אלו מתנות יפות ויצירתיות אפשר באמת לקנות לגבר?? ( מה משמח אתכם לקבל??)
בכל התקופה של לפני הווארט ... אחרי האירוסין וכמובן לפני החתונה.. וסתם ככה ביומולדת
תחסכו מעצמכם ואל תרשמו בושם, ארנק, עניבה ושעון... יאלה תרשמו רעיונות מקוריים ומיוחדים..... =)
תודה מראש.
נשלח ב-16/5/2013 23:53
לגבר בחור אני לא יודעת , אבל לגבי אבא , אז סוג המתנות די חוזר על עצמו , גביע לקידוש ,תחתית לחלות , מפה לכסוי החלות , וחוזר חלילה.. זה בעיקר שאני חושבת על זה, זה מוזר.. מי ישמע זה דברים אישיים אבל בכל אופן..
עזר לך?
נשלח ב-17/5/2013 00:10
לגבי אבא זה מתנות מצוינות...אולי בתור נשואים... בכל אופן תודה עזרת :) יש לך רעיון למשהו אישי?
נשלח ב-17/5/2013 00:11
בררי מה חסר לו או מה היה רוצה לקנות, גבר יעדיף בדרך כלל דברים שימושיים.
נשלח ב-17/5/2013 00:12
והרוח_תשוב כתב:
בררי מה חסר לו או מה היה רוצה לקנות, גבר יעדיף בדרך כלל דברים שימושיים.
אולי תפרט לי מה זה שימושי? אפשר לשאול מה אתה היית שמח לקבל?
נשלח ב-17/5/2013 00:25
טוב זה תלוי מה מעניין אותו...
אני יכול להגיד לך שאימא שלי קנתה לי ליומהולת סט נ"ך המאור, ואני מאוד נהנה מזה, עד היום!
גם פעם קנו לי עט יוקרתי שעליו חקוק שמי, והוא היסב לי עונג רב. אבל שוב, זה באמת תלוי באדם.
נשלח ב-17/5/2013 00:37
נקiדת_חן כתב:
בררי מה חסר לו או מה היה רוצה לקנות, גבר יעדיף בדרך כלל דברים שימושיים. אולי תפרט לי מה זה שימושי? אפשר לשאול מה אתה היית שמח לקבל?
דיברתי בצורה כללית. בעוד אישה מדרגת מתנות לפי מה שהן מסמלות (פרחים וכל מיני הפתעות קטנות, לראות שהוא חושב עלי), גברים מודדים יותר לפי התועלת שבהן. כמובן שהוא ישמח גם מסתם ביטוי של אהבה, אבל אם הצלחת לקנות את מה שהוא צריך זה ישמח אותו באמת.
אני לא אומר שתוותרי על המתנות המקובלות, זה ודאי ישמח אותו לראות שאת חושבת עליו ובמיוחד בתקופה הזו. רק רציתי לתת לך כיוון מהו הלך הרוח של הגבר הממוצע, אם תקני לגבר פרחים כל יום שישי זה לא ישמח אותו בכלל, ובהמשך יתחיל לעצבן.
זה מאוד משתנה מאדם לאדם, עכשיו למשל אני צריך מכנסיים ואני דוחה את הקניה כי אני שונא קניות, הייתי מוותר בשמחה על מסיבת יום ההולדת שלי תמורת שני זוגות מכנסיים.
מקווה שלא בילבלתי אותך יותר מידי.
נשלח ב-17/5/2013 00:39
אחי ...איזה אימא חמודה... בינתיים אני זאת שקונה לה ספרים..
חשבתי על עט עם הקדשה : " מצאתי עט (את) שאהבה נפשי.. "
נשלח ב-17/5/2013 00:44
העיקר שמצאת כבר?
נשלח ב-17/5/2013 00:47
נקiדת_חן כתב:
אחי ...איזה אימא חמודה... בינתיים אני זאת שקונה לה ספרים..
חשבתי על עט עם הקדשה : " מצאתי עט (את) שאהבה נפשי.. "
את יכולה לכתוב על העט גם פסוק מתאים, כמו: "אל הנער הזה התפללתי"
ספרים נשארים לעד, זה יתרון חשוב!
תוקן על ידי אחי23 ב- 17/05/2013 00:47:10
לאהוב זה הטוב שבטוב.
נשלח ב-17/5/2013 00:50
והרוח_תשוב כתב:
בררי מה חסר לו או מה היה רוצה לקנות, גבר יעדיף בדרך כלל דברים שימושיים. אולי תפרט לי מה זה שימושי? אפשר לשאול מה אתה היית שמח לקבל?
דיברתי בצורה כללית. בעוד אישה מדרגת מתנות לפי מה שהן מסמלות (פרחים וכל מיני הפתעות קטנות, לראות שהוא חושב עלי), גברים מודדים יותר לפי התועלת שבהן. כמובן שהוא ישמח גם מסתם ביטוי של אהבה, אבל אם הצלחת לקנות את מה שהוא צריך זה ישמח אותו באמת.
אני לא אומר שתוותרי על המתנות המקובלות, זה ודאי ישמח אותו לראות שאת חושבת עליו ובמיוחד בתקופה הזו. רק רציתי לתת לך כיוון מהו הלך הרוח של הגבר הממוצע, אם תקני לגבר פרחים כל יום שישי זה לא ישמח אותו בכלל, ובהמשך יתחיל לעצבן.
זה מאוד משתנה מאדם לאדם, עכשיו למשל אני צריך מכנסיים ואני דוחה את הקניה כי אני שונא קניות, הייתי מוותר בשמחה על מסיבת יום ההולדת שלי תמורת שני זוגות מכנסיים.
מקווה שלא בילבלתי אותך יותר מידי.
אין לי את מי לשאול אני לא עומדת לסגור ווארט... שאלתי מסקרנות והכנה לעתיד :) הסברת בצורה יפה... במיוחד את המשפט המודגש.... תודה.
אם תעשה מסיבה סביר שיקנו לך מתנות ליומלדת... תרוויח גם וגם (מכנסיים)
נשלח ב-17/5/2013 00:52
michal7700 כתב:
העיקר שמצאת כבר?
חתן או עט?
נשלח ב-17/5/2013 00:55
אם תעשה מסיבה סביר שיקנו לך מתנות ליומלדת... תרוויח גם וגם (מכנסיים)[/quote]
ואם לא יקנו אפשוט את הרגל, תרתי משמע.
נשלח ב-17/5/2013 00:57
נקiדת_חן כתב:
העיקר שמצאת כבר?חתן או עט?
הראשון מביניהם.
נשלח ב-17/5/2013 01:00
תגידי , איזה רעיונות למתנות חשבת בנתיים? שתפי אותי , בתמונה המצומצמת שלי נראה שרק הבחור נותן מתנות תמיד הם בקטע של לתת את המתנות , מה עוד אפשר לתת דברים אישיים? מקסימום גרביים לא?