| נשלח ב-11/6/2013 12:10 |
|
| |
תמונות של בחורים/ות
רציתי לשתף אותכם ברעיון נחמד- הציעו לי כמה בחורים וכל פעם שהעלו שם הסתכלתי בגוגל+ לראות אם יש לו מייל או משו כזה וקרה לי שראיתי גם שיש לו מייל ולפעמים גם שהוא העלה תמונות שלו ושל החברים או גם של המשפחה... זה די מדליק!! לפעמים יש מצב שלאחת האחיות שלו יש גוגל+ והיא מעלה תמונות- סתם רעיון נחמד שדי עזר לי כי אני מאוד אוהבת שמראים לי תמונה (למרות שיש שיגידו- טיפשי, לא מראה על כלום.. אבל אם יש הזדמנות דרך הגוגל+ , אז למה לא?!) שלא תחשבו שמדובר לא בבחורי ישיבות, מדובר בבחורי ישיבות רגילות לחלוטין! (חברון, עטרת, מיר...) רק שיש להם ג'ימייל.. לי בכולופן אין בעיה עם זה.
(אל תסתכלו על זה כחפרנות...פשוט יצא לי לבדוק את זה על אחד אחרי שנפגשתי איתו ויצא לנו לדבר על זה, ומאז אני סתם מסתכלת עוד לפני..)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 13:09 |
|
| |
זה לא טיפשי לראות תמונה לפני פגישה אבל טיפשי מאוד לראות שבחור ישיבה מעלה תמונה שלו לגוגל פלוס.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 13:11 |
|
| |
היא הדגישה בגוגל + של אחותו.... 
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 13:17 |
|
| |
| bm308 כתב: |  | | רציתי לשתף אותכם ברעיון נחמד-הציעו לי כמה בחורים וכל פעם שהעלו שם הסתכלתי בגוגל+ לראות אם יש לו מייל או משו כזה וקרה לי שראיתי גם שיש לו מייל ולפעמים גם שהוא העלה תמונות שלו ושל החברים או גם של המשפחה...זה די מדליק!!לפעמים יש מצב שלאחת האחיות שלו יש גוגל+ והיא מעלה תמונות- סתם רעיון נחמד שדי עזר לי כי אני מאוד אוהבת שמראים לי תמונה (למרות שיש שיגידו- טיפשי, לא מראה על כלום.. אבל אם יש הזדמנות דרך הגוגל+ , אז למה לא?!)שלא תחשבו שמדובר לא בבחורי ישיבות, מדובר בבחורי ישיבות רגילות לחלוטין! (חברון, עטרת, מיר...)רק שיש להם ג'ימייל..לי בכולופן אין בעיה עם זה.(אל תסתכלו על זה כחפרנות...פשוט יצא לי לבדוק את זה על אחד אחרי שנפגשתי איתו ויצא לנו לדבר על זה, ומאז אני סתם מסתכלת עוד לפני..) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 14:13 |
|
| |
בדיוק לזה התכוונתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם את רואה שיש לו מייל ויותר מזה יש לו גם תמונות שהעלה לגוגל+ וזה מציק לך אז את יכולה לחשוב על זה!! לא כל אחת רוצה בחורים מהסוג הזה, ואני שכבר אמרתי שנתקלתי בזה חשבתי שאולי זה יעזור בדיוק לבנות כמוך! ודווקא בגלל שזה קרה עם בחורים מישיבות מצוינות... מבינה???????
