בית פורומים שידוכי חרדים

פסח כשר ועצוב....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/3/2013 23:05 לינק ישיר 
פסח כשר ועצוב....

בס"ד

החגים, יש איזה משהו בהם שעושה בודד. דווקא בזמן שכולם באים להיות ביחד, אתה מרגיש לבד. אתה יושב בצד על הספה הנקייה מחמץ שכולם מסביבך, ולא מבין איך כבר הגיע פסח. רק לפני רגע עוד דחפת את הקרשים של הסוכה למחסן, (במחשבה שזו השנה האחרונה שאתה עושה את זה).  שמחת שהחורף, העונה אהובה שלך, בפתח ומביאה בחובה את הלילות האורכים והאפורים שאתה עמוק בפוך עם הגשם והרוח שדופקים על החלון, ומכניסים מן אפרוריות עצובה/שמחה כזאת שגורמת לך לחשוב עליה- והנה כבר הגיע האביב שבכלל מרגיש כמו קיץ, והשבתות הארוכות והדביקות שלא נגמרות כבר ממש ממתינות מעבר לפינה.

איכשהו נראה לך שהזמן תמיד עובד לרעתך- שהוא צריך לעבור מהר, הוא מוציא לך ת'עצבים וזז יותר לאט מהרכבת הקלה. וכשאתה מביט בפנים של יום ההולדת הבא, הוא רץ כאילו חודש זה עוד דף שבסך הכול מעבירים ביומן. ובכלל ככל שהגיל שלך מחליף מספרים ואתה עדיין לבד, הזמן שעובר נראה כאילו חסר משמעות. אתה מרגיש בסוג של איזו המתנה שאוכלת אותך בפנים ועושה אותך עצוב עמוק, עמוק- למרות שאתה אוהב להיות שמח.

אז עובר עליך עוד יום עצוב, ואתה מחפש איזה מפלט שיוציא אותך קצת מהמצב רוח. אחרי כמה טלפונים אתה מוצא את עצמך, מטייל עם חבר באחד החופים היפים והקסומים של קיסריה היוקרתית. על רקע צבעי הארגמן, אתם מתיישבים על ספסל עץ יפה, פותחים נרגילה וקונים שני בקבוקי בירה קרים ויקרים (לא בפסח:). אתה צריך שקט, פסק זמן קצר מהחיים- טיפל'ה לסדר את המחשבות בראש. אבל חבר שלך לא קולט את זה ומתחיל לדבר על יום חמישי ומכבי, על המכונית היפה ההיא שחונה מימין ועל עוד דברים שלא מעניינים אותך.

הוא ממשיך לדבר ואתה לא מקשיב. המחשבות שלך מטיילות עם מי שלא איתך ולא רצתה אותך. אתה מדמיין שזה המקום המושלם להיות איתה. אתה והיא צועדים פה לאט. השקיעה המלטפת הזו, מאירה את העניים היפות שלה והגוונים של הים הופכות אותן הכי יפות בעולם, ואתה רק רוצה להיות איתה פה לנצח.

היא פוסעת איתך בשקט, ואתה גם לא מדבר- לא רוצה להרוס את הדממה. השתיקה כבר לא מביכה אותך, היא נעימה ואתה פתאום מבין שהחברות שלכם עלתה דרגה- אתם שותקים ביחד. היא קורצת לך בחצי חיוך ומתיישבת על איזה ספסל, ואתה שתמיד מוביל ואהוב להחליט, מתיישב בלי לשאול אחריה.

הערב בינתיים יורד  והיא מצביעה על איזה שבר ענן מעליך ואומרת שהוא מזכיר לה את החיוך שלך. אתה מחייך אליה חיוך דבילי ומרגיש שאף אחד בעולם הזה לא יוכל לנצח אותך כל עוד היא פה לצידך, כל עוד היא מחכה לך בבית אחרי כל היום. אתה מרגיש שהיא הדבר הכי חשוב שיש לך- היא טומנת בחובה את כל העולם שלך וכל היקום, מבחינתך, מסתכם בה. אף פעם לא ידעת כמה חיים יש באהבה, כמה כוח היא נותנת, כמה משמעותיים החיים איתה וכמה ריקים הם בלעדיה.

חבר שלך סו"ס שם לב שאתה לא איתו, מנער אותך וקוטע לך את הדמיון ועוד חלום אחד נגמר.

נ.ב. אתה לא אוהב להיות כלכך עצוב... בעזרת ה' אחרי החגים יעבור...

לאהוב זה הטוב שבטוב.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2013 23:19 לינק ישיר 

הפוסט פונה לשני המילים, אך מטעמי נוחות נכתב בלשון זכר...;))

נוגע ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2013 23:19 לינק ישיר 

*המינים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2013 23:20 לינק ישיר 

ואל תשכח להביא לה לקרוא את זה.

אני בטוחה שהיא תשמח....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2013 23:22 לינק ישיר 

אחינו, היה שווה לבקש.

הרגש ה'לבד' הזה הוא לא נעים. בהחלט לא עושה טוב חגים...

ויהי רצון שהחג העצוב הזה יתהפך מהר לשמח. ומאוד!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

כל מאן דעביד רחמנא לטב עביד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2013 23:39 לינק ישיר 

אני אף פעם לא מתחרטת שאני נכנסת לאשכולות שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2013 23:54 לינק ישיר 

מקסים ונוגע. ממש התרגשתי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2013 00:22 לינק ישיר 

+   +  +  + 
אוסף הפרצופים שגרמתי לי לעשות שקראתי ... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2013 00:42 לינק ישיר 

אוף, למה גם אתה היום מזכיר לי עד כמה גם אני עמוק באותו סרט.....
נוגע כתמיד!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2013 00:57 לינק ישיר 

נוגע ללב! בעז״ה אחרי החגים תבוא האחת שלך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2013 02:42 לינק ישיר 

ואו אתה מזכיר לי את עצמי לפעמים אני אומר לחבר לפה אני לוקח את אשתי... 
ואני מדמיין את זה.... גם זה חולף..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2013 14:22 לינק ישיר 

כל- כך מזדהה....

15 פסחים...15 פירוקי סוכות..(לא,לא קרשים... אלא הסרת הקישוטים..) ואני עדיין תוהה, איך זה שנשארתי שפויה, ??
אין ספק אחי23... נגעת ללב כולנו...
חייכתי לעצמי כשקראתי את הבלוג שלך...  
מדהים לראות שלכולם עוברות אותן המחשבות, הדמיונות, והרצונות..
שהנה... השנה זו הפעם האחרונה שאני מנקה את בית הוריי כשאני נושאת את התואר "רווקה"...
ואף אני טורחת להגיד זאת בקול..
אז איך באמת אני מצליחה להישאר שפויה?
להישאר אני...?! כן, אני קמה בבוקר, עם רצון להראות טוב, להתאפר, להתגנדר.. לא לתת לעצמי להראות לא במיטבי.. וזו כבר לא תחפושת..
זו אני!!
כי זו רק התקווה שמפיחה בי חיים, ואני מאמינה שבלב כולנו.
התקווה שבכל יום אחכה לו... זה יכול להיות היום, הרגע, הדקה...
פתאום תצוץ הישועה..
ואין לי ספק בכך...

כי למען האמת, יכולתי לבחור בין התמוטטות, להתמודדות...
ואני בוחרת להתמודד עם המצב, להאמין בטוב, שאין מצב שזה לא יקרה... למרות הגיל וההיצע...
ובכל פעם אני נותנת לעצמי את התקווה, שהנה, אחרי החגים זה יקרה, עד אלול, זה יתקיים, עוד השנה אהיה מתחת לחופה, וכל משיכת תקופה כזו מפיחה בי תקווה ואופטימיות.. שמחזיקה אותי על הרגליים..
וכמובן, ללא האמונה בהקב"ה, שהכל לטובתי, לא הייתי יכולה לשרוד עד כה... וכמובן לראות מה כן יש לי... ולומר לה' על- כך תודה!

אז מאחלת לכולנו..

שעוד השנה........
פסח כשר...... ושמח!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2013 16:23 לינק ישיר 

יפייפה.....

אל תחכו לנסיך על סוס לבן...אתם תפסידו את ההוא על הפרארי....

תנו חיוך...אכלתם אותה! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2013 19:45 לינק ישיר 

איך אתה עושה את זה אני לא יודע, דקרת אותי בלב עם חץ חדדדדדדדדדדדדדדדדדדד וכואב. בעז"ה שנשמע ונתבשר בשורות טובות במהרה אמן!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2013 21:21 לינק ישיר 

חשבתי על זה היום...

הגעתי למסקנה, שכנראה לא תמיד הדמיון שלנו יתחבר עם המציאות..

אני יכולה לפנטז על טיולים בחיק הטבע עם האהוב, והוא בכלל לא יאהב לצאת, תנו לו רק בבית על הספה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2013 00:45 לינק ישיר 

קטנה, אני בדרך כלל אופטימי... 
דמיין טוב יהיה טוב!...

לאהוב זה הטוב שבטוב.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > פסח כשר ועצוב....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext