| נשלח ב-27/3/2013 23:51 |
|
| |
עייפות מצטברת
עייפתי. *מלהרגיש רווקה זקנה, למרות שאני ממש לא. *מלכתוב לחברה טובה שהיה קשה בחג, ולשמוע שהיא בדרך לצפון עם הבחור "המדהימוש והממוש :)" ולהזכיר לעצמי שאני לא שומעת עכשיו בכלל, ולהרגיש חברה גרועה וקנאית. *מלרצות את כל העולם ואשתו. אין טעם, זה פשוט לא עובד. *מהערות: אל תכיני את העוגה הזו. למה קמת רק עכשיו? תעזבי את הפלאפון כבר, זו ממש מחלה. בשביל מה קנית את זה? חבל על הכסף. מה הסיפור שלך, למה את כזאת מפונקת? אל תחשבי שהבית עומד עלייך. *מכל מיני ניסיונות שהקב"ה מנחית עלינו, שלא מבינה לא מבינה לא מבינה. *מתקוות השווא שמלווה אותי, ובחג הזה יותר מתמיד, שכולם פשוט יסתמו את הפה. או, אפילו יותר טוב, ילכו מהבית לכמה שעות ויעזבו אותי בשקט. *מאפייה: להפריד ביצים, להקציף, להמיס שוקולד, סוכר, אגוזים, שמן, תנועות קיפול. לשטוף כלים ועוד כלים ועוד כלים ועוד. *מלהכין ארוחת ערב ל20 איש, ככה בקטנה. רק מרק וסלט ושתי פשטידות וגבינות וקינוח. *מלהרגיש כפויית טובה ומתלוננת למרות שבגדול הכל באמת בסדר גמור. אשמח להארות, הערות, טיפים, וסתם הודעות הזדהות. גם עגבניות יתקבלו בהבנה. סמול טוק לא יעבור כאן... נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2013 23:57 |
|
| |
אוהו. את בטוחה שאת זה לא אני?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2013 00:07 |
|
| |
תודה על ההשתתפות במצב של כולנו..
אפשר להוסיף עוד קצת?
פשוט אצלי יש עוד כמה סעיפים..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2013 00:08 |
|
| |
היה חסר לי בסוף "באלי להתאבד..." סתם, סתם...=))
המממ, את צ'כה להיות שמחה דחוף!!
|
|
| נשלח ב-28/3/2013 00:09 |
|
| |
העייפות הנפשית, גדולה מן העייפות הפיזית.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2013 00:26 |
|
| |
" לא בוכה אין כבר דמעות להרטיב, לא יודעת מה עובר ... בראש...."
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2013 00:26 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | היה חסר לי בסוף "באלי להתאבד..." סתם, סתם...=))
המממ, את צ'כה להיות שמחה דחוף!!
מי שמדבר ..... 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2013 00:35 |
|
| |
| רבעצען כתב: |  | עייפתי. *מלהרגיש רווקה זקנה, למרות שאני ממש לא. *מלכתוב לחברה טובה שהיה קשה בחג, ולשמוע שהיא בדרך לצפון עם הבחור "המדהימוש והממוש :)" ולהזכיר לעצמי שאני לא שומעת עכשיו בכלל, ולהרגיש חברה גרועה וקנאית. *מלרצות את כל העולם ואשתו. אין טעם, זה פשוט לא עובד. *מהערות: אל תכיני את העוגה הזו. למה קמת רק עכשיו? תעזבי את הפלאפון כבר, זו ממש מחלה. בשביל מה קנית את זה? חבל על הכסף. מה הסיפור שלך, למה את כזאת מפונקת? אל תחשבי שהבית עומד עלייך. *מכל מיני ניסיונות שהקב"ה מנחית עלינו, שלא מבינה לא מבינה לא מבינה. *מתקוות השווא שמלווה אותי, ובחג הזה יותר מתמיד, שכולם פשוט יסתמו את הפה. או, אפילו יותר טוב, ילכו מהבית לכמה שעות ויעזבו אותי בשקט. *מאפייה: להפריד ביצים, להקציף, להמיס שוקולד, סוכר, אגוזים, שמן, תנועות קיפול. לשטוף כלים ועוד כלים ועוד כלים ועוד. *מלהכין ארוחת ערב ל20 איש, ככה בקטנה. רק מרק וסלט ושתי פשטידות וגבינות וקינוח. *מלהרגיש כפויית טובה ומתלוננת למרות שבגדול הכל באמת בסדר גמור. אשמח להארות, הערות, טיפים, וסתם הודעות הזדהות. גם עגבניות יתקבלו בהבנה. סמול טוק לא יעבור כאן... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
היה בא לי לעשות לך את הסמיילי הזה אם זה לא היה מזכיר לי שיחה עצבנית שהייתה רק אתמול... מזדהה!!
