| נשלח ב-23/12/2012 23:18 |
|
| |
הכוחות שאין בי...
עוברים להם הימים של הסמינר... ימים שבהם את מוקפת, צוות מורות וצוות רבנים... את מוגנת כמו אתרוג, שמורה ונצורה מכל פגע.
ואז, את יוצאת אל הים של חייך... הים בו את צריכה לשחות לבד... ואם צריך אז גם להיתפס בקרשי ההצלה שנמצאים מסביבך. וכל הדרך להתפלל שתגיעי בבטחה אל החוף.
עד אז.... עד שאגיע אל החוף בבטחה.
עוברים ימים ועוברים לילות... הזמן לא נח ולא עוצר. מרוצת החיים לא נותנת לנו רגע אחד לחשוב, לא נותנת לנו סטופ לשנייה...
רק ממשיכים את שגרת החיים כמו שהיא.
יש ימים שבהם את מרגישה לעילא ולעילא... מרגישה התעלות אדירה, מרגישה את כל כולך נישאת על כנפי השכינה.
ויש ימים. ימים שאת לא מכירה את עצמך, את שונה, לא מי שאת באמת. ימים שאת רואה את כולם מתקדמים קדימה... כולם רצים... כולם שוחים נגד הזרם... כולם נאבקים מול הרוח ומתקדמים הלאה.
ואת, את לא מתקדמת. את גם לא עומדת במקומך.
את רק מרגישה שאת נסוגה אחור...
כנפייך שבורות, ושכחת איך שוחים. פיך הפך כאילם.
וליבך עוד מפעפע פעימות חלושות....
והוא שבור. הוא מרוסק. הוא לא יודע, מה יהיה הלאה.
את לא יודעת למה לקוות. למה לצפות.
האם הקב"ה כועס עליי? האם כל מה שלא הגיע לי עד עכשיו... הגיע בגלל הימים האלו בהם שכחת את קיומו?
האם כל הקשיים שנערמים אל מולי זה כי הקב"ה מצפה ממני למשהו? הייתכן שלא נענות תפילותיי??
איך אדע מה אני צריכה לעשות כדי לזכות סופסוף במשאלת ליבי? האחת הגדולה מבין רבות נוספות?
או אולי זה בכלל..
כי החלטתי החלטות שלא הצלחתי לעמוד בהן?
ואולי כי נסתרות דרכי האל....
או אולי נותר לי רק להעמיק עם הראש אל תוך הכרית...... ולבכות.
:(
תוקן על ידי אסיק_good ב- 23/12/2012 23:18:13
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 00:03 |
|
| |
זה טוב לבכות אינלי תשובות לכל שאלותייך, רק הדרך שבה חונכתי היא על כל מה שקורה צריך לשאול "מה ה' אלוקיך דורש מעימך" וכמובן גם לענות תשובות לעצמך, כי אני מאמינה שכל אחד בבפנוכו שלו יודע במה הוא צריך להשתפר... נכון שזה קשה ונכון שזה נראה בלתי עביר ובלתי אפשרי ואיך ומה וכו'... אבל דברים טובים בד"כ לא באים בקלות. על עבודה איכותית צריך להשקיע! ואם אני רוצה לקבל תוצר מוגמר באיכות טופ שבטופ, עליי להשקיע קצת יותר! כמובן שזו השקעה שווה כשחושבים על התוצאה, הבעיה היא שלא תמיד אנחנו רואים את התוצאה מול העינים. לפעמים אנחנו מדמיינים את הקושי כהר ענקי, שראשית מסתיר מאיתנו את התוצאה השווה ושנית רק גורם לנו לסגת ולהמציא תירוצים מתירוצים שונים למה אנחנו לא באמת צריכים להתאמץ ולעבור את ההר הזה, וחבל. פשוט זיכרי את התוצאה ואל תפחדי מלקום ולעשות מעשה, ו-"לפום צערא אגרא"!!!... בהצלחות ובשו"ט
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 00:36 |
|
| |
תותי מתוקה, השארת לי שובל של דמעות על הלחי... איתך בצער ובכאב. ה' יעזור ויפתח גם המזל שלך לטובה בקרוב. אמן!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 00:38 |
|
| |
כל כך נוגע...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 00:51 |
|
| |
דשי-- את עצומה! את יודעת את זה.....
טיע-- אמן! לכולנו...
