| נשלח ב-30/6/2013 12:43 |
|
| |
צחוק הגורל- סיפור
בס"ד
את הסיפור הבא נוהג סבי להשמיע באוזני כל אימת שאני מבכה בפניו על זה שאינלי חתן. האם אמיתי הוא או אגדה? אין אני יודעת.
והרי הוא לפניכם:
באחת מפרברי מדינת סוריה שכב לו במיטה עלם אשר הגיע לחצי יובל משנותיו. והנה חולם הוא חלום. בחלום נאמר לו שממש בעת הזו ובשעה הזו בביה"ח אשר בעיר פלונית ובחדר מספר *** הפציעה לעולם כלתו לעתיד.
העלם הסורי, נקרא לו סירחאן, לא שת ליבו לחלום המוזר אשר חלם וחזר לישון.
ושוב נשנה לו אותו חלום. כשראה סירחאן שהחלום מתעקש להופיע שוב, אמר בליבו, אולי יש ממשות בחלום. אבל לא יתכן שכלתי נולדה עכשיו. האם אאלץ לחכות לה 20 שנה?? לא יקום ולא יהיה!!
קם ועשה מעשה.
הגיע לשערי ביה"ח אשר שכבו היולדת הטריה ובתה ה"כלה" כאשר סכין בידו. המתין הוא לשעת כושר בה תלך האישה לישון ו---------- דקר את התינוקת בבטנה.
בוקה ומבולקה השתררו בביה"ח. כולם נחפזו לתפוס את הרוצח הנמלט. אך הוא היטיב לרוץ ונמלט מעיניהם.
עברו ימים, חלפו שנים וסירחאן מיודענו עדיין תר אחר כלתו ואינו מוצאה.
נודד הוא בין עריה השונות של סוריה, אולי שם מסתתרת האחת שתמצא חן בעיניו ואשר יכנס הוא לליבה הרך.
אך... מאום לא קורה.
והנה, באחד הימים, כשסירחאן כבר חוצה את שנת ה-45 לחייו, פוגש הוא בעלמה צעירה ויפהיפיה..
זכה הייתה הנערה וחמודה עד למאד. מתחיל הוא לדבר איתה, מחליפים כמה מילים ומשפטים ו--- הופ לחתונה.
החתונה נחגגת כיאה וכיאות לגבר שחיכה הרבה שנים לאהבת חייו.
והנה, בליל הכלולות מגלה סירחאן צלקת נוראית בבטנה של אהובת ליבו. מה קרה לך? ממהר לשאול אותה. מי שרט אותך כך בצורה זוועתית??
ואז מספרת הכלה לחתן את הסיפור שקראתם. לא, לא בדיוק מה שקראתם, את זה היא לא יודעת הרי. היא מספרת לו שביום היוולדה הגיע לחדר שלה בחור ודקר אותה בסכין. אין לדעת על מה ולמה. אך היא, בחסדי שמיים ועם המון ניתוחים וטיפולים חזרה לחיים.
מיד קלט סירחאן שהיא אותה תינוקת עליה חלם ואותה הוא בעצם רצה להרוג... ובכה בכי מר....
ככה, מסיים סבא שלי ואומר, לכל אחד יש את הגורל שקבע לו אלוקים, אין הוא יכול להימלט מפניו. גם את תקבלי את שלך כשיגיע הרגע.
וכמוני, גם אתם וכל הרווקים/ות.
תוקן על ידי טיע ב- 30/06/2013 12:48:13
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 12:53 |
|
| |
"ככה, מסיים סבא שלי ואומר, לכל אחד יש את הגורל שקבע לו אלוקים, אין הוא יכול להימלט מפניו. גם את תקבלי את שלך כשיגיע הרגע" "אנה אלך מרוחך, ואנה מפניך אברח. אם אסק שמים שם אתה, ואציעה שאול הנך.וכו..."תהילים קלט
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 12:56 |
|
| |
אולי כבר דקרת בלב את בן הזוג שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 13:01 |
|
| |
יש שאומרים שאדם יכול לפספס את השידוך שלו בגלל.... (לזה התכונת)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 13:03 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 13:24 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | אולי כבר דקרת בלב את בן הזוג שלך? |
|
היית איתי בפגישות שאתה קובע ככה. (נכון שזו הייתה שאלה, אבל מאחורי המילים אני שמעתי קביעה והערה)
ולעניין השאלה, אינמה לעשות, כך זה בחיי השידוכים. פעם הבחורה נפגעת ופעם הבחור...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 13:38 |
|
| |
שאלה: אמנם יש חיוב על הגבר להתחתן וכל גבר צריך אישה כדי להביא ילדים ויש שמצטטים את ה"בת פלוני לפלוני" ולכן לכל גבר מוכנה האופציה של ההמשכיות. אבל מי אמר שלכל בת זה ג"כ מובטח? לא כתוב "בן פלוני לפלונית". לאשה אין חיוב להתחתן. מה עוד שסטטיסטית יש קצת יותר נשים מגברים אז אם נעשה התאמה אחד לאחת (חרם דרבנו גרשום) נישאר עם קצת "עודף"...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 13:45 |
|
| |
זה מה שאני גם שאלתי את עצמי. אולי יש מצב שהקב"ה בורא בנות כדי לייעדן לרווקות? ח"ו!!
ואז מיד חשבתי, שזה לא יתכן! כי הרי אין הקב"ה חפץ להרע לאדם, כי אם להיטיב לו.
ואם כן, הוא היה דואג להמית את אותן בנות שמהוות עודף....
אותי זה מפחיד לחשוב על זה... אתה גבר אז תחגוג על חשבוננו..
יש לך אישור...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 13:52 |
|
| |
כמו שההוא שם אומר, רווקים נוטים להתחתן מאוחר ועם צעירות בהרבה מהם אז המספרים היבשים בטבלה לא אומרים משהו..
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 30/06/2013 13:57:37
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 14:00 |
|
| |
ברור שאי אפשר לסמוך על טבלאות... ויש שמתחתנים/ות, ויש שמתים/ות רווקים/ות... (כמעט הוספתי טבלאים ) אבל בנות לא צריכות לחיות ביאוש שהן הבנות שלא נולד עליהם גבר.. P=
ובע"ה.. הוא יגיע ולבינתיים... החיים דבש =))
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 14:17 |
|
| |
מה יש לומר? לא הבנתי...
ניסית להמלט מהשגחת ה' עליך?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 15:47 |
|
| |
היי.. איזה טוב שהבאת את הטבלה הזו.. נרגעתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 15:48 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | מה יש לומר? לא הבנתי...
ניסית להמלט מהשגחת ה' עליך? |
|
אני נראית לך יונה הנביאה? ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 17:53 |
|
| |
זהו, שרציתי באמת להזהיר אותך מן הדגה הגדולה.....P=
|