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2013 00:59 |
|
| |
מזדהה המוןןן!! אין מה לומר, רק להתפלל, שנזכה כולנו בקרוב בעז״ה לגאולה הפרטית שלנו..!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2013 01:01 |
|
| |
אונלי, ברור שאפשר להוסיף! אחי, יש זמנים כאלה. וזה בסדר גמור... לא תמיד מצליחים לאסוף כוחות כדי להיות אופטימיים ומחויכים וסבבה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2013 01:48 |
|
| |
עייפתי.
מלהיות החזקה והגיבורה. מלשחק אותה כלפי חוץ, שהכל זוהר וזה ממש לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2013 02:22 |
|
| |
| רבעצען כתב: |  | עייפתי.
*מכל מיני ניסיונות שהקב"ה מנחית עלינו, שלא מבינה לא מבינה לא מבינה.
*מתקוות השווא שמלווה אותי, ובחג הזה יותר מתמיד, שכולם פשוט יסתמו את הפה. או, אפילו יותר טוב, ילכו מהבית לכמה שעות ויעזבו אותי בשקט.
*מלהרגיש כפויית טובה ומתלוננת למרות שבגדול הכל באמת בסדר גמור.
|
|
יש מצב שפשוט כל הבנות אותו דבר? 
הכי מבינה שיש...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2013 10:24 |
|
| |
ממ... אני כל כך מבין ומזדהה...
מבין, כי לכולנו יש כוח סיבולת מסויים וכשהכל מצטבר ומצטבר ונופל ביחד זה בהחלט מתיש וסוחט מאד...
אני מזדהה, כי לכולנו יש את הימים הפחות יפים, את הימים העצובים, החשוכים אילו שאנחנו מרגישים בהם חסרי אונים וחסרי לכלוכית של שמחת חיים...
אבל ברשותך כמה מילים.
אני חושב שעיקר מה שקשה לנו בימים האילו זה עמם המציאות הזאת שנחתה עלינו. מטבעינו אנחנו מחפשים להיות שמחים מאושרים וכשזה לא קורה אנחנו מרגישים סוג של כישלון סוג של 'לא יוצלחות' מסויימת.. וזה פשוט מלחיץ אותנו ורק מזה אנחנו יותר מותשים וסחוטים..
אבל האמת היא, שמותר לנו להיות עייפים. מותר לנו להיות תשושים. מותר לנו לא להצליח ולהרגיש קושי. להזכירך אנחנו בני אדם...
אבל יותר מזה, האמת היא- שהקשי שלנו, העייפות שלנו ואף הכשלונות שלנו הם אות גבורה בשבילנו, הם הוכחה שאנחנו'חיים' שאנחנו בשדה הקרב- אבירים במלחמת החיים!!
מי שמביט על זה כך, מי שמבין ומפנים שאם אדם לא נופל הוא לא קם.. אז כל קושי, כל אבן, כל מכשול נהפך לציון של הצלחה...!
הפסד קרב וננצח במלחמה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2013 19:51 |
|
| |
העייפות הנפשית, היא הגרועה מהכלללל. את פשוט צריכה חופש דחוף. אז יאללה תארזי תיקים וצאי לחופש. וכמובן תהני
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2013 20:04 |
|
| |
בחורר מששלם!
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2013 20:57 |