| נשלח ב-16/4/2013 22:44 |
|
| |
״לא נמשך לבנות״ יתכן?
נפגשתי עם בחור שתוך כדי פגישה הבנתי שהוא עובד ולא באמת כמו שאמרו לי לפני..
כמובן שהתחלתי לשאול מה?מי ?אאיפה?כמה? וכו׳
ואז שאלתי אם יש נשים בעבודה? הוא ענה שיש אבל אני לא מדבר עם בנות אפילו לא בעבודה ובלהבלה בלה
(ב ש ק ר1;)אפילו לא תוך כדי עבודה ?! זה לא נשמע הגיוני,שלא מחליפים מילה שתיים הקשורה לעבודה...השארתי את זה כך.
לקראת סיום הפגישה הוא אומר ״אני לא נמשך לבנות!!״
אזז למה בכלל אתה נפגש?!
איך הייתם מגיבים?!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2013 22:52 |
|
| |
בזבוז זמן, נקסט. הכלל שלי אומר שאם משקרים לך לגבי הפרטים הראשוניים לרוב זה לא שווה פגישה שניה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2013 23:15 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2013 23:19 |
|
| |
| רבעצען כתב: |  | |
|
לכל איש יש שם... אני מהמר שאסיק יצנזר את השם של ההודעה בקרוב חחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2013 23:28 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 00:20 |
|
| |
בעיה! אם היה מדובר על בחור ישיבה שלא יצא לו להיפגש או להכיר בת אז מובן כיון שלא מכיר אותם ו90 אחוז שאם הוא יכיר הוא יימשך אבל כיון שמדובר בבחור שחיי בסביבת עבודה עם נשים כנראה שבאמת הוא לא נימשך.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 00:47 |
|
| |
הגזמת,מינימום..95-6% ..P=
לפי דעתי, הוא לא אמר זאת באמת בקטע של לא נמשך.. סוג של תשובה לא מתוכננת כדי לרצות... (מקווה בשבילך שאת לא מתלבטת אפילו אם להמשיך..)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 01:51 |
|
| |
דעתי
א.ברור שלא ממשיכים עם זה ב.ברור שהוא שיקר לך ושיקרו לך בכל הנוגע לגביו ג.שיהיה ברור לך שהוא כן נמשך לבנות עד כדי כך שהוא שיקר שאין לו שום דיבור עם הבנות בעבודה .וזה שהוא לא נמשך לבנות רק כדי שתאמיני שאין לו עם הבנות בעבודה כלום ותסכימי להמשיך . ובטיפשותו ירה לעצמו ברגל מסקנא הוא אידיוט או שהוא מראש לא היה בעניין של להתקדם מכל סיבה שהיא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 01:59 |
|
| |
השקרים בעיתיים יותר מפליטת הפה שבוודאי לא היתה בה כוונה למשמעות שאת נתת למילים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 07:00 |
|
| |
אז ככה שהוא היה שקרן לא קטן,וראיתי שזה לא זה.
פשוט חכיתי לעווף משם!!!
אני יודעת שהוא שיקר כי אין מצב כזה שלא ידברו גם אם לא ממש דיבור ,אבל דיבור בענייני עבודה זה בטוח.
עוד מעט(: יכול להיות שאת/ה צודק/ת והוא התכוון כמו שלומד אמר:שנאמין שהוא לא מדבר עם הבנות בעבודה. גם אני חשבתי כך אבל כשהוא אמר זאת ,זה קצתת הלחיייץ אותיי חפפתי ת׳פגישה ישר. כנראה שזו היתה כוונתו. כי אחרת איך הוא נפגש?!
ו...רצה להמשיך חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 09:57 |
|
| |
| Looka כתב: |  | | אז ככה שהוא היה שקרן לא קטן,וראיתי שזה לא זה.
פשוט חכיתי לעווף משם!!!
אני יודעת שהוא שיקר כי אין מצב כזה שלא ידברו גם אם לא ממש דיבור ,אבל דיבור בענייני עבודה זה בטוח.
עוד מעט(: יכול להיות שאת/ה צודק/ת והוא התכוון כמו שלומד אמר:שנאמין שהוא לא מדבר עם הבנות בעבודה. גם אני חשבתי כך אבל כשהוא אמר זאת ,זה קצתת הלחיייץ אותיי חפפתי ת׳פגישה ישר. כנראה שזו היתה כוונתו. כי אחרת איך הוא נפגש?!
ו...רצה להמשיך חחח
|
|
יש מצב שאת גבר???
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 10:15 |
|
| |
חחח התכוונתי שאחרי כל זה הוא החזיר תשובה חיובית....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 11:31 |
|
| |
חח הזוי. ברור שזו היתה פליטת פה שהוא לא התכוון אליה, אבל אם שמת לב שהוא מנסה ל"ערבב" אותך בכל מיני דברים הניחי לו לנפשו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 11:57 |
|
| |
בס"ד למה שקר?אני עובדת בסביבה גברית מבוגרת...ואני מדברת רק בענייני עבודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 12:35 |
|
| |
| Looka כתב: |  | | חחח התכוונתי שאחרי כל זה הוא החזיר תשובה חיובית.... |
|
מה שאומר שהוא כן חושב שהוא יכול להימשך אלייך, ולכן שאלתי האם את נראית גבר, לטענתו שהוא לא נמשך לנשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 12:44 |
|
| |
| bachurr כתב: |  | | חחח התכוונתי שאחרי כל זה הוא החזיר תשובה חיובית....מה שאומר שהוא כן חושב שהוא יכול להימשך אלייך, ולכן שאלתי האם את נראית גבר, לטענתו שהוא לא נמשך לנשים. |
|
כבר מצינו בנשים שמגדלות זקן..
|
|
|
|
|