| נשלח ב-2/6/2013 17:59 |
|
| |
איך גורמים לנערה להוריד אותך? (או לרדת ממך)
מה אמור לעשות בחור שבורר ובורר וכבר לא נעים לו להיות תמיד זה שאומר את הלא?
(בפרט שיש בנות שנדלקות או כבר רומזות על "וורט" ובעיקר אחרי הרבה פגישות)
בקיצור איך גורמים לבחורה לא לרצות בלי לזלזל בעצמך?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2013 18:17 |
|
| |
להתפלל שהיא תגיד את ה"לא"...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2013 18:22 |
|
| |
תגיד לה .."טוב אני חייב לזוז אישתי מחכה לי שאני יאסוף תילד מהגן"
לא תשמע ממנה גם בגלגול הבא
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2013 18:22 |
|
| |
הממ לומר לה שהוא חושב להצטרף לקהילת "לב טהור" או "לב קבור" או משהו בסגנון
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2013 18:28 |
|
| |
הבעיה שכשאתה עושה פדיחה גדולה מדאי זה יכול לעבור הלאה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2013 18:30 |
|
| |
| fanat כתב: |  | הבעיה שכשאתה עושה פדיחה גדולה מדאי זה יכול לעבור הלאה...
|
|
שיעבור...עם הוא כזה בחור "שפיצער" הבנות יחזרו.....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2013 19:36 |
|
| |
א. בגלל שלא נעים לו, הוא לא אמור להיות לא מי שהוא!!! ב. ואם בכל זאת כ"כ לא נעים לו אז שיפסיק להיות בררן! ג. מקסימום תמיד הוא יכול להשתמש בשיטת הכן לא, שחור לבן.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 00:02 |
|
| |
למה אתה הולך בצורה כזו? זה מוריד מהכבוד שלך. יש אפשרויות הרבה יותר נחמדות לעשות את זה (מנסיון, אבל מהצד השני) למשל: אם אתה מבין ממנה שהיא אוהבת סוג של מאכל מסויים, תראה לה כמה אתה לא! או שהיא אוהבת שירים של זמר מסוים תתן לה להבין שאתה לא!! זה יוריד לה קצת מההתלהבות, נראה לי........ אולי היא לא תגיד שהיא לא מתאימה לך בגלל זה אבל היא לפחות תבין שאתה קצת שונה ממנה ולכן לא תרצה/ תתלהב כי בעצם אתה מראה פה שאתה לא ממש מתלהב ממנה!!
מקווה שעזרתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 11:45 |
|
| |
שיסביר שהוא בתקופה של צינון משידוכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 11:52 |
|
| |
בס"ד
זה סוג הבחורים שממש לא רצויים אצלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/06/2013 11:55:26
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 11:55 |
|
| |
אוקיי, אז הורדנו אותך באלגנטיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 11:56 |
|
| |
בס"ד חחחחחחחחחח איזה עולם זה אה?כשהבחורה רוצה הבחור לא.כשהבחור רוצה הבחורה לא...מה יהיה?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 12:47 |
|
| |
| bm308 כתב: |  | למה אתה הולך בצורה כזו? זה מוריד מהכבוד שלך. יש אפשרויות הרבה יותר נחמדות לעשות את זה (מנסיון, אבל מהצד השני) למשל: אם אתה מבין ממנה שהיא אוהבת סוג של מאכל מסויים, תראה לה כמה אתה לא! או שהיא אוהבת שירים של זמר מסוים תתן לה להבין שאתה לא!! זה יוריד לה קצת מההתלהבות, נראה לי........ אולי היא לא תגיד שהיא לא מתאימה לך בגלל זה אבל היא לפחות תבין שאתה קצת שונה ממנה ולכן לא תרצה/ תתלהב כי בעצם אתה מראה פה שאתה לא ממש מתלהב ממנה!!
מקווה שעזרתי. |
|
א. אני לא חושב שהוא אמור להראות לה משהו שהוא לא באמת כך! ב. אם היא לא תרצה אותו רק בגלל שהוא לא אוהב את המאכלים או הזמרים שהיא אוהבת, אז המצב שלהם חמור!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2013 00:19 |
|
| |
אוקייייי, הבנתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2013 11:54 |
|
| |
תודה על ההענות! הבעיה היא שבמקרה הספציפי הזה הבחורה כבר דלוקה או אפילו מאוהבת עד עמקי נשמתה והבחור לא נעים לו לצער אותה (בפרט שהוא כבר עשה את זה בעבר והוא תמיד הרגיש מה זהההההה רע אחר כך) ולכן הוא מחפש דרך שהיא לא תרצה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2013 11:56 |
|
| |
| fanat כתב: |  | תודה על ההענות! הבעיה היא שבמקרה הספציפי הזה הבחורה כבר דלוקה או אפילו מאוהבת עד עמקי נשמתה והבחור לא נעים לו לצער אותה (בפרט שהוא כבר עשה את זה בעבר והוא תמיד הרגיש מה זהההההה רע אחר כך) ולכן הוא מחפש דרך שהיא לא תרצה... |
|
אם אפשר שאלה בכנות - זה בשידוך או שלא בשידוך?!
|
|
|
|
|