|
|
| נשלח ב-2/3/2013 20:57 |
|
| |
שידעעעעעעעך
צירעל...
כל ילדה קטנה בבית הספר כבר ידעה את שמה עוד לפני שידעה קרוא וכתוב מה הוא...
אותה טיפוס שהיה יושב בחדר המזכירות באורח קבע..ספר התהילים הישן בידה...
ואותה מטפחת הבד... שהיתה מקנחת את אפה...שהינה צירעל כבת שבעים שנה...ולא זכתה מטפחת זו להתכבס...
אותה צירעל...עם הפאה הסינטטית המסולסלת להחריד...נעלי הניו באלאנס הלבנות
תיק המורות הישן והמרופט שהיה עומד באורך קבע בכניסת המזכירות...ולא הייתה ילדה שלישית שהייתה מועדת ממנו...
הניחוח של בושם הוורדים..(שעד היום אני בטוחה שזה מטהר אוויר ..) שהיה נודף ממנה...
חרוט באפה של כל ילדונת בעלת התלבושת הכחול תכלת של בית ספרינו.....
אויש צירעל...
השנים עברו...היסודי נשכח...גדלנו...השתננו....נשכחו הימים...
אבל...מי אמר...שהיסודי שכח אותנו.?
בוקר ...זה היה דיי מוקדם...עולה לאוטובוס הריק מאנשים...ומתיישבת לי בספסל האהוב עלי...
האזניות באזניים...והמחשבות רצות להן....על העתיד...החיים...החברות...האנשים...
תאךךךךךךךךך...האזניה עפפפפפה לי מהאוזן באכזריות..ואני מתעוררת מהחלום בבהלה...
"שאניטהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!! מיידלע שלייייי!!!!!! ווס מעכצין????."
עוד לא קלטתי מי נגד מי...וכבר ריח מטהר האוויר הוורדי ניכנס לאפי ....כן...זאת היא...
שיט...איך היא זיהתה אותי?????. אבל עוד לא הספקתי להתעשט...וכבר מוצאת אני את עצמי מכורבלת
בתוך הסריג הירוק של צירעל....מקבלת חיבוק חםםםםםם(יותר מידיי חם) מדוב קואלה אשכנזי...
"מידלע שלי איך גדלתתת!(חעעעע...מתוקה...באמת?) אבל איפה התלבושת ?חה חה חה...( מכירים את האנשים
שמבסוטים מהבדיחות של עצמם? )
לאן את נסעת? לכותל? גם אני בדרך לשם! איזו השגוחע פרטית
נו נו...תפני תפני מקום לדודע צירעלל...למה להתבייש...שבי...(לעעעעעע...)
נו נו...תספרי...בת כמה את...20?? לא....איך הזמן עובר...נו...ויש חתן..?לא??????? למה את מחכה???
אני בגיל שלך הייתי מעמע לשני קינדערלך.....(מה אני אשמה??????)
נו..נו...הילדים של היום עם כל הטעעעכנולוגיע...אני חצי שעה קוראת לך ואת ממעש לא עונה....
הייתי חייבת להוציא לך את הווקמאן מהאוזניים... (שיו...אם היא הייתה רואה את האייפון....סקילה שריפה הרג וחנק...)
אבל...את יוידעת מה...ממעש משומיים נפלת עלי...(אני נפלתי עליך???? את צוחקת.....)
בת שלי....יש לו שכן...ואותו שכן חבר של מנחם הבן של נחמה המורה...נו...נחמה...את לא זוכרת???
אוי...הקינדר האלה...ואני חושב...את ממש תיהי מתאימה לו...אני מתקשרת עכשיו לשאול אם הוא רוצה....(ואני???)
אני לא ראיתי אותו...אבל בטוח הוא בחור טוב...גבוהה ונאה...(רגע...אז ראית אותו? ) הוא גם
כל הזמן בתוך הטעכנולוגיע כמו את...מתי לבת שלי נשבר המחשב...(נראה לי התכוונה למחשבון..*) הוא טיק טעעק מתקן!
הריי את יודעת צירעל היא שדכנית ...הכניסה מאות בחורים ובחורות תחת החופע...(וכמה תחת גג הרבנות..??)
למה את מתביישת...צירעל היא סבתאלה של כולם! תביא תביא לי את התיק שלי אני מתקשרת...."
טוב....אז מי הקומיקאית?? חיפשתי אולי מאחת המושבים יושבת אחת מחברותיי הבדרניות....מחזיקה בביטנה
ומתפוצצת מצחוק.... מחזיקה במצלמתה ומנציחה את האירוע ..אבל לא...זה היה אמיתי...אפילו עד עכשיו יש לי סגול
ביד...מהצביטה שנתתי לעסמי...שמה...השם יזכור לי זכות אבות...ואני במיטה חולמת...אבל לא...
החלטתי לקחת פיקוד..(אמהלההה) ואמרתי לצירהלה...שאני לא מעוניינת..ועדיין לא יוצאת..ויש לי אחות גדולה
בבית שמחכה גם היא לנסיך..ואינני מסכימה לעקוף...אבל..שיט!!!!!! "מההה? שרהלה עדיין לא התחתנה???
