| נשלח ב-17/10/2012 14:22 |
|
| |
טיפים לבדיקת המידות
נאמר ש"אדם ניכר בכוסו כיסו וכעסו",ואת כל זה ניתן לבדוק דרך השתיה שמזמינים!,"כוסו כיסו"-האם הוא מזמין לעצמו [b]לפחות[/b].ואיך הוא מדבר עם המלצרים,אומנם לא לשפוט מהר אם לא אומר "תודה",כי יכול להיות שמרוב התרגשות שוכחים..אך להשים זאת כנקודה לבדיקה בסיטואציות אחרות. "כעסו"-איך הוא מגיב אם ישפך הכוס מים בטעות,ודווקא על בגדיו...וד"ל... יש עוד דרך,וזה [b]לאחר[/b] איחור רציני,בלי להודיע, בפגישה מתקדמת בכוונה,כדי לראות מה תהייה תגובתו... ואם אתן מאלה שמתאמים בטלפון זמן/מקום פגישה לפני הפגישות ,בפגישות מתקדמות, אז לא לענות בכוונה,כשהוא מתקשר...ואחרי שעה/יותר לחזור,ואז לראות איך תהייה תגובתו...לראות אם הוא מעלה לכף זכות ומדבר בעדינות/להיפך... ואתן/ם מוזמנים/נות להוסיף עוד טיפים...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/10/2012 14:28:19
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 14:30 |
|
| |
חייכנית, אני אוהבת את הראש שלך! לבדוק דברים בשטח.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 14:30 |
|
| |
ואחרי שעבר את סבב בדיקות אלו,אז ברור שיש לו מידות טובות?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 14:32 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | נאמר ש"אדם ניכר בכוסו כיסו וכעסו",ואת כל זה ניתן לבדוק דרך השתיה שמזמינים!,"כוסו כיסו"-האם הוא מזמין לעצמו [b]לפחות[/b].ואיך הוא מדבר עם המלצרים,אומנם לא לשפוט מהר אם לא אומר "תודה",כי יכול להיות שמרוב התרגשות שוכחים..אך להשים זאת כנקודה לבדיקה בסיטואציות אחרות. "כעסו"-איך הוא מגיב אם ישפך הכוס מים בטעות,ודווקא על בגדיו...וד"ל... יש עוד דרך,וזה [b]לאחר[/b] איחור רציני,בלי להודיע, בפגישה מתקדמת בכוונה,כדי לראות מה תהייה תגובתו... ואם אתן מאלה שמתאמים בטלפון זמן/מקום פגישה לפני הפגישות ,בפגישות מתקדמות, אז לא לענות בכוונה,כשהוא מתקשר...ואחרי שעה/יותר לחזור,ואז לראות איך תהייה תגובתו...לראות אם הוא מעלה לכף זכות ומדבר בעדינות/להיפך...
|
|

מתכוונת לשפוך עליו כוס שתיה? :) כך את בודקת את המידות שלו? נראלי בדקי את שלך....
מ'זה השטויות האלו??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 14:34 |
|
| |
בס"ד המטרה מקדשת את האמצעים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 14:35 |
|
| |
בס"ד מזדקן,יש גם את הבירורים...ויש גם שאלות פתע!יש נושא לדיון,זה רק "רפואה משלימה"(=
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 14:35 |
|
| |
כמעטוש' אמרה את מה שצריך להגיד.. =)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 14:41 |
|
| |
יש לי עצות מעולות! 1: למשוך לו בשיער-לראות איך הוא מגיב 2:להתנהג כמו חולת נפש-ולאות אם ליבו רחום וחנון 3:לספר לו שאת רעבה רעבה-ולראות כמה מפרגן הוא 4:לא להגיע בכלל ל2-5דייטים -ולראות אם הוא עדיין מעונין בך
יש עוד..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 14:41 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | נאמר ש"אדם ניכר בכוסו כיסו וכעסו",ואת כל זה ניתן לבדוק דרך השתיה שמזמינים!,"כוסו כיסו"-האם הוא מזמין לעצמו [b]לפחות[/b].ואיך הוא מדבר עם המלצרים,אומנם לא לשפוט מהר אם לא אומר "תודה",כי יכול להיות שמרוב התרגשות שוכחים..אך להשים זאת כנקודה לבדיקה בסיטואציות אחרות. "כעסו"-איך הוא מגיב אם ישפך הכוס מים בטעות,ודווקא על בגדיו...וד"ל... יש עוד דרך,וזה [b]לאחר[/b] איחור רציני,בלי להודיע, בפגישה מתקדמת בכוונה,כדי לראות מה תהייה תגובתו... ואם אתן מאלה שמתאמים בטלפון זמן/מקום פגישה לפני הפגישות ,בפגישות מתקדמות, אז לא לענות בכוונה,כשהוא מתקשר...ואחרי שעה/יותר לחזור,ואז לראות איך תהייה תגובתו...לראות אם הוא מעלה לכף זכות ומדבר בעדינות/להיפך...

