בית פורומים שידוכי חרדים

נמאס משדכנים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/3/2013 18:55 לינק ישיר 
נמאס משדכנים!

למען האמת אני כמעט לא מדבר עם שדכנים בתקופת השידוכים שלי... אני לא בא להכליל כמובן, וברור לי שיש לא מעט אנשים טובים שאומרים את האמת ובאמת רוצים לעזור... אבל לצערי גם יש הרבה חרטטנים. ונראה אי אפשר, אין מה לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת. היום, בדקתי על שידוך מסויים שלצערי הוא אמור לעבור דרך שדכנית, שאלתי איזושהי שאלה(לא משנה כרגע מה ובאיזו צורה) וכנראה שההיא לא הבינה למה אני מתכוון, וחשבה שאני מעדיף אופציה X על אופציה Y... בקיצור הסברתי לה בדיוק את הכוונה שלי וההיא עונה: "אההה אז תגיד ככה.... אם ככה אז התשובה היא שהיא ככה וככה וככה..." ענתה תשובה בדיוק הפוכה בדיוק ממה שענתה בפעם הראשונה, לפני שהבינה את כוונתי. בקיצור משקרת לי בפנים בלי למצמץ בכלל.... מניח שקרה לכם לא מעט פעמים דברים בסגנון הזה. פשוט עיצבנה אותי השיחה הזאת הייתי חייב לשתף... וכנראה הבהיר לי שאני צריך להיות חזק בדיעה שלי ולא לפנות אליהם אלא כנראה לדבר עם חברים מכרים וכו'..

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/3/2013 20:09 לינק ישיר 

"וכנראה שההיא לא הבינה למה אני מתכוון"
אז מה אתה רוצה? היתה לה בעיה בהבנת השמיעה, זה יכול לקרוא לכל אדם לא רק לשדכנית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 20:10 לינק ישיר 

שקר דובר כסף נוטל

למרות שבהחלט לא כולם כך. ואין כמו להיפגש ע"י שדכנית בדרך המסורתית והנכונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 20:11 לינק ישיר 

וטוב שפתחת פה עוד אשכול כי כמעט משעמם פה מידיי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 20:16 לינק ישיר 

ספרדי 
בשביל הקטע 
להבא שאתה נפגש עם השדכנית הזו תקליט את השיחה 
ובפעם שאחריה אם היא תאמר ההיפך 
השמע לה את ההקלטה...

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/3/2013 20:17 לינק ישיר 

דעתי היא שבזמנינו חברים יכולים להחליף את השדכנים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/3/2013 20:20 לינק ישיר 

ואז אם זה חברים עושים , זה לא רק החבר , זה כל חברי חדרו והקרובים אליו עסוקים בשידוך
למה?למה?
יש דרך שדכנות , נכון , יעכנע וכל זה אבל מתבקש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 21:10 לינק ישיר 

השקט_שנשאר כתב:
לא הבנת את המוסר השכל שבהודעה. אין לי בעיה עם זה שהיא לא הבינה, לא יודע איך הגעת לזה... הבעייה היא שלפי הבנה א' היא ענתה תשובה מסויימת, שחשבה שתשביע את רצוני, ולפי ההבנה השנייה ענתה תשובה מסויימת שחשבה שתשביע את רצוני. אך דא עקא ששתי התשובות שנתנה סוטרות זו את זו, ואני עומד ותמה "אז איך באמת הבחורה בפרט הזה של שאלתי?"... ואחרי התימהון עומד ומתעצבן על השקרים האלו במצח נחושה... נראה לי שהיא אפילו לא זוכרת\שמה לב מה היא עשתה בלי להניד עפעף

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/3/2013 22:15 לינק ישיר 

מיכל 
היום זה לא עידן העיירה 
שבה היו 20 משפחות יהודיות שהשדכן יכל להכירם ולשדכם!

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/3/2013 23:24 לינק ישיר 

ה_ספרדי כתב:
לא הבנת את המוסר השכל שבהודעה. אין לי בעיה עם זה שהיא לא הבינה, לא יודע איך הגעת לזה... הבעייה היא שלפי הבנה א' היא ענתה תשובה מסויימת, שחשבה שתשביע את רצוני, ולפי ההבנה השנייה ענתה תשובה מסויימת שחשבה שתשביע את רצוני. אך דא עקא ששתי התשובות שנתנה סוטרות זו את זו, ואני עומד ותמה "אז איך באמת הבחורה בפרט הזה של שאלתי?"... ואחרי התימהון עומד ומתעצבן על השקרים האלו במצח נחושה... נראה לי שהיא אפילו לא זוכרת\שמה לב מה היא עשתה בלי להניד עפעף

אופס... צודק. אם זה לא היה כתוב בפסקה אחת ארוכה כנראה הייתי קורא הכל ביותר עיון ולא היתה לי בעיה בהבנת הנקרא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 23:30 לינק ישיר 

בכנות, זו הפעם הראשונה שאתה נתקל בשקרנים וצבועים? בכאילו שמעזים לשקר במצח נחושה?! האם תמיד כשאתה נתקל בכאילו אנשים גם אז אתה כל כך נסער..?
או שבעצם מה שבעיקר עצבן אותך בה/בשקר כי זה בעצם היה נוגע אלייך? כי זה היה משמעותי כלפייך..?