ולא פניתם לצירעל?? אוי וייי זמיר....למה אתם מחכים שם בבית???" וכבר מוציאה מתיקה את מכשיר הסלקום הישן
בעל האנטנה...וחסר הספרות 8 ו 0...מודבק היטב בדבק סלוטייפ שמה יתפרק הוא לחלוטין...ולא ישבור את שיא
הגינס למכשיר הפון הוותיק ביותר עליי אדמות....
ברוך השם הוא לא עונה...ולא השכנה...ולא הבת...והגיעה התחנה...וצריך לרדת....
כמובן שצירעלה לא עוזבת את ידי ומלווה אותי לאורך כל הדרך לכותל...שמה אלך לאיבוד....
שעה של תפילות לאבא שבשמיים...מקפלת את חפציי וצועדת בחשש...שמה היא תבחין בי...
"שאניייייייטההה...חכי לי מיידלע.." שיטטטטטטטט עיניי נץ יש לה!
אחרי 20 דקות המתנה...יוצאת גיבורתינו מהכותל...ולא שוכחת לקחת אחריה כמה פתקים ש.."נפלו"
על הריצפה...(אולי יש כמה דגים לשדך..) נפרדת מעשרים בנות שהספיקה להכיר על הדרך...
ומצטרפת אלי לתחנה..לא לפני שהיא מסבירה לי על כל אחת ואחת מי היא...ומי הביא אותה לעולם...
(ודפקה עכשיו הבוס מאחרררררררר) ומה בעלה עשה להיא ומי הרביץ לילד של ההוא ו..(רק עכשיו
שמתי לב שנעלמו כל האנשים מהתחנה....) ו...פייייייייייייפ פייייייייייייייייפ פיייייייייייייייפ ....אני לא מאמינה!!
משפשפת את עיניי שוב ושוב....כן ! זה זה !! חה חהה ! הסובארו האברייכים הכחולה והאהובה עושה את דרכה
במעלה הרחוב...ובעלה של צירעל עוצר ליידנו ....וכמובן צירעל עולה באושר...לא לפני שמציעה לי טראמפ עדד
הבית..(מה חטאתייי אבאאאאאאאאאאאאאאא????) וומוציאה ממני את המספר טלאפון (של הבית! שמישו אחר יסבול!)
ולא לפני שהיא מבטיחה לי...שעוד החודש...אני ואחותי תחת לחופה....
עולה היא על הסובארו ...ונוסעת לה...(רגע...האוטו נתקע...הוא מתניע..לא נדלק ...לא נדלק....נדלקקק!!!!!!!
פייי...מזמור לתודה......" )
שבוע טוב...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2013 21:10 |
|
| |
חח את הורסת לחלוטין.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2013 21:13 |
|
| |
כל הכבוד.
כל מילה פנינה.
אולי נעשה לך טור קבוע?!
כשרון לא מבוזבז.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2013 21:35 |
|
| |
חחחחחחחחח שאניייטההההההה
את מעולה!!! :))))
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2013 21:44 |
|
| |
כתיבה מאלפת....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2013 22:26 |
|
| |
העיקר שיהיה לך שידעך טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2013 23:12 |
|
| |
בהחלט הצחקת! גדול.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2013 23:50 |
|
| |
ווואלהה את ענקית:) תמשיכי...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2013 23:58 |
|
| |
חחח, גרמת לכמה חיוכים....:)
כתיבה חמודה מאוד!
(רק שימי לפעמים יש משפטים מדי ארוכים וקשה לעקוב אחריהם)
בהצלחה ותמשיכי לכתוב!!
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 01:57 |
|
| |
אני מתחילה להכין עוגות לארוסין שלך ושל אחותך.... רק תגידו ת'שם של האולם....
חחח זה מה שחסר לך, שהיא תבוא גם לווארט,לאירוסין לחתונה ל7ברכות... חחח קיבלת עלוקה לכל החיים....
בואי נדבר עוד חודש, סבבי?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 09:26 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | חחח, גרמת לכמה חיוכים....:)
כתיבה חמודה מאוד!
(רק שימי לפעמים יש משפטים מדי ארוכים וקשה לעקוב אחריהם)
בהצלחה ותמשיכי לכתוב!!
היית חייב????? חעעע..בקליינע..ו..טאנקסס
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 09:32 |
|
| |
חעעעע...תודה אנשים...
אוהבת...אם זה ילך ... אז תרשמי לי על העוגה שאניטה וזלמן בערל מונקוטוביץ...והחתונה תיהיה
בקפה קפה מאקסימום....:)
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 10:34 |
|
| |
יפה, כבר כמה זמן לא קראתי קטע משעשע כזה. יש כשרון
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 11:33 |
|
| |
ביג לייק!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 13:34 |
|
| |
בס"'ד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 18:09 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | יפה, כבר כמה זמן לא קראתי קטע משעשע כזה. יש כשרון |
|
אךךך..מה היינו עושים לולא עבות הבשר ובעלות החצקונים...
החיים היו משעממים רצח...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
1 2 סך הכל 2 דפים.
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.
|