| נשלח ב-20/11/2012 10:03 |
|
| |
שדכנות אישית - שמעתם?
יצא לי השבוע לשמוע על מישהי שיש לה משרד שדכנות ללא מטרות רווח בירושלים.
היא חרדית שראתה שהמצב ב״שוק״ קשה, וברבה מקרים יש חוסר התאמה גדול בין המוצעים.
הבנתי שהיא נותנת מעטפות שבפנים ממלאים כל מיני פרטים (שם, מקום לימודים, תחביבים וכ״ו) גם לבחורים וגם לבחורות.
חברה שלי אמרה לי שהיא לא מבקשת דמי הרשמה- ואם נסגר שידוך אז נותנים כמה שיכולים.
מה אתם אומרים ? כדאי להרשם?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 10:13 |
|
| |
מה יש לך להפסיד מזה? זה לא שאת נותנת לה את חשבון הבנק שלך. או כל מידע אחר שעלול לשמש נגדך.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 10:19 |
|
| |
כדאי להרשם, אבל הרבה יותר כדאי לעבוד על עצמך, לפתח את היכולת להתחבר בצורה משמעותית עם בחור מתאים יהיה מי שיהיה, אפילו אם הוא לא דומה למה שרצית בעבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 10:28 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | כדאי להרשם, אבל הרבה יותר כדאי לעבוד על עצמך, לפתח את היכולת להתחבר בצורה משמעותית עם בחור מתאים יהיה מי שיהיה, אפילו אם הוא לא דומה למה שרצית בעבר. |
|
תאמין לי שאני כבר עושה את זה.
וזה לא שאני נפגשת ומורידה!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 10:48 |
|
| |
למה????
| מעפיל כתב: |  | כדאי להרשם, אבל הרבה יותר כדאי לעבוד על עצמך, לפתח את היכולת להתחבר בצורה משמעותית עם בחור מתאים יהיה מי שיהיה, אפילו אם הוא לא דומה למה שרצית בעבר. |
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 10:56 |
|
| |
חהחה תותי, היית רוצה להרחיב?
| tootii2 כתב: |  | | למה????
כדאי להרשם, אבל הרבה יותר כדאי לעבוד על עצמך, לפתח את היכולת להתחבר בצורה משמעותית עם בחור מתאים יהיה מי שיהיה, אפילו אם הוא לא דומה למה שרצית בעבר.
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 12:50 |
|
| |
כדאי להירשם. אם לא תרוויחי ודאי שלא תפסידי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 13:40 |
|
| |
אם אני בעלת עקרונות. אם יש דברים (רוחנית כמובן) שחשובים לי... למה שאתפשר? למה שאבנה בית פושר? ואני לא אומרת את זה מגאווה, אני אומרת את זה ממקום של 'עבודה עצמית מאסיבית'... ואם נועדנו אחד לשניה 40 יום קודם יצירתנו... אני מניחה שקיים בינינו סנכרון מסויים.... לכל אדם יש ייעוד, לכל אדם יש מטרה שהוא הציב בחייו. ובדיוק כמו שאני לא אצפה מבחור להשתנות בשבילי (ואני גם לא אסכים!) אין סיבה שאעשה זאת בעצמי... כי כשהחלטתי לשנות דבר מה בעצמי, עשיתי את זה ל ע צ מ י , לטובת העתיד שלי... ורוב הסיכויים שטכנית... לא נסתדר. (ואני אומרת את זה מניסיון!!) לעניין האשכול... תנסי, מה תפסידי?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 16:16 |
|
| |
אני מבינה את מה שאת אומרת.
ואת צודקת.
מה שגם אני משתדלת לא להוריד על דברים מטופשים....כמו שציננתי בתגובתי מקודם.
