בית פורומים שידוכי חרדים

שיתוף מכרים בתוכן הפגישה - מה דעתכם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/10/2012 13:08 לינק ישיר 
שיתוף מכרים בתוכן הפגישה - מה דעתכם?

קודם כל יכול להיות שהדיון הזה לא שייך אצל חלקכם כי אתם שומרים על הכבוד של המשודך ולדעתי טוב שכך

אז ככה, זה ידוע וברור שאחרי כמעט כל פגישה הולכים ומפטפטים עם החברים\ות על תוכן הפגישה
איך הבחורה, חמודה לא חמודה, אמרה כך אמרה אחרת.... יש לי תובנות כאלו ואחרות וכו' וכו' וכו'...
השאלה שלי היא איפה אתם רואים את הגבול בין התייעצות אמיתית, לצורך קבלת דיעה מאדם אהוב שיעזור להכריע,
לבין סתם לפטפט ולהדליף מידע שיתכן שהמשודך\ת כלל לא היו רוצים שיועבר לאנשים הלאה(הוא סיפר זאת רקכי חובה עליו לשתף את השני ולענות על כל או רוב שאלותיו). ובכלל, לא מן הנמנע שאחד מחברינו שאנו מספרים
לו את הקורות אותנו במהלך הפגישה עשוי להיפגש עם אותו מדובר ולבוא עם דיעות קדומות... שלפעמים הם פרי
דמיונו של הפגוש הראשון ותו לא.

מעבר לכך, סתם מרגיזה המחשבה שהדברים שאני אומר ומספר לה..... היא יכולה להעביר לחברות שלה...טוב בעצם זו אותה נקודה של מה שהעליתי קודם... מה דעתכם?

תוקן על ידי roeiuzan ב- 11/10/2012 13:09:56

תוקן על ידי roeiuzan ב- 11/10/2012 13:11:09

תוקן על ידי roeiuzan ב- 11/10/2012 13:13:05

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2012 13:14 לינק ישיר 

אני משתף אבל בלי דברים אישיים.

כמובן שאני לא חושף את זהות הבחורה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2012 13:37 לינק ישיר 

יש לי מספר כללים בזה.. אם וכאשר יש לי לבטים, אני לא אשתף תוך כדי הפגישות רק בשביל לרכל.

לאחר שזה ירד מהפרק אני לא חושב שיש בעיה לשתף אלא אם כן זה סתם רכילות זולה ואין טעם.
לגבי הנקודה שאמרת שאולי אותו חבר יפגש עם הבחורה זו פעם, אני חושב שכמו שאתה מברר אצל חברה של הבחורה וכדומה לגיטימי ביותר לשמוע ממי שנפגש עם הבחורה מה דעתו עליה, הרי בכל בירור יש אלמנט של הדיעה האישית של האדם שמבררים אצלו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2012 13:40 לינק ישיר 

במהלך הפגישות, אני נזהרת לא לספר דברים אולי קצת מביכים..
כי אם בסוף הוא יהיה בעלי??!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2012 14:04 לינק ישיר 

אם אתה מדבר לשם התייעצות אז אל תדבר על זה עם כככללל החברים/מכרים וכו' אלא שזה יהיה רציני ותתייעץ עם מישהו אחד או שניים שאתה סומך עליהם כי אם זה נהיה רב שיח אז זה כבר יוצא מכלל רצינות ושליטה
ואם זה מישהו רציני שאתה סומך עליו/חבר קרוב וטוב וכו' אז זה לגטימי בהחלט גם להתייעץ תוך כדי פגישות רק יש לשים לב שהעצות באמת מגיעות ממקום טהור כי לפעמים כשמתייעצים עם חברים תוך כדי פגישות הם עלולים לתת עצות לא הכי טובות שבעולם שזה עלול לנבוע בגלל כל מיני סיבות (הסתבכתי קצת בהגדרת השורה האחרונה, מקווה שהמסר הובן)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שיתוף מכרים בתוכן הפגישה - מה דעתכם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext