| נשלח ב-13/6/2013 13:30 |
|
| |
בין פגישה לפגישה אתם משתפים את החברים/ות?
כשאתם בזמן פגישות אפילו בין פגישה לפגישה או בבירורים אתם משתפים את החברים/ות? כי אני לא ממש חושבת לעשות את זה וכשאני נפגשת ורואה שאני לא רוצה להתקדם עם זה ואח"כ חברות שלי מבינות או מגלות שהיה משו (לפי שביררו אצלם) והם לא ידעו, הם נעלבות ונפגעות שאני לא משתפת אותן... לעומת זאת אני חושבת ש-למה שזה יעניין אותם אם לא יצא מזה כלום?? אני לא מצליחה להבין אותם! הקטע שאני לא מנסה להסתיר את זה מהם לא כ'פת לי מה הם אומרות/חושבות אבל הן ממש נ ע ל ב ו ת, כאילו מה?... כי כשהם שואלות אותי אז אני מספרת...
הבנתי שאצל הבנים זה הפוך ז"א הם בקושי מיידעים את האחים והאחיות על פגישה או משו.. והחברים יודעים גם איך היא נראית כבר...
סתם מעניין, מה אתם עושים? (רק מי שרוצה שישתף.. )
תוקן על ידי אסיק_good ב- 13/06/2013 13:45:40
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2013 13:45 |
|
| |
מה הרעיון לשתף? ווואווואווו.. אם אני הייתי משתפת את החברות שלי על כל בחור שנפגשתי איתו, הן היו מכנות אותי "סבתא" עם כל הסיפורים האלו.
וסתם שתדעי, הפגישות שלך לא מעניינות אף אחת!! (בכולופן, לא בגיל שבר שבע מפגישות) . בע"ה כשתתארסי עם שלך- זה יעניין את החברות ואת כולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2013 14:10 |
|
| |
בס"ד לדעתי לא לשתף.להסביר יפה שאת לא רוצה לשתף,וגם אם כן,אל תגידי את שמו של הבחור.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2013 23:50 |
|
| |
תלוי בת כמה את.
גם לי היה את הקטעים האלו של להסתיר וכו', ושלא יגלו וזה..
עכשיו אנחנו כבר משתפות אחת את השניה איפה ובאיזה שעה זה הולך להיות, וגם מספרות מה היה ומה היו הדיבורים.. חופשייייייי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2013 13:16 |
|
| |
הקטע שאני לא מנסה להסתיר את זה מהם
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2013 13:35 |
|
| |
| bm308 כתב: |  | | הקטע שאני לא מנסה להסתיר את זה מהם |
|
את לא מסתירה אבל גם לא מספרת - ובשבילן זה הבדל משמעותי..
ולגוף האשכול - א. אם לא אכפת לך לספר ולהן זה כן אכפת, שאת לא מספרת (מעצמך!) אז מה אכפת לך לשתף אותן מראש?!
ב. זה שאת לא מבינה מזה מעניין אותן במה שקורה אתך, זה לא אומר שזה לא באמת מעניין.(אא"כ את באמת חברה של עדת מרכלות וחפרניות שמחפשות תעסוקה בלנייעס על כל דבר שזז.. ואז סתם רק בגלל זה עדיף שלא לספר)
וסתם מחשבה שחולפת במוחי כעת - אולי מה שאת לא מבינה את זה, משום שאת טיפוס קליל.. טיפוס שלוקח דברים באיזי, שמחליק דברים ולא מתמסד במשהו מסוים, לכן קשה לך להבין למה זה כזה מעניין אותן, אבל כנראה שהן קשורות אליו יותר ממה שאת אליהן.. אז מה הפלא?!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2013 13:36 |
|
| |
| טיע כתב: |  | מה הרעיון לשתף? ווואווואווו.. אם אני הייתי משתפת את החברות שלי על כל בחור שנפגשתי איתו, הן היו מכנות אותי "סבתא" עם כל הסיפורים האלו.
וסתם שתדעי, הפגישות שלך לא מעניינות אף אחת!! (בכולופן, לא בגיל שבר שבע מפגישות) . בע"ה כשתתארסי עם שלך- זה יעניין את החברות ואת כולם. |
|
יש עוד חיים חוץ מהחיים שלך...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2013 14:37 |
|
| |
אוקייי, נקודה למחשבה כנראה יותר מידי הבין את העיניין, כי זה באמת נכון שאני יותר מעניינת אותן בעיניין הזה יותר מאשר הן אותי מכיוון שאני בין הראשונות שהתחילה שידוכים/פגישות מבנינו... אז אולי בגלל זה אני לא מצליחה להבין אותן, יכוליות....... אבל בלי שום קשר אני לא בחורה שאוהבת להכניס ת'צמה יותר מידי, זה לא קשור אם זה חברות חפרניות או לא, מבחינתי הם ממש חברות טובות!! ולכן זה גם לא משנה אם יעבור הזמן או לא.
אני פשוט לא מספרת להם מסיבה פשוטה: היתה פגישה,לא התאים לי, לא התקדם!- ממשיכים הלאה... למה להתחיל לדבר עליה ולספר וכו' וכו' next!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2013 15:39 |
|
| |
ברגע שאת תחליטי עם עצמך שאני בדבר הזה דיסקרטית...
זה אפילו לא יבוא אצל חברותיך היקרות למצב של
להיפגע וכו'... מנסיון!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2013 12:03 |
|
| |
| bm308 כתב: |  | אוקייי, נקודה למחשבה כנראה יותר מידי הבין את העיניין, כי זה באמת נכון שאני יותר מעניינת אותן בעיניין הזה יותר מאשר הן אותי מכיוון שאני בין הראשונות שהתחילה שידוכים/פגישות מבנינו... אז אולי בגלל זה אני לא מצליחה להבין אותן, יכוליות....... אבל בלי שום קשר אני לא בחורה שאוהבת להכניס ת'צמה יותר מידי, זה לא קשור אם זה חברות חפרניות או לא, מבחינתי הם ממש חברות טובות!! ולכן זה גם לא משנה אם יעבור הזמן או לא.
אני פשוט לא מספרת להם מסיבה פשוטה: היתה פגישה,לא התאים לי, לא התקדם!- ממשיכים הלאה... למה להתחיל לדבר עליה ולספר וכו' וכו' next! |
|
הסיבה שהן מתעניינות בך יותר מאשר את בהן, לא נובעת מהסיבה שאת התחלת ראשונה שידוכים, אלא כי כל המערכת החברתית שלך שונה ביחס שלך בין מה שאת אליהן, לבין מה שהן אלייך...
הסיבה גם שאת לא מבינה אותן, משום שאת חייה את המשבצת שלך, ובמשבצת שלך קיימת רק מציאות שמחליקים את החיים.. זורמים, לא מתעמקים יותר מידי, היה נגמר ושלום על ישראל. (אגב, אני לא בטוח בכלל שבעומק הלב זה באמת ככה, אבל לפחות כלפי חוץ וודאי זה ככה..) אבל הן שחיות כל דבר, שמרגישות כל דבר, שאכפת להן באמת.. קשה להן עם העובדה שאת פשוט לא משתפת אותן בחייך...
הפגיעה שלהן, לא נובעת בגלל חוסר הידיעה במה שקרה אתך, אלא בגלל העבודה שאת לא משתפת ומכניסה אותן לחייך..
תחשבי על זה.. (ולעומק..)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2013 19:50 |
|
| |
וואו, הפעם סטית לגמריייייייייייי...... אני מחליקה את הדברים לפי איך שאתה מגדיר את זה, אתה יודע אחרי מה?! אני דנה עם המשפחה וההורים שלי וחושבת ויושנת על זה לילה, ורק אח"כ מגיעה להחלטה נכונה והחלטית. ואחרי שיש אותה , את ההחלטה אני כבר ממשיכה הלאה.... אולי נשמעתי יותר מידי "קלילה" אבל התכוונתי למשו אחר.... והקושי שלהן עם חוסר ההתמודדות על כך שאני לא מערבת אותן בחיי, פשוט לא קיים כי אני משתפת אותם כמו שאני רואה שצריך ואני לא חושבת שמישו צריך לעשות יותר ממה שהוא חושב כדי שהחבר שלו או לא משנה מי יתמודד עם מה שחסר לו. והחברות שלי ודאי לא כאלה, אלא אם אתה מדבר על ההבדלים והיחס ביני לבינם שאני פשוט חושבת לפני שאני משתפת ואם אני חושבת שלפי דעתי זה מ י ו ת ר, אז למה לספר??
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2013 01:29 |
|
| |
למה את מתכוונת שאת כותבת חברות?? אצלי למשל ברור שהחברות ברדיוס הקרוב, לא משתפות אחת את השנייה, גם כי לא צריך וגם כי רואים כבר בעיניים למי יש נצנצים ולבבות ולמי לא. חברה טובה זה כבר סיפור אחר אבל לא שאלת אז אני לא עונה =)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2013 11:11 |
|
| |
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין כמה שפחות יודעים יותר בריא לכולם גם למקרה שבסוף לא ילך, ולא יצא כלום, למה שכולם ידעו וידושו ויטחנו ויחפרו??? חבל עדיף להתאפק עם כל הקושי, ובבוא עת כשהעניין עולה על דרך המלך ויש בסיס פורה אפשר לטפטף כדי שלא כוווולם יהיו בשוק חיהם.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2013 13:11 |
|
| |
תחשבי איך תרגישי כשזה לא הולך וכולם יודעים ולפי זה תחליטי אם לשתף או לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2013 18:20 |
|
| |
מה שמרגיש לך טוב תעשי. זה לא עקרוני.
|
|
|
|