| נשלח ב-2/10/2012 02:15 |
|
| |
גבר מי שמטפלת
השאלה יותר מופנת לבנות
לאחרונה יצא לי לשמוע המון על גברים שעוזרים בבית לנשים שלהם
חלקם אף בהגזמה , גם מבשלים גם מנקים וגם מפרנסים ואולי יותר מזה
אישית - אני חושבת שזה כיף שהגבר מושיט יד עזרה פה ושם ומגלה אכפתיות , ( וזה עוזר לו להעריך את עבודת האישה )
אבל בע"ה אני לא אדרוש את זה ממנו, מה שגם זה תלוי מאוד בחינוך שקיבל
יצא לי לחשוב על זה המון ,
כמה אתן מצפות לעזרה מהבעל ? חשוב לכן ? תדרשו את זה ? אתם מדברים על זה בפגישות? (אני לא יודעת אם כבר היה אשכול בנושא, לא היה לי כוח לחטט בארכיון) תודה ,מיני
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 02:21 |
|
| |
אהבתי ת'כותרת  לגבי עצמי, רוב הגברים שמסביבי דיי עוזרים לנשותיהם ובהחלט אני מצפה ממנו לעזרה ומתפללת על זה וזה חשוב לי אדרוש אתזה??? לוידעת, אני מצפה בעז"ה שהוא יהיה כזה... שזה לא יצטרך להגיע בתור "דרישה"
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 02:24 |
|
| |
אצלנו דווקא לא , הגברים טרודים בפרנסה ( וגם הא לא הכי אוהבים לנקות לסדר וכו' ) אדרוש? דוג לכך חברה של אימי חינכה את בעלה בשנה הראשונה של הנישואין לעשות משהו קבוע בבית ( אחראי י על נרות שבת וכאלה ) זה נראה לי דווקא יכול להיות נחמד עשיה קבועה
תוקן על ידי MiniRiki ב- 02/10/2012 02:49:01
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 02:27 |
|
| |
הרוב פה אברכים :) ובאמת אלו שטרודים בפרנסה, פחות עוזרים... זה נחמד, אבל אם הוא כזה ורגיל לעזור אז אין כ"כ עניין.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 02:42 |
|
| |
מענייין.. בדיוק החג היה לנו דיון בנושא..
אני יעוף על עצמי לרגע, אני בלי עין הרע חוץ מלבשל יודע לעשות הכל בבית ובצורה כזו שאמא שלי צוחקת עלי שאני נקבה הן בנקיונות והן בארגון ילדים אמבטיות וכדומה גם לפיצפונים.. השאלה היא אם זה אומר שגבר כיום אמור לעשות את כל זה בבית כלומר בשיתוף עם אשתו, לטעמי גבר שיודע לעשות אז למה לא, אם כי וכאן אני נותן חלוקה שאולי נשמעת אגואיסטית לרגע, אבל ברמת העיקרון יש חלוקה מאד ברורה מה תפקיד האשה (צרכי הבית) ומה תפקיד הגבר (לפרנס) בדורנו הטשטשו הגבולות ולכן אני חושב שכמו שהערכה שלי לאישתי אם וכאשר היא תעזור בפרנסת הבית תהיה הרבה יותר גדולה מאשר צרכי הבית (שגם עליהם מגיעה הערכה ענקית ללא כל ספק) כך הערכה לגבר שעושה עבודות בית אמורה להיות יותר מאשר עניין הפרנסה..
תוקן על ידי פוהדוס123 ב- 02/10/2012 02:51:56
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 02:53 |
|
| |
נכון אני מסכימה אתך ושאפו על זה שאתה יודע לעשות הכל (זה גם מפתח שרירים )
אני חושבת שאם הוא לא יעזור אני לרוב (חוצ ממקרים חריגים) אבין אותו ואם הוא יעזור -זה לא יהיה בעניי מובן מאליו ואני אעריך את זה מאוד
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 02:59 |
|
| |
לרחוץ תינוק ששוקל 6 קילו לא ממש נראלי מפתח שרירים..:) אני אוחז כבר ב 30 קילו
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 03:02 |
|
| |
| פוהדוס123 כתב: |  | לרחוץ תינוק ששוקל 6 קילו לא ממש נראלי מפתח שרירים..:) אני אוחז כבר ב 30 קילו |
|
ולהרים קניות מהסופר נחשב ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 03:04 |
|
| |
הממ אולי יותר אבל זה לא לאורך זמן אז זה לא נחשב למשו מפתח..
אגב קניות לטעמי זה כן התפקיד של הגבר.. אולי לא הלחם והחלב אבל קניות גדולות כן..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 03:07 |
|
| |
התפקיד של האישה בקניות הוא לבחור ושל הגבר לשלם  מה זה קניות גדולות ? מוצרי חשמל וכאלה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 03:09 |
|
| |
לא...
קניות בערבי שבתות לפני חגים קניות חודשיות.. לבחור?! אני יודע לבחור פירות וירקות מעולה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 03:16 |
|
| |
טוב, אתה לא נחשב לפונקציה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 08:37 |
|
| |
| MiniRiki כתב: |  | | יצא לי לשמוע המון על גברים שעוזרים בבית לנשים שלהם חלקם אף בהגזמה , גם מבשלים גם מנקים וגם מפרנסים ואולי יותר מזה |
|
למה כשאשה עושה את כל זה (+ לידה,הנקה,טיפול בילדים ועוד) זה לא נחשב הגזמה ואילו אצל גבר זה כן??
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 09:47 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | למה כשאשה עושה את כל זה (+ לידה,הנקה,טיפול בילדים ועוד) זה לא נחשב הגזמה ואילו אצל גבר זה כן??
|
|
כשאתה מדבר בשבילנו נשאר לנו רק להסכים..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 09:55 |
|
| |
אני מוכן לבשל לנקות לחתל להוריד זבל ולעשות קניות אבל לא לדבר בשבילכן!! זה כבר מוגזם.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 10:04 |
|
| |
אני לא חושבת שבדרישות אפשר להשיג משו..
זה די ברור שגם הגבר בבית צריך להושיט ידיים, זה לא תפקיד רק של האישה..
רק מה וכמה זה תלוי בכל זוג ובכשרונות של כל אחד מהם.
בנוסף, אני חושבת שדי חשוב שלכל אחד יהיה תחום שהוא טוב בו, ויכול להתבטא בו ללא הפרעה.. נגיד, אני די יכולה להבין אישה שלא תרצה שבעלה יקפל כביסה, או גבר שלא ירצה שאשתו לא יודעת מה... (אנחנו טובות בהכל... =) תנהל את החשבון בנק נגיד.. =)
|
|
|
|
|