| נשלח ב-21/7/2013 17:19 |
|
| |
אלא לראותם בלבד......
עצוב, עצוב.
לראות דיוקן מושלם של המישהי שאתה כ"כ רוצה, שאתה יודע שהוא בול מה שאתה מחפש ומאחל לעצמך.. מכל הבחינות.
והיא פשוט לא רוצה אפילו להיפגש....
איי אבאאאאא מה לעשות?? מתחנן לפניך... תן לי אותה...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 17:31 |
|
| |
אוטוטו יוכלו לשבט אנשים, תוכל לייצר לעצמך אשה לפי הד.נ.א. שאתה רוצה וללמד אותה להעריץ אותך.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 17:47 |
|
| |
שיבוט לא מומלץ. נטיה לסבול מהזדקנות מואצת...  ולעצם השאלה.. תשכח ממנה. ואם יתמזל מזלך (או שלא.. לפי ראות עיניך לפחות) וביום מן הימים דעתה תשתנה, ודעתך הנוכחית תשאר כמו שהיא... אולי, אבל הסיכויים קלושים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-21/7/2013 17:51 |
|
| |
לא יותר קל לשנות את הדיעה שלנו מאשר לשנות דיעה של מישהו אחר?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 17:54 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 18:54 |
|
| |
במקום להיות עצוב על מה שא"א תשמח במה שאפשר. לא ככה??
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 20:53 |
|
| |
איי איי איי... ואולי היא טפשה? או חסרת תאקט? או לא מנומסת? מראה עיניים לפעמים מטעה..... וסתם ככה, עדיף לא לבנות מגדלים ולעוף בדמיונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 22:14 |
|
| |
כולכם כותבים על אותו קו מסויים שבעצם אומר לי לשכוח ממנה (למעט ההודעה הראשונה שנכתבה בציניות וממש אין לי ראש לזה עכשיו)
אבל אין זה קשה אתם לא מבינים כמה.... מספיקה פעם אחת לראות אותה ואני כבר משתגע.... אחרי כל עוד פגישה מאכזבת... האכזבה גדולה פי כמה כשאני יודע שכל כך קרוב נמצא ה'מקור' של מה שאני רוצה ומחפש. כל השאר זה אפילו לא קרוב להיות חיקוי...
אין, אי אפשר להוציא אותה מהראש...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 22:19 |
|
| |
[quote]איי איי איי... ואולי היא טפשה? או חסרת תאקט? או לא מנומסת? מראה עיניים לפעמים מטעה..... וסתם ככה, עדיף לא לבנות מגדלים ולעוף בדמיונות. [/quote]
לא היא ממש לא כזאת
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 22:33 |
|
| |
תאמת, למה ציפית? שיכתבו לך שתחלום עליה 40 יום רצוף בחצות לילה וזה יהפוך את דעותיה? שתתענה עד שהיא תסכים להפגש איתך? שמה? אין מה לעשות... בית זה שותפות. ובשותפות.. כשצד אחד מעוניין, אפילו שטכנית זה 50% זה שווה ל0%. כלום. זה קשה. וזה ברור שזה קשה. תנסה להמנע ממפגשים איתה, תסיח את דעתך שהלב כואב והראש חושב עליה. ותתפלל.. שתבוא האחת שלך ותשחרר אותך סופית ממנה. הרבה הצלחה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-21/7/2013 22:38 |
|
| |
האמת לא ציפיתי לכלום... רק לפרוק עצבים תודה על העזרה בכל אופן..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 22:51 |
|
| |
זה בדיוק המקום לפרוק, רק שבמצב זה הגיוני שכל התגובות יזרמו על הגל של לשכוח ולמחוק.. אין הרבה ברירות. ושוב, המון המון הצלחות. תחזיק חזק. ובע"ה תזכה להבין שהכל לטובה, וגם חוסר הרצון שלה :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-21/7/2013 23:05 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2013 00:50 |
|
| |
האמת.. שתחושתך מובנת מאד... אתה אחרי אכזבות.. אחרי סירובים.. אחרי הרבה חיפושים שעלו בתוהו... והנה.. סו"ס מצאת מישהי שכל כך איותה נפשך.. ובכלל זה נראה לך שהיא תקע לשקע.. והיא מסרבת.. אז בכלל זה מאכזב.. שובר.. וגורם לתחושות של כאב...
אבל.. חוץ מ-לכואב את כאבך.. להבין לנפשך.. ולהתפלל יחד אתך שתמצא במהרה את האחת שלך.. תרשה לי להאיר לך נקודה קטנה... שאולי תקל קצת על הרגשתך...
מספרים על אמא אחת שלה בן בביתה, אך זה הבן היה לא יוצלח בלשון המעטה, ובכל אשר שלח את ידו רק העלה חרס בחופנו.. כל יום אמא שלו הייתה נושאת תפילה חמה לאלוקים, "אבא, אנא תעשה שהוא יזכה בלוטו" "אבא, אנא תעשה שהוא ימצא סחורה בזול" וכך, יום, יום היא הייתה באה עם הצעות מהצעות שונות להקב"ה וכל פעם מתאכזבת שזה לא הלך.. יום אחד הגיע איזה סוחר עשיר ושאל את בנה, שמעתי שיש לך יין שהחמיץ אתה מוכר אותו? ההוא ענה: תשמע היין חומץ בן חומץ.. ענה לו הסוחר: את זה בדיוק אני מחפש.. ושילם לו על זה תבין ותקילין.. אמרה האמא: רבונו של עולם - וואלה.. על זה לא חשבתי..
זה המשל... והנמשל... נכון.. במבט שלך היא נראה החצי שלך (ואולי אף יותר..) במבט שלך.. כל האכזבות היו אכזבות.. וכל הסירובים הם סירובים ופספוסים.. אבל במבט אמתי... במבט של בן של אלוקים - כל יכול.. אין זה אלא דרך לקדם אותך למטרה האמתית... אז במקום שתתפלל - אוי אבא.. תביא לי אותה.. תתפלל.. אבא.. אני הבן שלך.. אנא תרחם עלי כאב על בנים.. והבא לי את האחת שלי במהרה בימינו אמן....
אמן.....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2013 11:11 |
|
| |
שיואו, היה לי קשה לקרוא את האשכול הזה, אבל זה החיים, דבר ראשון היתה לי פגישה כזו שהבחור ממש נלהב ומאוד רוצה להמשיך אבל לי הוא לא מתאים ואני גם חושבת עליו ש"איך הוא חושב מהמבט שלו להמשיך? הוא לא שם לב שהוא לא מתאים לי?!" אבל אני לא אצליח בחיים להיכנס לזה, לכן לא מנסה, אבל אתה באת וכתב את זה ממש!!! אז יש לי שאלה, אם היא לא הסכימה אפילו להיפגש, איך אתה יודע איך היא נראית ושהיא מושלמת?? או שנפגשת כבר פעם אחת והיא לא מסכימה לפעם שניה.... דבר שני: האם זה פעם ראשונה שסרבו לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2013 12:09 |
|
| |
הספרדי, אני מבינה מאד את הרצון ואת הקושי..
כשהרגשות יסערו פחות תוכל להשיב אל הלב שאם היא לא רוצה משמעא שאין זה תלוי בך,
ואם זה לא תלוי בך, אז כנראה שהיא לא הזיווג שלך. או שאולי כן, אז כנראה שאתה צריך לחכות לה.
תוקן על ידי שיר852 ב- 22/07/2013 12:08:37
|
|
|
|
|