אריסה... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 02:32 |
|
| |
כשקראתי את הפוסט שלך מה שעלה לי מיד בראש זה:
"טוב ויפה זה הכאב שמשבר לי עוד קצת את הלב"
(שולי רנד)
המון הצלחות וישועות בהכל
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 07:26 |
|
| |
האמת שאני מזדהה. וגם אצלי מתגלגלת לה דמעה. אך טוב וחסד בקרוב ממש
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 09:45 |
|
| |
מוכר.
את ההרגשה של הלא יוצלחות לא כתבת....
כתיבה איכותית וניכר שיוצאת מהלב
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 10:55 |
|
| |
את אשר יאהב ה', יוכיח...
אשרייך שאת בין אהוביו..
ו... שיתקבלו התפילות לרצון במהרה. אמן!
תוקן על ידי מידל ב- 24/12/2012 10:59:01
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 11:19 |
|
| |
בס"ד מוזר...כולם פה הצליחו להוציא דמעה ורק אני לא? ............מה יהיה איתי? כתיבה מקסימה.... שאלת שאלות טובות,רק שתמיד לימדו אותי שלא לכל שאלה יש תשובה.... צריך לחזק את האמונה והביטחון בה'...ולדעת תמיד שאין רע יורד מלמעלה....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 17:00 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | מוכר.
את ההרגשה של הלא יוצלחות לא כתבת....
כתיבה איכותית וניכר שיוצאת מהלב |
|
זה היה גדול עליי.... פחדתי להישבר לגמרי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 17:01 |
|
| |
מידל וחייכנית, תודה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 20:14 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | עוברים להם הימים של הסמינר... ימים שבהם את מוקפת, צוות מורות וצוות רבנים... את מוגנת כמו אתרוג, שמורה ונצורה מכל פגע.
ואז, את יוצאת אל הים של חייך... הים בו את צריכה לשחות לבד... ואם צריך אז גם להיתפס בקרשי ההצלה שנמצאים מסביבך. וכל הדרך להתפלל שתגיעי בבטחה אל החוף.
עד אז.... עד שאגיע אל החוף בבטחה.
עוברים ימים ועוברים לילות... הזמן לא נח ולא עוצר. מרוצת החיים לא נותנת לנו רגע אחד לחשוב, לא נותנת לנו סטופ לשנייה...
רק ממשיכים את שגרת החיים כמו שהיא.
יש ימים שבהם את מרגישה לעילא ולעילא... מרגישה התעלות אדירה, מרגישה את כל כולך נישאת על כנפי השכינה.
ויש ימים. ימים שאת לא מכירה את עצמך, את שונה, לא מי שאת באמת. ימים שאת רואה את כולם מתקדמים קדימה... כולם רצים... כולם שוחים נגד הזרם... כולם נאבקים מול הרוח ומתקדמים הלאה.
ואת, את לא מתקדמת. את גם לא עומדת במקומך.
את רק מרגישה שאת נסוגה אחור...
כנפייך שבורות, ושכחת איך שוחים. פיך הפך כאילם.
וליבך עוד מפעפע פעימות חלושות....
והוא שבור. הוא מרוסק. הוא לא יודע, מה יהיה הלאה.
את לא יודעת למה לקוות. למה לצפות.
האם הקב"ה כועס עליי? האם כל מה שלא הגיע לי עד עכשיו... הגיע בגלל הימים האלו בהם שכחת את קיומו?
האם כל הקשיים שנערמים אל מולי זה כי הקב"ה מצפה ממני למשהו? הייתכן שלא נענות תפילותיי??
איך אדע מה אני צריכה לעשות כדי לזכות סופסוף במשאלת ליבי? האחת הגדולה מבין רבות נוספות?
או אולי זה בכלל..
כי החלטתי החלטות שלא הצלחתי לעמוד בהן?
ואולי כי נסתרות דרכי האל....
או אולי נותר לי רק להעמיק עם הראש אל תוך הכרית...... ולבכות.
:(
תוקן על ידי אסיק_good ב- 23/12/2012 23:18:13 |
|
V
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 21:28 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2012 00:45 |
|
| |
אהבתי ואפילו התחברתי... יפה מאוד!
|
|
| נשלח ב-25/12/2012 00:50 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | אהבתי ואפילו התחברתי... יפה מאוד!

|
|
|
|
|