מתי אתם מרגישים שאתם צריכים הפסקה מדייטים? במקרה שלי אני מניחה שזה נובע מהפחד שבהשקפה לא מגובשת, ומהצורך לעבוד על עצמי ולהתחזק עוד רוחנית. אולי הקב"ה באמת שומר עליי עכשיו ולא מפגיש אותי עם האדם הנכון כי יש לי עוד יותר מדי על מה לעבוד? כמו כן, הייתם ממליצים על צעד כזה לכמה חודשים, גם בפתח העשור הרביעי?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 07/08/2013 18:42:39
נשלח ב-7/8/2013 23:53
השאלה מה זה אצלך הפסקה. אולי כדאי לא להלחץ .. לברר לאט .. לשמוע לאט וכו..
נשלח ב-8/8/2013 01:30
אם את לא צומחת מפגישות, סימן שאת לא נפגשת בצורה הנכונה. את לא צריכה לקחת פסק זמן אלא לעבוד על עצמך להפגש בצורה שתורמת לאיכות החיים שלך.
נשלח ב-8/8/2013 07:54
עיקוב זה משמיים לטובה, אבל את אל תעכבי. לגבש דעה בהשקפה זה תהליך שאפשר לעשות אותו עם בן זוג שמתאים. וההתאמה היא משמיים, והשתדלות שלנו. נראה לי שאפשר לחשוב ולגבש מי אני דרך השאיפות ולא דרך המצב שלי.
נשלח ב-8/8/2013 19:11
שיגושיח כתב:
אם את לא צומחת מפגישות, סימן שאת לא נפגשת בצורה הנכונה. את לא צריכה לקחת פסק זמן אלא לעבוד על עצמך להפגש בצורה שתורמת לאיכות החיים שלך.
הסבר פרט נמק.
הענין הוא פשוט כל פגישה גם בצורה הכי טובה ובונה זה לוקח כוחות נפש לכן כדאי לפעמים לצבור כח.
השאלה אם זה יבוא כל חשבון האחד יחיד ומיוחד שאולי יבוא בדיוק עכשיו. האם זה שווה
אם אתה ניגש לפגישה כמטלה אז ברור שזה לוקח כוחות נפש. אם אתה ניגש לפגישה בצורה כיפית, כאפשרות לחוויה מעניינת, אז אדרבה, הפגישה תעניק לך כוחות.
נשלח ב-8/8/2013 21:54
השיבני היא בעלת תשובה או מתחזקת והיא מרגישה שהיא לא הגיעה לנקודה הזאת שהיא יודעת מה היא מחפשת... העניין לא קשור למטלות או כיף... היא רוצה לקחת לעצמה זמן ולהתחזק עוד ואז אולי פחות או יותר תיסגר על זה! אבל השיבני אני מנסיון חושבת שדווקא בפגישות אדם לומד על עצמו הכי הרבה ונסגר בדיוק על מה הוא מחפש... אבל אני חושבת שאל תתפזרי ותיפגשי עם כל הצעה...אלא תבדקי טוב טוב לפני כי במקום להיסגר על עצמך יש מצב שתתחילי להתבלבל
נשלח ב-11/8/2013 14:00
שיגושיח כתב:
אם אתה ניגש לפגישה כמטלה אז ברור שזה לוקח כוחות נפש. אם אתה ניגש לפגישה בצורה כיפית, כאפשרות לחוויה מעניינת, אז אדרבה, הפגישה תעניק לך כוחות.
מה כייפי?כשזה מתקדם זה כבר מתחיל לשגע את השכל... הפחד להחליט החלטה גורלית כזו גורמת לי לחולשה נוראית.
נשלח ב-12/8/2013 10:44
בפתח העשור הרביעי צריך לחשוב טוב על ילדים לפני שעושים הפסקה מדייטים.
נשלח ב-12/8/2013 13:19
ילדים בלבד הם לא סיבה לחתונה, בשביל זה יש בנק...
נשלח ב-12/8/2013 14:01
מנחמחיים כתב:
בפתח העשור הרביעי צריך לחשוב טוב על ילדים לפני שעושים הפסקה מדייטים.
פתח עשור רביעי זה גיל 30, כן?
נשלח ב-12/8/2013 14:06
בכל מקרה הסיפור בדרך כלל מתחלק לכזה: יש כאלו שלא מתאימים לא בהשקפה ולא במציאת חן או כימיה. אבלל... רוב המקרים מתחלקים לשניים: 1. יש מציאת חן/כימיה, אין הסכמה בהשקפה 2. יש הבנה והסכמה בהשקפה, אין מספיק מציאת חן ונשאר רק לנשום עמוק וללכת לעוד דייט. ועוד דייט. בסוף יהיה התמהיל הנכון. פיהוק.
נשלח ב-12/8/2013 14:10
מהי ההשקפה שלך, אולי את לא מחפשת בכלל במקום הנכון.
נשלח ב-12/8/2013 14:37
איפשהו בין חרדי מודרני אני מניחה לדתי לאומי תורני. מכיר משהו כזה?
נשלח ב-12/8/2013 16:11
יש אנשים שבפירוש נלחצים מדייטים
לא כולם עוצמתיים כאלה. ההמלצה היא לצאת כמה שיותר ולא להתפנק יותר מדי, ולמצוא את הדרך לכייף ולהשתחרר מדייטים מבאסים, ומלחצים שיש לנו בחיים. כדאי מאוד לאתר שדכניות שמבינות עניין, ושלפחות יהיה התאמה בענייני השקפה. ויש כאלה, ובמיוחד בגילאי 30 ומעלה, שמבקשים קודם כל לדבר עם המוצע/ת בטלפון, הנוהג הזה מאוד נפוץ אצל החוזרים בתשובה