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 14:15 |
|
| |
אוקי .. ..איי אמ אנדרסטנד !!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 17:17 |
|
| |
| bm308 כתב: |  | בדיוק לזה התכוונתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם את רואה שיש לו מייל ויותר מזה יש לו גם תמונות שהעלה לגוגל+ וזה מציק לך אז את יכולה לחשוב על זה!! לא כל אחת רוצה בחורים מהסוג הזה, ואני שכבר אמרתי שנתקלתי בזה חשבתי שאולי זה יעזור בדיוק לבנות כמוך! ודווקא בגלל שזה קרה עם בחורים מישיבות מצוינות... מבינה??????? |
|
מתכוונת להגיד על עוד דרך כיצד להכיר את הבחור ? שאם הוא מישיבה מעולה ויש לו מייל וגוגל+ אז זה אומר עליו מש'ו? (אני שואלת לכוונתך)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 18:00 |
|
| |
את שואלת אותי אם זה אומר משו עליו?... אני חושבת שכן, אבל לא מחייב שכולם צריכים להסכים איתי, זו דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 18:07 |
|
| |
נכון יש כאלה שיקחו את זה לצד השלילי ויש כאלה שיתעלמו - יגידו שזה לא מפריע אבל התופעות האלה נמצאות בכל מקום...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 18:14 |
|
| |
נכון, זה גם תלוי בהרבה דברים אני כתבתי בנ"ל שלי אין בעיה עם זה אבל זה גם כן מאוד תלוי.....(חייבת לציין)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 18:40 |
|
| |
מה דעתך על האלה שחושדים? את יודעת..יכולות להגיד לך "כן..אם יש לו מייל אז מי ערב שזה רק זה?"
וד"א איך גילית שיש לו גוגל+? את צריכה לדעת את המייל קודם - הלא כן?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 18:54 |
|
| |
שאלות יפות. אז ככה, באמת אין לדעת אם זה רק מייל או ... לכן אני תמיד ינסה לברר את זה לפני כן כי זה בדר"כ קורה אצל "בחורים פתוחים" ואז צריך לבדוק עד כמה פתוח?!... ותדעי לך שאת יכולה לפגוש בחור שאת בכלל לא יודעת אפי' על המייל שלו אז את גם לא תחשדי על שאר דברים... וגיליתי את זה אחרי שיצא לי לדבר עם בחור בפגישה שניה (ואחרונה- לא בגלל זה) על אינטרנט וכדו' ואז אמרתי לו שיש לי מייל והוא אמר לי שגם לו יש (לא כולם אומרים, לצערי) ואפשר לעשות חיפוש בגוגל+ ע"י שמות בלבד, בתקווה שהוא קרה על שמו המלא והידוע ולא הקריץ שם אחר. בקיצור אחרי זה הסתכלתי על עוד בחור, וגם אצלו מצאתי, למרות שלא האמנתי כי הוא לא היה נראה כזה. לא שזה משו גרוע!, אבל כמו שאמרת, מי אמר שזה רק זה?...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 19:05 |
|
| |
נכון אותי אישית זה מרגיז! כי אני יודעת שבהתחלה אי אפשר לדעת כמו שתיארת אולי רק בהמשך או בכלל לא (?) אני אגיד לך על עצמי נפגשתי עם בחור יחסית קצת פתוח וידעתי שיש לו דווקא מיילים וגמני כמוך הסתכלתי בגוגל+ וראיתי דברים שלא שימחו אותי (בלשון המעטה) למרות שהבחור עצמו באמת היה מקסים ורגיש (=דיי נדיר לא? חח) וסגרתי את הקטע הזה!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 19:16 |
|
| |
כן, זה באמת מרגיז קצת. במיוחד שאת חושבת על זה שאם הוא שם את זה בגוגל + ז"א שהוא יודע שכולם רואים והוא שלם עם זה, אז מה כבר נשאר?..... ולגבי מה נסתר מאיתנו ומה אנחנו צריכות לדעת- זה תלוי בתפילות שלנו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 19:27 |
|
| |
| bm308 כתב: |  | ולגבי מה נסתר מאיתנו ומה אנחנו צריכות לדעת- זה תלוי בתפילות שלנו!!
|
|
הוצאת לי את המילים מהפה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 19:35 |
|
| |
| bm308 כתב: |  | כן, זה באמת מרגיז קצת. במיוחד שאת חושבת על זה שאם הוא שם את זה בגוגל + ז"א שהוא יודע שכולם רואים והוא שלם עם זה, אז מה כבר נשאר?.....
|
|
כשהאדם מתרגל לפעולה מסויימת אז זה כבר נראה לו בסדר, אבל יש מישהו שבא מהצד ורואה את הטעות.. אח"כ שואלים "מה הבעיה?" ודעתי הבלתי מחייבת שאם עם כזה דבר הוא שלם (או כל דבר אחר שלך לא נראה טוב ולו זה כן) אז יש סיכויים שבדברים אחרים יחזור אותו הסרט ורק אז שואלים "איך מתמודדים"?
|
|
|
|
|