| נשלח ב-19/10/2012 14:25 |
|
| |
גילוי לב - באלי להתחתן מאוד...
באלי להתחתן מאוד , כן ! כן ! ממש! התקפה השתלטה עליי
ואני מסבירה : ככל שעובר לי הזמן מתחת לאף , אני מרגישה יותר מבוגרת מבחינת הנפש והרגש התום והטוהר וההתלהבות מתחילים להישחק לאט לאט ... אני נהפכת ליותר רצינית ,אני לוקחת יותר אחראיות על ההשלכות העתידיות של חיי ואז מטבע הדברים צורת ההסתכלות שלי על החיים משתנה , הנפש מתקשה המחשבות והרצנות נהיות יותר ויותר החלטיות וקשה לי יותר להתאים את עצמי, לשני (פחות פתוחים לקבל ופחות מוכנים להשתנות ולהתגמש ) באלי לעשות סטופ !!!  הלוואי שכבר דברים יסתדרו לי , אמן !!!  נ.ב. ברור שזה לא הסיבה הכי עיקרית וחשובה ,אבל... מה אתם מרגישים\חושבים פריינד ?? 
שבת שלום ומבורך ,מיני
תוקן על ידי MiniRiki ב- 19/10/2012 14:38:08
תוקן על ידי אסיק_good ב- 19/10/2012 15:07:34
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2012 15:27 |
|
| |
זה בא בגלים. חוקרים מעריכים שזה בעיקר בימות החורף ושילוב של קקאו חם ושכיבה בפוך תוך כדי שמיעת הטיפות הדופקות בחלון..
טוב ברצינות, אני דווקא חושב שזה תהליך טוב, שאת מעצבת את עצמך והאישיות שלך וכבר לא אחת מהשטנץ של כל הבנות ה"צוציקיות" שמחליפות את דעתן כמו שבשבת ולא יודעות מה הן רוצות אלא מה "אמא" או "השדכנית" רוצות... יותר מדי גם לא טוב, אחרת מתקשים לשנות הרגלים, אבל התקופה הזאת היא בדיוק מה שאת צריכה בזמן הזה של השידוכים לדעתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2012 15:36 |
|
| |
אחמממ.. את צריכה לצעוק "בא לי להתחתן!!" והוא יבוא. איך שאומר אדם, זה בגלים...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2012 18:53 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
אבל התקופה הזאת היא בדיוק מה שאת צריכה בזמן הזה של השידוכים לדעתי.. |
|
אני מכירה בנות שנכנסו לשידוכים בגישב של "אוקי בסבבה.." והם סתם נגררות ומורידות על שטיות ומאבדות את הכיוון כבר של מה הן רצו, ככה שאת בגישה כזו את באה לפגישה בלי לשחק משחקים, אז לסיכום.. טוב שאת מרגישה ככה :) :)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2012 19:49 |
|
| |
הרגשה טובה ונכונה. את צודקת ב100% שככל שעובר הזמן האדם מגבש את דעתו ופחות גמיש לשינויים
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2012 20:01 |
|
| |
רוב המוחלט של הרווקים והרווקות מאד רוצים להתחתן. אפשר לומר אפילו שזה הדבר שהם הכי רוצים. השאלה פה היא לא שאלה של רצון, אלא שאלה של יכולת. אם חתונה פירושה מתיחת יכולות, ויתור, התמסרות, נתינה, שיתוף בעול, וכדומה, אז ככל שמתבגרים אנו כבר פחות מוכנים למתוח את עצמנו בכל מובן שהוא, וגם לוותר נהיה יותר קשה, ומי בכלל רוצה להתמסר כשהוא מתבגר וכן הלאה וכן הלאה. פירושו של דבר, ככל שמתבגרים מאבדים את היכולת להתחתן.
מה שאת מתארת היא שהיכולת שלך להתחתן הולכת ונשחקת. טעות היא לחשוב, שבגלל שאת רוצה להתחתן, אז היכולת שלך להתחתן תתחדש, כי שום דבר לא משתנה מעצמו. בלי עבודה עצמית קשה ומקיפה, אכן יהיה לך יותר ויותר קשה להתחתן. ואם היום יש נניח 10% מהבחורים שאת תצליחי להתחבר אליהם ולהתחתן איתם, הרי שבעוד שנתיים זה ירד ל-8% וכן הלאה.
שורה תחתונה, אם את באמת באמת רוצה להתחתן, כבר היום את צריכה להתחיל בתרגילים מוסריים - חברתיים ואנושיים, שיתנו לך את היכולת לעשות את הצעד המאתגר הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2012 23:30 |
|
| |
מעפיל, מה אתה רוצה מהילדה? זה שלב בהתבגרות שהרוב המוחץ מצליח להתבגר עליו תוך שנתיים. תן לה לחיות!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2012 00:00 |
|
| |
כמה אחוזים מהבנות החרדיות ימותו רווקות? 1% 5% 10%? כשתוודעי לאמת, תדעי מה אני רוצה מהילדה הזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2012 00:02 |
|
| |
. כשתפסיק להתייחס לנקודות כאלה כאל מתמטיקה תדע גם אתה על מה א נ י מדברת.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2012 12:22 |
|
| |
כשאת תביני שמי שמנהל את העולם והוא זה שיחליט מתי הכי וב לך להתחתן יהיה לך הכי קל שבעולם. גם אני חשבתי בגיל 20 שזהו אני בשל לנישואין וכל יום שעובר אני מגלה עוד דבר שבטוח לא הייתי בשל כמו היום.
יש מישהו שיש לו פנקס עם יומן ושם כתוב בדיוק באיזה תאריך ובאיזה יום ובאיזה שעה ובאיזה דרך תמצאי את החתן שלך. הבעייה הגדולה שאין לנו גישה ליומן הזה. ופה מתחיל כל הבעיות שלנו.
וכשזה יהיה את תביני את כל מה שעברת בדרך כדי לזכות במיועד שלך שהוא רק שלך.
ובהצלחה גדולה ושזה יעבור בקלות הדרך עד לנקודה הסופית.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2012 12:33 |
|
| |
במילים אחרות (אם הבנתי נכון), ההתקפה שנחתה על לבך, זה לא רק בגלל החסר שקיים אצלך בלב, אלא זה הפחד שמקנן שאולי עם הזמן את מפסידה יותר את השידוך, שהזמן אצלך רק מרחיק אותך ומפחית את הסיכויים שלך למצוא את האחד שלך..
אז עוד לפני מילות הנחמה של אמונה, ושזה גם משמיים, ושהכל נלקח בחשבון, אני חושב דבר פשוט. אם כל השינויים שחלים בך, הם שינויים לטובה, שינויים שמבגרים אותך, שמקדמים אותך רוחנית, שאת עם פנימיות יותר, אז מה לך לפחד או לחשוש? הרי את לטובה משתנית, ואדרבה אולי דווקא השינוי לטובה הזה בעצם מקדם אותך לרגע האמיתי, מכין אותך יותר שתצליחי בחיים האמתיים.
ואם אילו שינויים שלא בהכרח לטובה, אז גם בלי קשר לחיי נישואין, את צריכה לעבוד עליהם, ולא זה מה שיעלה ויוריד לאחד שלך.
ולגבי ההחלטיות והיכולת פחות "להתפשר" בעקבות כך, אני חושב שאם את לא מתפשרת על דברים עקרוניים או מהותיים, אז אין בכך כל פסול בזה שהיכולת שלך להתגמש פוחתת, והאמת זה מעלה ולא חיסרון! ואם זה סתם דברים שהם בגלל החברה או מה שהסביבה תגיב, אז זה כבר לא קשור לשינוי שחל בך, זה בכל מצב לא צריך להוות אינדיקציה או משקל בהחלטה.
לסיכום: בכל מצב את צריכה להיות שמחה בעצמך ובעיקר שלווה.. ואדרבה, תקחי את הזמן הזה כמקור לחישול ולבנות את עצמך יותר בשביל הרגע האמיתי, ובע"ה את תצחקי כל הדרך אל הבנק.. :)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2012 15:19 |
|
| |
בס"ד החוסר גמישות הכי מפחיד אותי,הבנתי שכמה שמתבגרים נהיים נוקשים...איזה פחד!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2012 17:35 |
|
| |
| טיע כתב: |  | | אחמממ.. את צריכה לצעוק "בא לי להתחתן!!" והוא יבוא. איך שאומר אדם, זה בגלים... |
|
בעיר שלי זה עלול להיגרם באסון ( יש כאן המון רווקים)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2012 17:36 |
|
| |
גם פה....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2012 17:37 |
|
| |
| שירלי19 כתב: |  |
אבל התקופה הזאת היא בדיוק מה שאת צריכה בזמן הזה של השידוכים לדעתי..
אני מכירה בנות שנכנסו לשידוכים בגישב של "אוקי בסבבה.." והם סתם נגררות ומורידות על שטיות ומאבדות את הכיוון כבר של מה הן רצו, ככה שאת בגישה כזו את באה לפגישה בלי לשחק משחקים, אז לסיכום.. טוב שאת מרגישה ככה :) :) |
|
שירלי איפה נעלמת ? לא ראיתי אותך הרבה זמן בסביבה אני מכירה גם בנות בגלל שהם היו כאלה , אז לא היה להם הרבה עקרונות ( חוצ מהשקפה וכאלה ) וזה מה שגרם לשבירת צלחת מהר
|
|
|
|
|