בכל אופו אני אנסה את זה ואני אעדכן אם כדאי.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 16:32 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | אם אני בעלת עקרונות. אם יש דברים (רוחנית כמובן) שחשובים לי... למה שאתפשר? למה שאבנה בית פושר? ואני לא אומרת את זה מגאווה, אני אומרת את זה ממקום של 'עבודה עצמית מאסיבית'... ואם נועדנו אחד לשניה 40 יום קודם יצירתנו... אני מניחה שקיים בינינו סנכרון מסויים.... לכל אדם יש ייעוד, לכל אדם יש מטרה שהוא הציב בחייו. ובדיוק כמו שאני לא אצפה מבחור להשתנות בשבילי (ואני גם לא אסכים!) אין סיבה שאעשה זאת בעצמי... כי כשהחלטתי לשנות דבר מה בעצמי, עשיתי את זה ל ע צ מ י , לטובת העתיד שלי... ורוב הסיכויים שטכנית... לא נסתדר. (ואני אומרת את זה מניסיון!!) לעניין האשכול... תנסי, מה תפסידי? |
|
אם את בעלת עקרונות מהותיים, אז ברור שבחור שאינו שותף לעקרונות האלו, לא יעשה אותך מאושרת. לא על התפשרות כזאת התכוונתי. התכוונתי לדברים מסוג, עדה, מוצא, גיל, מצב אישי, רקע אישי, מראה ועוד, שאנשים מורידים על דברים כאלה, אפילו ללא טעם. ועל זה אמרתי, שאם בחור שלא נראה מתאים יכול לעשות בחורה מאושרת, אז היא אמורה להתחתן איתו.
באשר מה שאמרת שיהיה סינכרון מסוים עם מי שנועד לך, זה לא חייב לקרות. יכול להיות שהוא בחר ברע בעוד שאת בחרת בטוב, ומי שמיועד לך בכלל עכשיו בגואה רוקד על החוף.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 17:08 |
|
| |
לא הבחור יעשה אותך מאושרת. לא. הבחירה שלך להיות מאושרת תעשה אותך מאושרת...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 17:59 |
|
| |
אם אני רעב האם ההחלטה שלי להיות שבע יעזור לי? לפעמים, בלי דברים בסיסיים לא משנה כמה אני מחליט וכמה אני רוצה, אי אפשר להיות מאושר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 18:03 |
|
| |
א. הבנתי, צודק. מסכימה איתך. ב. ח''ו!!!
| מעפיל כתב: |  | אם אני בעלת עקרונות. אם יש דברים (רוחנית כמובן) שחשובים לי... למה שאתפשר? למה שאבנה בית פושר? ואני לא אומרת את זה מגאווה, אני אומרת את זה ממקום של 'עבודה עצמית מאסיבית'... ואם נועדנו אחד לשניה 40 יום קודם יצירתנו... אני מניחה שקיים בינינו סנכרון מסויים.... לכל אדם יש ייעוד, לכל אדם יש מטרה שהוא הציב בחייו. ובדיוק כמו שאני לא אצפה מבחור להשתנות בשבילי (ואני גם לא אסכים!) אין סיבה שאעשה זאת בעצמי... כי כשהחלטתי לשנות דבר מה בעצמי, עשיתי את זה ל ע צ מ י , לטובת העתיד שלי... ורוב הסיכויים שטכנית... לא נסתדר. (ואני אומרת את זה מניסיון!!) לעניין האשכול... תנסי, מה תפסידי?
אם את בעלת עקרונות מהותיים, אז ברור שבחור שאינו שותף לעקרונות האלו, לא יעשה אותך מאושרת. לא על התפשרות כזאת התכוונתי. התכוונתי לדברים מסוג, עדה, מוצא, גיל, מצב אישי, רקע אישי, מראה ועוד, שאנשים מורידים על דברים כאלה, אפילו ללא טעם. ועל זה אמרתי, שאם בחור שלא נראה מתאים יכול לעשות בחורה מאושרת, אז היא אמורה להתחתן איתו.
באשר מה שאמרת שיהיה סינכרון מסוים עם מי שנועד לך, זה לא חייב לקרות. יכול להיות שהוא בחר ברע בעוד שאת בחרת בטוב, ומי שמיועד לך בכלל עכשיו בגואה רוקד על החוף. |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 18:17 |
|
| |
בסדר, הוא יכול להוות אמצעי לא רע. אבל הסיבה היא הבחירהה. כמו שאם אתה רעב, אם לא תרצה לאכול לא יהיה לך מוטיבציה לחפש אוכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 19:03 |
|
| |
כבר אמרתי..
לא מתים מלנסות....
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 22:27 |
|
| |
איך קוראים לשדכנית הזאת ?... מה המס' טלפון שלה ?
מה הקטע עם המעטפות ? נשמע מענין.. תודה
|
|
|
|
|