מתכוונת לשפוך עליו כוס שתיה? :) כך את בודקת את המידות שלו? נראלי בדקי את שלך....
מ'זה השטויות האלו??
|
|
לא כוס שתיה,אלא בטעות לעשות שזה נשפך בשולחן,וכמה טיפות יזלגו עליו,לא ביג דיל!אך כך תוכלי לראות האם הוא יקבל זאת בסלחנות/ההיפך. אני לא המצאתי את זה!קראתי את זה בספר של חיים וולדר,בסיפור שמנקה אחת נקתה בבית שיש שם בת עם מידות רעות! ולא רצתה שהבחור יפול בפח אז היא שכרה מלצר ששפך בטעות את המים,ואל תתארי איזה צעקות הלכו שם.. והבחור..ניצל!כך שאל תזלזלי בזה!וגם אני גילתי דבר או שתים דרך זה,אז תסמכי על הנסיון שלי(=
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 14:42 |
|
| |
חחחח תמרה......... =)
אני בעד לצבוט אותו..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 14:43 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | יש לי עצות מעולות! 1: למשוך לו בשיער-לראות איך הוא מגיב 2:להתנהג כמו חולת נפש-ולאות אם ליבו רחום וחנון 3:לספר לו שאת רעבה רעבה-ולראות כמה מפרגן הוא 4:לא להגיע בכלל ל2-5דייטים -ולראות אם הוא עדיין מעונין בך
יש עוד.. |
|
תראי את מגזימה,אך בחיים קורא שמאחרים לבית,והיית רוצה לראות בן זוג שפוי שיקבל אותך בעדינות ולא בפנים חמוצות ושאלות "איפה היית",ואולי אף צעקות....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 14:45 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
מזדקן,יש גם את הבירורים...ויש גם שאלות פתע!יש נושא לדיון,זה רק "רפואה משלימה"(= |
|
לדעת אם יש מידות לבחור, זה לא דבר פשוט בכלל..
מה שהולך לאורך כל מערכת היחסים בין הפגישות ,לא יכול להראות האם יש מידות או לא..
וגם בירורים לא תמיד מה שאומרים נכון..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 14:45 |
|
| |
ואני חשבתי שבדייטים מתנהגים בנימוס יכול להיות שכל השנים הללו טעיתי ולכן אני עדיין רווקה?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 14:50 |
|
| |
בס"ד הכל בנימוס,ו"בטעות"....עם חיוך בישני (וערמומי) וכשאת מאחרת,ברור שתבקשי סליחה ותגידי שהבטריה בפלאפון נדפקה,ושפספסת את האוטובוס(מותר לשקר בשביל השלום(= ) הכל צריך להתבצע בחוכמה ובנימוס!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 14:50 |
|
| |
וואלה.. תתחילי לקרוא פתקים מהכותל, אולי תצליחי לסדר איזה שידוך. זה גם כתוב בספר של ולדר.
תמר, יתכן... אולי כדאי שתשני גישה :)
|
|
|
|
|