אין ממנהגי להעתיק דברים שאחרים כתבו, אולם כותרת כזאת מוצלחת לא יכולתי להתאפק. http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=57233אם החתן/כלה היה בורח באמצע החתונה,מה אתם הייתם עושים?(על מנת למנוע חשיפה משפטית על בסיס חוקי השוויון למיניהם השורה האחרונה מנוסחת בלשון זכר אולם מכוונת לשני המינים כאחד) _________________ האשכולות הגדולים של כל הזמנים ~~-~~ ~~ הבלוג של הליטאי במשכנו החדש והכשר ~~ ~~-~~
חיכיתי כבר לראות מתי יפתח אשכול על זה..תוקן על ידי שטויעס ב- 26/07/2013 18:33:50
תוקן על ידי שטויעס ב- 26/07/2013 18:33:50
מברכת "ברוך שפטרנו מעונשו של זה" ובורחת כל עוד נפשי ביוימח שמם המושחתים...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________
א"א לדעת מה היה שם וכל הריכולת סביב זה מגדילה את הבושה.איך אנשים נהנים לרקוד על הדם של אחרים בעודו תוסססה' ישמור שלא נדע כאלו דברים.
כנראה שכח לקחת את הכדורים שהחביא במגרה.. (בציבור ההוא יש הרבה נוטלי כדורים כמדומני)לקחת את האוכל בטאפאוור - ויש לכם אוכל לשבועיים.לא לשכוח לשלוח את החשבוניות לצד השני - הוא הרי אשם...
ואיך לא עולים על זה?!? שידוכים זה לא רק לראות אם זורם או לאבימינו יש כאלה שלוקחים חוקר פרטי שמעתי
חוקר פרטי?איך תוכלי לישון לצד אדם שהזמנת עליו חקירה פרטית?
קודם כל זה לא אני! דבר שני אינלי בעיה עם זהג' - החיים שלי יותר חשובים מהריסתם
לאהוב זה הטוב שבטוב.
דווקא נראה לי שאחרי החקירה אם תיהיה חתונה אני אשן טוב!
אלוקים ישמוראם ההודעות שנכתבו פה לא ציניות, אבדתם פרופורציה לגמרי..נשלח מהאנדרואיד שלי _________________
ליטאי, אני גבר.אפשר לברר על אדם ולא חסרות דרכים כשרות.בחורה שמזמינה חוקר פרטי.. יש לה בעיה.. קשה.לא יודע אם אני דוגמא, אבל אם הייתי מגלה שארוסתי שכרה חוקר פרטי... אם לא ומדובר בכשבוע לפני החתונה, הייתי שולח אותה חזרה לאיפה שהיא באה
ואם זה יומיים לפני החתונה?! תרחם עליה ותתחתנו