ולא שאני לא מבין את זה.. כי זה בהחלט מפוצץ, ומרתיח.. (בפרט כשחוש הצדק שלך מפותח..) אבל אם זו עיקר הנקודה, אז אישית הייתי מחליף את הכותרת ב- "נמאס מייסורים"...! 
ולמה? כי בעצם אין זה אלא ייסורים משמיים, עוד אבן נגף שהיא בעצם קרש קפיצה.. וכמו שלא תגיד על זה "נמאס לי".. כך לא תגיד על כל דבר.. 

אז במקום להוציא עליה את העצבים.. או להרגיש עצבים בלב (בפרט שהיא לא שווה את זה..) הייתי מחליף אותם ברגש של רחמים עליה, וגאווה מול הניסיון שבזה... 

אבל זה אני... 
ואתה? מה שלא יהיה, לבי איתך.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2013 00:04 לינק ישיר 

כמובן שזו לא הפעם הראשונה בחייך, אבל זו תופעה נפוצה בעולם השידוכים, עד כדי גועל! כולם מחפים על כולם... מה הקטע להגיד את האמת כמו שהיא? אז אני לא אומר, לא לכולם יש חוש צדק מפותח ואפשר לייפות את הדברים בצורה מכובדת, אבל לא שתחרוג מגבול הטעם הטוב. כשאני חושב על זה, מעולם לא אמרו לי על בחורה בשידוכים איזשהו פרט לא טוב, חוץ מעל אחת שאמרו שהיא קצת מלאה ועל אחת אחרת שהיא נמוכה, שאלו כמובן פרטים שהם לא יכלו להסתיר אז העדיפו לומר אותם ובכך להישמע אנשים אמינים. זה מה שמרגיז אותי, שעושים כל אחת מושלמת... וזה כאילו שזה מובן מאליו שזו התשובה שאני אקבל... לפעמים אני מצטער בכלל שאני שואל על בחורה כי אני כבר יודע מראש את התשובה. ואם להיות הכי כנה, גם עלי הרב שלי בישיבה אומר דברים מסעירים(לטובה) שאני בטוח שלא מגיע לי שיאמרו עלי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2013 00:04 לינק ישיר 

כמובן שזו לא הפעם הראשונה בחיי, אבל זו תופעה נפוצה בעולם השידוכים, עד כדי גועל! כולם מחפים על כולם... מה הקטע להגיד את האמת כמו שהיא? אז אני לא אומר, לא לכולם יש חוש צדק מפותח ואפשר לייפות את הדברים בצורה מכובדת, אבל לא שתחרוג מגבול הטעם הטוב. כשאני חושב על זה, מעולם לא אמרו לי על בחורה בשידוכים איזשהו פרט לא טוב, חוץ מעל אחת שאמרו שהיא קצת מלאה ועל אחת אחרת שהיא נמוכה, שאלו כמובן פרטים שהם לא יכלו להסתיר אז העדיפו לומר אותם ובכך להישמע אנשים אמינים. זה מה שמרגיז אותי, שעושים כל אחת מושלמת... וזה כאילו שזה מובן מאליו שזו התשובה שאני אקבל... לפעמים אני מצטער בכלל שאני שואל על בחורה כי אני כבר יודע מראש את התשובה. ואם להיות הכי כנה, גם עלי הרב שלי בישיבה אומר דברים מסעירים(לטובה) שאני בטוח שלא מגיע לי שיאמרו עלי

תוקן על ידי ה_ספרדי ב- 18/03/2013 00:05:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2013 12:06 לינק ישיר 
לי

ניוטרל כתב:
דעתי היא שבזמנינו חברים יכולים להחליף את השדכנים...

אין חברים כאלה....או חברות כאלה...כול אחת דוגת לעצמה ויודעת לאחל בקרוב אצלך....פשוט מבאס!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2013 12:08 לינק ישיר 

גם השדכנים דואגים רק לעצמם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2013 12:44 לינק ישיר 

בס"ד
נכון....צריך להחזיר עטרה ליושנה ולקיים ערבי ט"ו באב.נמאס מהדרך המטופשת הזו שמונעת ממני להכיר את אהבת חיי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > נמאס משדכנים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext