| נשלח ב-19/6/2013 10:18 |
|
| |
רישיון נהיגה לפני החתונה (לבנות)
יש לי הזדמנות עכשיו לעשות רישיון נהיגה ואני לא יודעת מה לעשות כיון שאני יודעת שזה לא משו מקובל (בפרט בסמינר שבו אני למדתי..כלו' אני כבר מסיימת) לאחיות שלי יש רישיון והם עשו אחרי החתונה ואני ראיתי כמה זה קשה יותר אחרי... והם נורא המליצו לי לעשות לפני- - אבל מצד אחד- שידוכים???!!! ומצד שני- אני מכירה מס' בנות שעשו לפני החתונה ואפחד לא יודע ע"כ.... השאלה שלי עד כמה זה באמת יכול להשפיע?
ואני חושבת שאולי זה לא כזה נורא כי בלאו הכי אני מתכוונת לקחת בחור שירצה שלאשתו יהיה רישיון.
(אני התלבטתי נורא אם להעלות את הנושא הזה פה בגלל שאתם באמת לא מכירים אותי ויכולים לחשוב איזה טיפוס?בחורה? בסמינר? רישיון?, אבל אני באמת רוצה לדעת אז אנא תגיבו ברצינות)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2013 11:38 |
|
| |
וואו, קראתי את האשכולות הנ"ל ואני עדיין מנסה להבין, עד כמה זה יכול להשפיע על השידוך? ואיך זה מתקשר בכלל לאיזה סגנון של בחור? אני מתכוונת, אם יהיה לי רישיון, אז כאילו אני יצטרך לשמוע רק על בחורים מודרניים? וגם העלו שם את הנושא שאולי אני ארגיש יותר ממנו...- זה כול להיות בגלל עוד סיבות..
מה שהכי יתקבל לי על הדעת זה פשוט לעשות ולא לומר- אבל לי אישית לא מתאים!
אז מה לעשות??? השאלה שלי היא לא האם לעשות רישיון או לא, אלא: האם לעשות לפני או אחרי?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2013 11:53 |
|
| |
אם זו השאלה שלך, אז אני חושבת שמדובר על בחורים ריאליים יותר ממודרניים...
כי תכלס, בחור שרוצה שאשתו תנהג, למה שלא יעדיף שתעשה את זה לפני? יותר קל מכל הבחינות..:)
לא יודעת.. אני חושבת שזה סוג של ראש בקיר בחור שרוצה שאשתו תנהג אבל לא לפני...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2013 12:08 |
|
| |
אם בין כה וכה את מחפשת בחור שירצה שלאשתו תהיה רישיון, אז אני לא חושב שזה ישפיע על השידוכים שלך או עליו, כי בד"כ בחור שרוצה שלאשתו יהיה רישיון, לא יפריע לו שעשית לפני, ואפי' חושבני שהוא ישמח בכך. (חוסך לו כסף בעתיד. וזה סתם נחמד/רומנטי כזה..)
אם בכל זאת את חוששת ממה שהחברה תגיד או תאמר, אז באמת את לא צריכה לספר את זה לאף אחד ופשוט תשמרי את זה בלב.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 03:04 |
|
| |
גם לגלוש באינטרנט לא מקובל בסמינר שלך, למה את כאן ?? למה קשה יותר לעשות רישיון אחרי החתונה ?? אם יש בנות שעשו רישיון נהיגה ולא יודעים עליהם איך את יודעת שהם עשו ?? אם את רוצה בעל שלא מתנגד לרישיון, אז איך זה אמור להשפיע לך על השידוכים??
תוקן על ידי rikim ב- 20/06/2013 06:09:02
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 10:47 |
|
| |
| bm308 כתב: |  |
אז מה לעשות??? השאלה שלי היא לא האם לעשות רישיון או לא, אלא: האם לעשות לפני או אחרי? |
|
באמת בהתחלה לא הבנתי למה היא הוסיפה הודעה שמנמקת את השאלה שלה, עכשיו אני מבינה שזה בשביל אנשים כמוך...
מה שבטוח, שהיא לא חיפשה את דעתך האישית על טיב התגובות שהיא מחפשת...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 10:47 |
|
| |
בוקר נפלא לכולם!!!
חשבתי שיהיה נחמד מצידי לשתף אתכם בהחלטתי,
אחרי שחשבתי, דנתי, קראתי ושיתפתי החלטתי לעשות את הרישיון אחרי החתונה!!
בכולופן תודה ענקית על החומר למחשבה והרצון לעזור!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 11:45 |
|
| |
אי לכך ובהתאם לזאת, באשכולות שלונקקו יש עשרות דעות בנושא.
מה שבטוח, שמה שבאת להביע הכי לא קשור...
(הרבה אנשים מחפשים לחנך את העולם, חלק על דברים שאולי נכונים וחלק בלי קשר... שניהם מעצבנים, החלק השני יותר... )
בעיקרון, גם אם הייתי שולחת תגובה ריקה לגמרי זה לא אמור להיות קשור אליך.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 12:20 |
|
| |
צריכים עזרה???
|
|
|
|