| נשלח ב-7/6/2013 07:50 |
|
| |
רק ממבט
אני יודע שיכול להיות שזה לא הכי מתאים לפה,
אבל סתם מסקרן אותי.
קרה למישהו פה שעינו נתקלה במישהי באיזו סיטואציה( או להיפך) ויש לך את ההרגשה הזו של ״זו בדיוק מה שאני מחפש״.
הצד השני גם בוחן אותך ונראה מעוניין אבל אין לכם שום אופציה לברר אפילו?
ואם כן, גם לכם עולה איזו הרגשת פספוס כזו למרות שבעצם לא היה כאן כלום?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 11:37 |
|
| |
לדעתי זו הייתה הידלקות - לא מהמובן היצרי השלילי ח"ו פשוט נודעת למציאות שתואמת את רצונותייך והתלהבת זה לא אומר שרק היא מתנהגת ככה! אם הקב"ה היה רושם אותה בשבילך היא היתה מגיעה! לא חסרות לו דרכים להביא לך את אשתך לעתיד. לכן אינני חושבת שזה פספוס כי ה' לא נכשל אפעם
תוקן על ידי רקומה_פרח ב- 07/06/2013 11:38:31
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 11:45 |
|
| |
קרה ועוד איך...
אבל עכשיו אני מבינה..שלא רק שזה לא היה פספוס...אלא ישתבח שמו שהשם הציל אותי מזה!! וואי וואי איפה הייתי עכשיפ.....
GOD,,,,I LOVE YOU
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 11:45 |
|
| |
| רקומה_פרח כתב: |  | לדעתי זו הייתה הידלקות - לא מהמובן היצרי השלילי ח"ו פשוט נודעת למציאות שתואמת את רצונותייך והתלהבת זה לא אומר שרק היא מתנהגת ככה! אם הקב"ה היה רושם אותה בשבילך היא היתה מגיעה! לא חסרות לו דרכים להביא לך את אשתך לעתיד. לכן אינני חושבת שזה פספוס כי ה' לא נכשל אפעם
תוקן על ידי רקומה_פרח ב- 07/06/2013 11:38:31
|
|
כבר אמרתי על תשובות כאלה שמסתבר שה' הוא קצת גזען מכיון ש95% מהאשכנזים מתחתנים עם אשכנזים...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 11:49 |
|
| |
חחח אדם ישלך תשובה אחרת? אשמח גם לשמוע
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 11:55 |
|
| |
בדרך שאדם רוצה לילך, מוליכין אותו... (שם, שם)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 12:55 |
|
| |
אני הייתי בטוחה שברגע שאראה את בעלי לעתיד אדע שזה הוא. וברגע הראשון שראיתי את החתן היקר שלי (אוטוטו בעלי בהווה :)) אמרתי לעצמי בלב: זה לא זה.. ואחרי הפגישה הראשונה עדיין אמרתי שהוא חכם ומיוחד ובעל מידות ומוכשר אבל לא זה.. היום אני יודעת שאם הייתי מרגישה ברגע הראשון שזה זה לא הייתי מרגישה שעשיתי בחירה שכלית מתוך שיקול דעת ומחשבה והייתי מרגישה תמיד שאולי לא עשיתי את הבחירה הנכונה, כי לכל חתן וכל כלה מגיעים הרהורי חרטה בשלב כלשהו וכשאצלי הם הגיעו ידעתי להזכיר לעצמי את כל הדברים הטובים והמיוחדים שיש רק בו ולמה בחרתי אותו, מה שלא היה קורה אלמלא הבחירה היתה רגעית מתוך הרגשת הלב בלבד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 12:59 |
|
| |
קורה לי שלוש/ ארבע פעמים בכל אוטובוס, וחמש/שש פעמים בכל רכבת...
אחותי הקטנה אומרת, לא להתלהב ושמרחוק כולן נראות יפות ולפעמים הפוני עושה להם גם מבט של חכמות... אחותי הגדולה אומרת שאני אספיק לדמיין שמישהי מסתכלת לכיוון ש'לי..... ואחותי הבינונית שותקת ומצחצקת בשקט, וזה הכי מעצבן....=))
שמישהי מעיפה עליך מבט זה נחמד, אבל חבל לקחת את העניין ברצינות.......
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 13:06 |
|
| |
" אם הקב"ה היה רושם אותה בשבילך היא הייתה מגיעה! לא חסרות לו דרכים להביא לך את אשתך לעתיד. לכן אינני חושבת שזה פספוס כי ה' לא נכשל אפעם "

תוקן על ידי rikim ב- 07/06/2013 13:12:10
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 13:14 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | אני הייתי בטוחה שברגע שאראה את בעלי לעתיד אדע שזה הוא. וברגע הראשון שראיתי את החתן היקר שלי (אוטוטו בעלי בהווה :)) אמרתי לעצמי בלב: זה לא זה.. ואחרי הפגישה הראשונה עדיין אמרתי שהוא חכם ומיוחד ובעל מידות ומוכשר אבל לא זה.. היום אני יודעת שאם הייתי מרגישה ברגע הראשון שזה זה לא הייתי מרגישה שעשיתי בחירה שכלית מתוך שיקול דעת ומחשבה והייתי מרגישה תמיד שאולי לא עשיתי את הבחירה הנכונה, כי לכל חתן וכל כלה מגיעים הרהורי חרטה בשלב כלשהו וכשאצלי הם הגיעו ידעתי להזכיר לעצמי את כל הדברים הטובים והמיוחדים שיש רק בו ולמה בחרתי אותו, מה שלא היה קורה אלמלא הבחירה היתה רגעית מתוך הרגשת הלב בלבד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אהבתי את החשיבה שלך =) אגב לא לכל חתן וכלה יש הרהורי חרטה.... מכירה מקרוב !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 13:20 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | קורה לי שלוש/ ארבע פעמים בכל אוטובוס, וחמש/שש פעמים בכל רכבת...
אחותי הקטנה אומרת, לא להתלהב ושמרחוק כולן נראות יפות ולפעמים הפוני עושה להם גם מבט של חכמות... אחותי הגדולה אומרת שאני אספיק לדמיין שמישהי מסתכלת לכיוון ש'לי..... ואחותי הבינונית שותקת ומצחצקת בשקט, וזה הכי מעצבן....=))
חחחחח אחיות שלך צודקות =)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 13:22 |
|
| |
מזה, למה החלפת ניק?... 
לא רוצה להיות מיני?....  הההא????
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 13:23 |
|
| |
| rikim כתבה: |  | | פווווווווו כתב: |  | אני הייתי בטוחה שברגע שאראה את בעלי לעתיד אדע שזה הוא. וברגע הראשון שראיתי את החתן היקר שלי (אוטוטו בעלי בהווה :)) אמרתי לעצמי בלב: זה לא זה.. ואחרי הפגישה הראשונה עדיין אמרתי שהוא חכם ומיוחד ובעל מידות ומוכשר אבל לא זה.. היום אני יודעת שאם הייתי מרגישה ברגע הראשון שזה זה לא הייתי מרגישה שעשיתי בחירה שכלית מתוך שיקול דעת ומחשבה והייתי מרגישה תמיד שאולי לא עשיתי את הבחירה הנכונה, כי לכל חתן וכל כלה מגיעים הרהורי חרטה בשלב כלשהו וכשאצלי הם הגיעו ידעתי להזכיר לעצמי את כל הדברים הטובים והמיוחדים שיש רק בו ולמה בחרתי אותו, מה שלא היה קורה אלמלא הבחירה היתה רגעית מתוך הרגשת הלב בלבד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אהבתי את החשיבה שלך =) אגב לא לכל חתן וכלה יש הרהורי חרטה.... מכירה מקרוב !!! |
|
את נשואה? כי רוב הכלות/החתנים לא יגידו את זה בפה מלא גם אם זה חברה קרובה או אח אהוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 13:40 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | קורה לי שלוש/ ארבע פעמים בכל אוטובוס, וחמש/שש פעמים בכל רכבת...
מזל אתה לא נהג מונית=)
זה אתה שיושב קבוע באוטובוס במושב שפונה לצד הנגדי אחרי האקורדיון=)
תוקן על ידי chanel_19 ב- 07/06/2013 13:59:13
אל תחכו לנסיך על סוס לבן...אתם תפסידו את ההוא על הפרארי....
תנו חיוך...אכלתם אותה!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 14:01 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | אני הייתי בטוחה שברגע שאראה את בעלי לעתיד אדע שזה הוא. וברגע הראשון שראיתי את החתן היקר שלי (אוטוטו בעלי בהווה :)) אמרתי לעצמי בלב: זה לא זה.. ואחרי הפגישה הראשונה עדיין אמרתי שהוא חכם ומיוחד ובעל מידות ומוכשר אבל לא זה.. היום אני יודעת שאם הייתי מרגישה ברגע הראשון שזה זה לא הייתי מרגישה שעשיתי בחירה שכלית מתוך שיקול דעת ומחשבה והייתי מרגישה תמיד שאולי לא עשיתי את הבחירה הנכונה, כי לכל חתן וכל כלה מגיעים הרהורי חרטה בשלב כלשהו וכשאצלי הם הגיעו ידעתי להזכיר לעצמי את כל הדברים הטובים והמיוחדים שיש רק בו ולמה בחרתי אותו, מה שלא היה קורה אלמלא הבחירה היתה רגעית מתוך הרגשת הלב בלבד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אף אחד לא מתחתן מתוך הרגשת הלב בלבד.. וגם אף אחד לא מתחתן מתוך הרגשת השכל בלבד..
יש הרבה שאומרים עד היום שמהרגע הראשון ידעו שזה זה, ויש כאלה (כמו בחסידויות או בעדות מסויימות) שהבחירה לא היתה שלהן 100% אבל הם עדיין נשואים והקב"ה לא ניסה להפריד אותם בינתיים...
מה שאת מתארת לא קשור לזוגיות אלא בכל דבר, גם כשקונים אוטו. כשיש ציפיות גבוהות בהתחלה ורואים בסוף שקיבלנו משהו ממוצע מרגישים כאילו "הפסדנו", ואם באים בציפיות נמוכות אז כאילו "הרווחנו".. מי שחכם בא עם ציפיות ממוצעות, יודע שלכל אחד/ת יש יתרונות וחסרונות ואז הוא לא מופתע... (זה לאנשים שלא אוהבים הפתעות - כמוני.. )
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 14:16 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | | rikim כתבה: |  | | פווווווווו כתב: |  | אני הייתי בטוחה שברגע שאראה את בעלי לעתיד אדע שזה הוא.וברגע הראשון שראיתי את החתן היקר שלי (אוטוטו בעלי בהווה :)) אמרתי לעצמי בלב: זה לא זה.. ואחרי הפגישה הראשונה עדיין אמרתי שהוא חכם ומיוחד ובעל מידות ומוכשר אבל לא זה..היום אני יודעת שאם הייתי מרגישה ברגע הראשון שזה זה לא הייתי מרגישה שעשיתי בחירה שכלית מתוך שיקול דעת ומחשבה והייתי מרגישה תמיד שאולי לא עשיתי את הבחירה הנכונה, כי לכל חתן וכל כלה מגיעים הרהורי חרטה בשלב כלשהו וכשאצלי הם הגיעו ידעתי להזכיר לעצמי את כל הדברים הטובים והמיוחדים שיש רק בו ולמה בחרתי אותו, מה שלא היה קורה אלמלא הבחירה היתה רגעית מתוך הרגשת הלב בלבד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אהבתי את החשיבה שלך =)אגב לא לכל חתן וכלה יש הרהורי חרטה.... מכירה מקרוב !!! |
|
את נשואה? כי רוב הכלות/החתנים לא יגידו את זה בפה מלא גם א ם זה חברה קרובה או אח אהוב.נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא משהו שידוע לי =)
זאת חברה קרובה מאוד ואני לא חושבת שיש לה אינטרס לשקר או לחיות באשליה ....
|
|
|
|
|