| נשלח ב-5/2/2013 20:08 |
|
| |
בן תירע?? אעעעעעעעעעע?
שלוש וחצי שעות הוא מספר כמה הוא קשור לעבודה....,וכמה הוא לא יכול בלעדייה...
וכמה שעות שינה הוא החסיר בגלל העסק...וכמה היא נותנת לו סיפוק...
וכמה שהוא שקוע בה ...עד שלא יכול לפתוח גמרה כי אם פעם בשבוע...
וכמה ישיבות הוא עבר ל"חיזוק"...ולא שכח להשאיר טיפים מארנקו הנפוח לשיפוץ הישיבה....
וכמה שהוא רווק מאושר ובזבזן...(יש כזו חיה??) ..... וכמה נפוח חשבון הבנק שלו...אבל הוא שומר לאחרי חתונה...אבל יודע שהוא יבזב את חצי מהכסף...
אז...אחרי שהוא טירטר כמו בחורת סמינר אחרי שעברה חוץ קשה.. ונתן להשחיל מילה או שניים.... אמרתי ... ש....לא ידאג...אם רק הוא יכניס אישה לבית... חשבון הבנק שלו ירד פלאים!! וחדרה יתפאר ממדליות שקבלה מתרומותייה בקניון מלחה..."
כמובן הוא צחק....אבל אמר..."מכפת לי...כל עוד היא תביא את ההכנסה...אני מפרגן לה 70% מהכסף.."
אני כמובן מגמגמת ואומרת...."למה..? כבודו לא מתכונן לעבוד אחרי חתונה...??"
הוא..."לא! אני הולך לתפוס מקומי וליהיות אברך כוילל מן השורה..!!"
אני כמובן אדומה שהולכת להתפוצץ לו מצחוק בפרצוף... אומרת..."אבל...כבודו ככ קשור לעבודתו...וזה..." אבל האדמור בטענותיו..."נכון! אבל בחורה צדיקה לא תירצה בחור עובד...ואם היא כן תרצה...אז מידותייה לא משו.. ולמה שאחפוץ בה..??"
אז ...הבנתי....למה לא אמרת את זה מלכתחילה...?? אני מחפש פראיירית צדיקה שתקרע תצמה בשביל פנסיונר שישב\ינחר בכויילל 12 שעות ויאכל עוגיות מדפקט ופטל מגריקן שמונה ליטר....
אם הוא חושב...שהוא יצליח להחזיק בכויילל חמש דקות ברצף...וללמוד באמת..בלי לחשוב על כלום רק על התורה הקדושה.. אז הוא חי בסרט נעעעעעע!!
תאמת....אין לי בעיה לקרוע תתחת בשביל בחור...שבאמת לומד תורה ל י ש מ ה...ואוהב את הלימוד ולא מסיח את דעתו... ולא לומד רק מתי שהמשגיח עובר..
אבל...מאחר...שלא קיים חיה כזאת....ורבי עקיבה חיי לפני יותר מאלפיים שנה...אז כספי לא ילך לפנסיונר בן 22 ... ובכושר המשחק שלו....הוא יכול להרוויח בהוליווד אחלה כסף...
הוא רוצה פגישה מחר.... מה אתם אומרים ... ללכת...????
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 20:12 |
|
| |
אאחחחחח נחנקתי מצחוק.... כל הכבוד שדיברת למרן בגוף שלישי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 20:17 |
|
| |
חחחחחחח יא מוכשרתתתתתתתתת!!!
אין אין דברים כמוך...
ו...ברור שתקבעי איתו!! לא חבל להוריד על שטות.?
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 20:19 |
|
| |
בחור שיושב ולומד תורה לשמה לא היה מאז ר' עקיבא?? יש הרבה כאלה.. הרבה מאוד כאלה.. אבל לעניינך, מן הסתם הבחורו חרדי רגיל, ומן הסתם היה בישיבה וממנה נשר לעבודה, ולא שעבד מלכתחילה. ולכן כנראה שבמצבו הנוכחי הוא לא יוכל פתאום להפוך לשטייגניסט על, ומה גם אני לא יודע מי מהכולל יסכים ללמוד עם בחור ברמה שלא עוברת ישיבה גדולה. !אבל! כל אדם יכול להשתנות, כבר ראיתי בטלנים גדולים שהפכו למתמידים עצומים. אז זה שיקול שלך האם את מוכנה לקחת סיכון כזה, וסתם ד"א מסתמא אם אשתו תראה לו כמה זה חשוב לה שהוא ילמד... הוא יתחיל ללמוד מתישהו. ומתוך שלא לשמה יבוא לשמה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 20:24 |
|
| |
מטופש!!
איזה בחורה שתסכים לקחת בחור שברווקתו עבד תרצה מישהו שישב וילמד אחרי החתונה?
הסטיגמה של רווק עובד גרועה מנשוי עובד...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 20:40 |
|
| |
| One_OfThem כתב: |  | בחור שיושב ולומד תורה לשמה לא היה מאז ר' עקיבא?? יש הרבה כאלה.. הרבה מאוד כאלה.. אבל לעניינך, מן הסתם הבחורו חרדי רגיל, ומן הסתם היה בישיבה וממנה נשר לעבודה, ולא שעבד מלכתחילה. ולכן כנראה שבמצבו הנוכחי הוא לא יוכל פתאום להפוך לשטייגניסט על, ומה גם אני לא יודע מי מהכולל יסכים ללמוד עם בחור ברמה שלא עוברת ישיבה גדולה. !אבל! כל אדם יכול להשתנות, כבר ראיתי בטלנים גדולים שהפכו למתמידים עצומים. אז זה שיקול שלך האם את מוכנה לקחת סיכון כזה, וסתם ד"א מסתמא אם אשתו תראה לו כמה זה חשוב לה שהוא ילמד... הוא יתחיל ללמוד מתישהו. ומתוך שלא לשמה יבוא לשמה. |
|
אינני מחפשת שטייגעניסט על...וגם לא ממוצא... אבל...אחרי כל הדיבורים...זה היה פשוט פתטי!!! ועוד להגיד על בחורה שאין לה מידות "משו" בגלל שלקחה עובד.. לא באתי חלילה לזלזל...אני מתפללת כל יום שהשם ישלח לי צדיק אמיתי..ואני יודעת שיש כאלה הלומדים תורה לשמה.... אבל במקרה שלו....זה חסר תקווה...
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 20:42 |
|
| |
| ה1_ויחידה כתב: |  | מטופש!!
איזה בחורה שתסכים לקחת בחור שברווקתו עבד תרצה מישהו שישב וילמד אחרי החתונה?
הסטיגמה של רווק עובד גרועה מנשוי עובד... |
|
בני תיירע...... אלעעעקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם הוא בן תורה...אני האדמורה המהוללת צדיקה זכורה לברכה שני בת מסעודה
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 21:27 |
|
| |
| chanel_19 כתב: |  | בחור שיושב ולומד תורה לשמה לא היה מאז ר' עקיבא??
יש הרבה כאלה.. הרבה מאוד כאלה..
אבל לעניינך, מן הסתם הבחורו חרדי רגיל, ומן הסתם היה בישיבה וממנה נשר לעבודה, ולא שעבד מלכתחילה.
ולכן כנראה שבמצבו הנוכחי הוא לא יוכל פתאום להפוך לשטייגניסט על, ומה גם אני לא יודע מי מהכולל יסכים ללמוד עם בחור ברמה שלא עוברת ישיבה גדולה.
!אבל! כל אדם יכול להשתנות, כבר ראיתי בטלנים גדולים שהפכו למתמידים עצומים. אז זה שיקול שלך האם את מוכנה לקחת סיכון כזה, וסתם ד"א מסתמא אם אשתו תראה לו כמה זה חשוב לה שהוא ילמד... הוא יתחיל ללמוד מתישהו. ומתוך שלא לשמה יבוא לשמה.
אינני מחפשת שטייגעניסט על...וגם לא ממוצא...
אבל...אחרי כל הדיבורים...זה היה פשוט פתטי!!! ועוד להגיד על בחורה שאין לה מידות "משו" בגלל שלקחה עובד..
לא באתי חלילה לזלזל...אני מתפללת כל יום שהשם ישלח לי צדיק אמיתי..ואני יודעת שיש כאלה הלומדים תורה לשמה....
אבל במקרה שלו....זה חסר תקווה... _________________
אל תחכו לנסיך על סוס לבן...אתם תפסידו את ההוא על הפרארי....
תנו חיוך...אכלתם אותה!
|
|
ממוצא את התכוונת לעדה? או שהתכוונת לכתוב ממוצע?
ואם לדעתך זה חסר סיכוי, אז אין טעם להפגש, חבל שסתם יפתח ציפיות.
וסתם נראה לי שהוא התכוון שאם בחורה,מעיקרא מחפשת בחור עובד, אז ממילא עבודת ה׳ היא לא עומדת בראש מעייניה.(וזה לא כזה מופרע מהמציאות)
הרבה הצלחה בהמשך :]
תוקן על ידי One_OfThem ב- 05/02/2013 21:28:40
תוקן על ידי One_OfThem ב- 05/02/2013 21:32:14
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 23:08 |
|
| |
מעטים הבחורים שלא למדו בישיבה ואחרי החתונה התחילו ללמוד....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 00:03 |
|
| |
חחחחחחחח, הצחקת אותי כמו שכתוב...
אבל מה את שואלת ברצינות?!
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 02:42 |
|
| |
דווקא נשמע מתאים לך הבחור כמו שאמרו חזל במסכת מגילה "איהו בקארי ואיהי בבוציני"
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 09:19 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | דווקא נשמע מתאים לך הבחור כמו שאמרו חזל במסכת מגילה "איהו בקארי ואיהי בבוציני" |
|
כנראה..שלא הכל אתה מבין...
אוף עד שחשבתי...:)
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 09:21 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | חחחחחחחח, הצחקת אותי כמו שכתוב...
אבל מה את שואלת ברצינות?!
אממממ...באותה רצינות שרשמתי את האשכול...
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 09:21 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | | מעטים הבחורים שלא למדו בישיבה ואחרי החתונה התחילו ללמוד.... |
|
כעעעע...אבל לא כולם עלו על זה..
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 11:30 |
|
| |
בס"ד חחחחחחחחחחח את חמודה חחחחחחחחחחח שיוא איזה טיפוסים.......
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 11:59 |
|
| |
רחל לקחה את רבי עקיבא כשהוא היה בור ועם הארץ, ואז היא השקיעה בו ודירבנה אותו לשבת ללמוד ומזה יצא רבי עקיבא, אם את רוצה לקרוע את התחת בשביל רבי עקיבא זה לא משנה מה הוא עכשיו, את יכולה ליצור אותו בעצמך.
|
|
|
|
|