| נשלח ב-25/7/2013 10:18 |
|
| |
קטן עליי
בנות, האם יצא לכם להרגיש במהלך הפגישה שהבחור הרבה פחות ממכם? עד כדי כך שזה הפריע לכם ורציתם כבר....ללכת.. זה קרה לי כבר יותר מפעם אחת, מרגיש לי שהוא קטן עליי, זה מציק אפילו שהוא גדול ממני...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 10:59 |
|
| |
יצא בהחלט. וזה בעייתי, פעם הייתי מנסה להתעלם מזה ולהיסחף ברומנטיקה. היום ברור לי שאני חייבת גבר חכם לפחות כמוני כי אחרת זה נורא. צריך שיהיה גם מעניין וגם קל לכבד . מה גם שגבר עם רגשי נחיתות זה מתכון לאסון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 11:48 |
|
| |
האם זה נכון מה שמשתמע פה שבחורות באופן כללי מעדיפות בחור שקצת גדול מהם ולא שיהיה כמוהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 12:09 |
|
| |
אני לא נפגשתי עם הרבה בחורים אבל עם מי שכן, הם היו בערך בגיל שלי, זה לא קשור. הבחור יכול להיות רציני ובאותו רמה כמו שלי בכל גיל, אני לא מסגירה גילאים לעומת אופי והתנהגות.
הבעיה שההרגשה היא שהוא פחות ממני ובצורה בולטת, על כאלה שהם כמוני אני לא מדברת... (אדרבה)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 12:28 |
|
| |
אני לא מחפשת מישהו יותר ממני, העדיפו היא למישהו כמוני. עם זאת, אעדיף גבר חכם ממני מאשר פחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 12:49 |
|
| |
מה לעשות, גם בימינו הגבר צריך להרגיש עליון וזיווג עם מישהי שמרגישה מעליו ויותר טובה ממנו לא יחזיק. (מה לעשות, הוא תמיד ירגיש מאוים/מתוסכל, זה בטבע שלו..)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 12:54 |
|
| |
כנ"ל גם בהפוכה.. האשה צריכה מישו שהיא מרגישה שהוא יותר, שאפשר לסמוך עליו... חכם ממני זה אחת הדרישות הראשונות.. :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-25/7/2013 13:02 |
|
| |
ה1_ויחידה: זה הבעיה, שאומרים לך, חכם, אינלגנט, משופשף, חברהמן.. וכו'. ואז כשאני מגיעה לפגישה אני מרגישה שהוא מסתכל עליי מלמטה, אני לא מסוגלת לזה!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יודעת אם זה משתנה מפגישה לפגישה כי אני לא נתתי לזה אפ'פעם צ'אנס...(קשה לי!) חוצמיזה, איך זה הדבר הראשון שאת מבררת? כאילו מה יגידו לך? תלמדי אותי...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 13:05 |
|
| |
לא קראת את המדריך לפני שהלכת לפגישה ראשונה?? 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 13:08 |
|
| |
עד עכשיו נפלתי על אחד חכם באמת, ודווקא בבירורים הוא יצא בינוני מינוס...  עזבי אותך, ברורים זה שקר.. יוצאים, רואים.. עד שמוצאים =) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-25/7/2013 13:15 |
|
| |
אדם ה1: פאנייייי!!!!!!! אבל על זה אני מדברת, שאם לא מאמינים הכל טוב, לכן אני שואלת את יחידה, אם זה הדבר הראשון שהיא דורשת אז נגיד שאומרים לה הוא יותר חכם ממך,ווואוו, אז היא ניגשת................ לא מאמינה, אולי יש טכניקה נוספת, אני יודעת.........
אבל מה שלי הכי חשוב מאז הפגישה הזו זה לדבר לפני כן עם מי שמשדך, לדעת עד כמה הוא/היא מכירים אותי ואת הבחור- לא צריך הרבה בשביל זה.
אבל אם כבר גבר נכנס לנושא אז- תגיד , לכם זה לא מפריע?! כי הם עד עכשיו ענו חיובי..... זה היה לי נורא מוזר איך זה לא הפריע להם..?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 13:18 |
|
| |
|
| נשלח ב-25/7/2013 13:19 |
|
| |
זה חז"ל מפורש.. נחת דרגא ונסב איתתא. אז ממילא מובן מפה שגם הבחורה צריכה לחפש מישהו שהוא מעליה..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 13:19 |
|
| |
אבל שיהיה דרגא ולא יותר מדיי שלא יתנשא עלייך
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 13:36 |
|
| |
במחילה, אבל מההיכרות שלי, רב הבנות לא רוצות בעל חכם כדי לפרגן לו את העליונות אלא כדי לפרגן לנכס לעצמן עליונות 'שיש לי מישו חכם'
וזה, נובע בעיקר מגאווה.
למה, מה יקרה אם בעלך לא יהיה ככ חכם בכל התחומים??
וקיצוניות, לא טובה בדרך כלל...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 13:58 |
|
| |
העלית פה כמה נקודות ואני אשתדל להתייחס לכולם.
א. האם זה יצא? - אני מניח שלא לכולם/ן זה יצא ויש שיצא להם/ן פחות ויש שיותר כמו כל סיטואציה בעולם. אני גם מניח שכל יצור בעולם לא אוהב לחיות עם מישהו/י פחות חכם ממנו ברמה משמעותית אא"כ הוא/י מחפשים את השליטה והניצחון.. וכד'. כך, שזה טבעי שזה יפריע לך ואין בכך שום חסרון שזה מפריע לך ובוודאי לא את הבעיה בהרגשה הזו.
ב. זה שזה יצא הרבה - האמת כתבת בתוך הדברים את המשפט הזה - שזה יצא כבר כמה פעמים.. אני חושב שזו נקודה שצריכה לעורר אצלך לכל הפחות מחשבה למה לך זה קרה כמה פעמים.. (יש לי כמה אפשרויות בדבר)
ג. איך בודקים/מבררים כזה דבר - השאלה היא מזה אצלך "חכם" לי זה נשמע שאצלך חכם זה אחד עם ידע נרחב, אינטלקטואל, אינטילגנט גדול. אחד שקולט מהר ומדבר ברמה גבוהה וכו'. (סוג של משכיל..) ואז באמת ייתכן מאד שזו הסיבה שאת מרגישה שהם כל כך פחותים מהם, כאילו שתוכן השיחה אתם רדוד וחסר רמה.. אם זה באמת כך, אז באמת קשה לבדוק כזה דבר בבירורים אא"כ יגידו לך שהוא פילוסוף גדול וגם אז זה לא מחייב שהוא יהיה חכם כהגדרתך.. אבל אם תביני שחכם זה משהו אחר לגמרי, אז יש סיכוי גדול יותר שתמצאי אחד כזה. וגם יותר קל לברר את זה מראש ובפגישה עצמה.
ד. איך זה לא מפריע לו? ההפך, לפעמים.. דווקא זה שהיית חכמה.. זה משך ואתגר אותו יותר..
 |
|
|
|
|
|