולם אומרים: הם בלתי נפרדים, לא יכולים אחד בלעדי השני. בהתחלה זה קצת לוחץ אך, בסוף יש רווחה. תנסי גם את, היא אומרת.
בחרתי- לנסות.
זוג הנעליים שלא יכולתי שלא לחטוף מן המדף.
|
|
| נשלח ב-15/11/2012 23:23 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | פסעתי בשדרה, לאיטי.
וראיתי אותם - זוג.
אחד לצד השניה,
ממתינים.
ממבט ראשון ראיתי:
הם מתאימים,
הם יפים.
דמיינתי את עצמי נוגעת...
היה להם מגע נעים, רך ומלטף.
כולם אומרים:
הם בלתי נפרדים,
לא יכולים אחד בלעדי השני.
בהתחלה זה קצת לוחץ אך, בסוף יש רווחה.
תנסי גם את, היא אומרת.
בחרתי- לנסות.
זוג הנעליים שלא יכולתי שלא לחטוף מן המדף. _________________ אם יש לכם משהו לדחות.... דחו אותו לעכשיו!! |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2012 10:19 |
|
| |
זה לא סיפור שכתבתי או המצאתי בעצמי, קיבלתי במייל ובחרתי להעביר אליכם..... (העתק הדבק, נחשב?) היה זה בוקר עמוס מאד במרפאה המקומית , בשעה 8:30 לערך . איש זקן , בשנות השמונים לחייו , נכנס למרפאה על מנת להוציא את התפרים מפצע בבוהן ידו שחבשו יום קודם לכן . האיש אמר לפקידת הקבלה כי הוא ממהר מאד מאחר ויש לו פגישה דחופה בשעה 9:00.
התפעלתי מהחיוניות של האיש הזקן ואמרתי לו שישב וימתין , מאחר וידעתי כי הרופא המטפל בו עסוק מאד ותעבור לפחות שעה עד שהרופא שלו יתפנה .
ראיתי כי האיש מסתכל כל הזמן בשעונו והחלטתי לטפל בו , מאחר והתפניתי מהטיפול בחולים שהמתינו לי .
הורדתי את התחבושת ובחנתי את הפצע וראיתי כי הוא מתרפא יפה . הוצאתי את התפרים וחבשתי לו מחדש את הפצע .
תוך כדי הטיפול בו שאלתי אותו , " לאן הוא ממהר , האם יש לו פגישה חשובה מאד עם איזה רופא "? האיש ענה לי לא , איני הולך לפגוש רופא . אני צריך ללכת לסעוד את אשתי הנמצאת במחלקה סעודית בבית החולים ולאכול איתה ארוחת בוקר .
שאלתי את האיש מה מחלת אשתו ? והוא ענה " כי היא מאושפזת בבית החולים כבר מספר שנים מאחר והיא חולה במחלת " האלצהיימר ".
בתום הטיפול שאלתי את האיש , האם אשתו תדאג מאד אם הוא יאחר קצת ? והוא ענה לי " לא , היא לא תדאג , היא אינה יודעת מה קורה אתה, היא אינה מזהה איש וגם לא אותי , זה כחמש שנים ".
התפלאתי מאד ושאלתי אותו , ואתה הולך אליה כל בוקר למרות שאינה יודעת מה קורה אתה ואינה יודעת מי אתה ?
האיש חייך , הניח ידו על ידי ואמר "היא אינה יודעת מי אני , אבל אני יודע מי היא ומה היא הייתה " . והוא יצא מהמרפאה לדרכו .
בשמעי את דבריו , התאפקתי שלא לפרוץ בבכי וכל גופי רעד . אמרתי לעצמי , " זו היא אהבה שאני רוצה בחיי ". אהבת אמת , לא פיסית, לא רומנטית. אהבת אמת היא לקבל את השני בכל , במה שהיה , במה שהוא כיום ובמה שיהיה בעתיד .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2012 10:40 |
|
| |
אכן לא יאומן הקשר הנפשי שיש בין זוגות של זקנים אני זוכר איך שסבתי טיפלה בסבי ממש מעורר הערצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 13:06 |
|
| |
בס"ד אכן גם אני חולמת לאהבת אמת הדדית........
|
|
|
|
|