בית פורומים שידוכי חרדים

הייתן יוצאות עם בחור שלומד באוניברסיטה מעורבת?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/4/2013 11:28 לינק ישיר 
הייתן יוצאות עם בחור שלומד באוניברסיטה מעורבת?

בס"ד

האם הייתן יוצאות עם בחור שלומד באוניברסיטה לא דתית מעורבת(בגלל שאין אפשרות ללמוד את המקצוע במקום דתי)?

האם התשובה שלכן הייתה משתנה אם היו אומרים לכן שהוא קובע עיתים?ויש לו יר"ש?

למרות שלדעתי בחור שיש לו יר"ש היה מוותר על המקצוע העיקר ללמוד במקום דתי לפחות/היה מחכה לאחרי חתונה לפחות....מה דעתכן?

תוקן על ידי אסיק_good ב- 23/04/2013 11:31:44

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 11:43 לינק ישיר 

פמ"ה #3

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2013 11:45 לינק ישיר 

אני כן,
כי גם אני למדתי במקום מעורב,
ולא אל תתחילו עם בנים ובנות זה שונה,
לכולנו יש יצר הרע מי יותר ומי פחות
תלוי איך הסגנון שלך,...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 11:50 לינק ישיר 

בס"ד
איזה סגנון אני צריכה להיות?אני לומדת ולמדתי רק בסמינר חרדי. וויתרתי על מקומות עבודה טובים רק בגלל סביבה
מעורבת צעירה....

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/04/2013 12:31:58

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 11:51 לינק ישיר 

בס"ד
אגב,אין מה להגיד על אסיק....מנהל לעניין...עוקב מקרוב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 11:54 לינק ישיר 

הסגנון שלך
זה להישאר במסגרת החרדית ולא לצאת כדי לא להיות מושפעת,
אם הוא לא כזה, אז למה לך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 12:05 לינק ישיר 

בס"ד
לאו דווקא בעבר עבדתי במוקד שהיה מעורבב עם נשים לא דתיות...והייתי נר להאיר והשפעתי עליהן...
כך שאני לא טיפוס מסתגר...אך ללמוד מקצוע כמה שנים טובות בכיתה אחת מעורבת נשמע לי מאד מוזר...
אך הורי תוקפים אותי שאני בררנית מדי...אני מרגישה בודדה במערכה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 12:08 לינק ישיר 

מה זה נקרא?

שם מכירים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2013 12:13 לינק ישיר 

בס"ד
חחחחחחחח כן לכי תדעי עם איזה רומן הבן זוג יחזור......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 12:55 לינק ישיר 

אז תתחתני עם מישהו ותסגרי אותו כל החיים בבית..

(פעם היו עושים ככה לנשים דווקא)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 12:56 לינק ישיר 

אם דעתך האישית, אם השקפתך והסתכלותך שיש בכך פסול.. את רואה בכך חסרון ביראת שמיים...
אז א. תמשיכי להיות חזקה מול ההורים שלך.. אחרי הכל את זו שתחיי עם האחד הזה.. ואם זה יפריע לך בהמשך.. לא הם שיבואו להציל אותך או לעזור לך אתו...!! 

ב. את ממש לא לבד!!! יש לך את אלוקים שרואה, מביט, ומשקיף עלייך.. ועוזר לך בכל ניסיון... רק תאמיני בזה.. ובעיקר - תאמיני ביכולת שלך לעמוד בכזה ניסיון... ואין לך מושג לכמה אושר תזכי בסוף בגלל זה...!! 

ג. לא פחות חשוב.. אם את שלימה עם עצמך בקטע הזה אז אל תתני לדעות אחרות להכהות את הרגש החם הזה.. את השאיפה לכמה שיותר רוחניות.. 

בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2013 13:16 לינק ישיר 

בס"ד
זהו שהחומה הבצורה שלי נסדקת לאט לאט אבל בטוח.... פעם היה ברור לי שאקבל בחור ישיבה,לבוש חסידי,
בחור שלא שומע מוזיקה וסרטים לא דתיים....שרוצה לבנות בית בלי אינטרנט...בלי פייסבוק.
אך כשההצעות שלי הם בערך כאלה... אני כבר מרגישה שאני נלחמת לבד בעולם המתמדרן לנגד עיני...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/04/2013 13:20:40

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 13:21 לינק ישיר 

האם את חושבת שפסו הבחורים שחלמת לקבל...? האם את חושבת שאין כבר כיום בחורים שלומדים בישיבה, לבוש חסידי, שלא שומע מוזיקה וסרטים וכו'...? אני בטוח שעדיין יש.. ואני גם בטוח שאם זו באמת מי שאת.. אז האחד הזה קיים איפשהו.. וכשיגיע הרגע הוא יגיע!!! תהיי בטוחה בזה!!!

אבל נקודה למחשבה.. את כותבת שזה בערך ההצעות שלך.. אולי יכול להיות שאת בחוץ משדרת משהו אחר ממה שאת באמת בלב..? כי אחרת.. איך יכול להיות שיציעו לך מישהו שהוא בכלל לא בסקלה שלך..?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2013 13:41 לינק ישיר 

בס"ד
יש בחורים כאלה...אבל הם נחטפים ...או שיש להורים שלהם אף גבוה מאד...(מה גם שבחב"ד בגלל שיוצאים לעולם לפני החתונה יש הרבה קלקול...)
אני לא משדרת משהו אחר,אך בגלל כל מיני סטיגמות שלא קשורים לרמה הרוחנית שלי,חושבים שאני צריכה להתפשר על הבחורים הפחות רצויים...שז"א או חסידי בלי מידות/חסידי שלא יודע לתקשר נורמלי ומשעמם בשיחה/חסידי עם מראה דוחה/מודרני פתוח עם מידות/מודרני פתוח ללא מידות טובות/חוזרים בתשובה על שלל גווניהם...

כך שגם עם מציעים לי חסידי כמו שאני רוצה לא אחבב את הסגנון שלו/המידות שלו...
וכשמציעים לי מודרני אחבב את הסגנון המידות והמראה אך לא אחבב את החוסר ברוחניות שלו...
כך שאני נמצאת במצב באמת מתסכל...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/04/2013 13:44:21

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/04/2013 14:11:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 13:47 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"דזהו שהחומה הבצורה שלי נסדקת לאט לאט אבל בטוח.... פעם היה ברור לי שאקבל בחור ישיבה,לבוש חסידי,בחור שלא שומע מוזיקה וסרטים לא דתיים....שרוצה לבנות בית בלי אינטרנט...בלי פייסבוק.אך כשההצעות שלי הם בערך כאלה... אני כבר מרגישה שאני נלחמת לבד בעולם המתמדרן לנגד עיני...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/04/2013 13:20:40

בחור ישיבה, לבוש חסידי - סיכוי טוב למצוא.
לא שוע מוזיקה או סרטים - סיכוי טוב למצוא מי שזה לא חלק מהחיים שלו, רק בעיתים מזומנים כשחבר הראה לו וכו'
בית בלי אינטרנט - יש כאלה שיסכימו אך צריך לחפש.
בלי פייסבוק - יש הרבה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2013 13:53 לינק ישיר 

והרוח_תשוב כתב:

בחור ישיבה, לבוש חסידי - סיכוי טוב למצוא.
לא שוע מוזיקה או סרטים - סיכוי טוב למצוא מי שזה לא חלק מהחיים שלו, רק בעיתים מזומנים כשחבר הראה לו וכו'
בית בלי אינטרנט - יש כאלה שיסכימו אך צריך לחפש.
בלי פייסבוק - יש הרבה. 

זה לא מראה על חוסר ביר"ש?מי שיש לו עקרונות לא רואה גם אצל חברים...הרי בסרטים מראים נשים לא צנועות ועל פי ההלכה אסור לגבר להנות מיופי של אישה זרה חוץ מאישתו...ואף יש הלכות איך גבר צריך לשמור עיניים ברחוב...לאיפה כל זה נעלם?ההלכה שונתה?
וובקשר לאינטרנט-בחבד קשה להשיג אחד שמסכים לזה..וגם אם כן ,בפלאפון  יש להרבה מהבחורים אנטרנרט פרוץ...והם לא מוותרים עליו.(זה לא כמו אצל הליטאים עם הפלאפון הכשר...)

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/04/2013 14:01:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הייתן יוצאות עם בחור שלומד באוניברסיטה מעורבת?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext