ל-די 88
אני לומד מדעי המחשב אז אינטרנט זה חלק בלתי נפרד מהמקצוע
דבר שני אינטרנט לא דומה בכלל לבעיות שהזכרתי לעיל
מכיוון שאינטרנט, מה לעשות זה הכלי שהיום משתמשים בו להמון דברים וכמעט אי אפשר בלעדיו
אפילו מנהל ישיבת כסא רחמים דיבר נגד זה ובסוף הישיבה פתחה אתר
כי הם הבינו שככה זה עובד היום
אפילו במודעות בבני ברק כבר לא יוצאים נגד האינטרנט הכשר אלא רק נגד האינטרנט הפרוץ
הבעיות שהזכרתי אצל הנשים אלו איסורים שמפורשים בהלכה
אינטרנט זה כמו רחוב, אתה יכול ללכת למקומות טובים ולמקומות רעים
אז מה נעשה נאסור גם את הרחוב כי יש חשש שילכו למקומות לא טובים
אני לא ביקשתי שיפגישו אותי עם בחורות מודרניות, אמרו לי שהן חרדיות וגיליתי בפגישה במה מדובר
לא הבנתי במה אני אמור לשפר את עצמי , מה לבטל את האינטרנט ולהפסיק ללמוד לתואר
ל-שיגושיח
א.אני מחפש
ב.אין לי זמן להתנדב אני לומד הרבה
ג.ניסיתי באתרים ואני עדין מנסה אך רובם מודרניות , אני מנסה לשכנע אותן להשתנות אך ללא הצלחה
לשטויעס:
אם לשמור מצוות זה נקרא קנאי, אז כן זה אני
אני מבין שאין לך כוח להתווכח כי עינייך הרואות שיש נשים של רבנים שהולכות עם פאות ואפילו ארוכות
אבל מה לעשות שהבבא סאלי אמר שמי שהולכת עם פאה נכרית ולא משנה מה אורכה
אז הפאה תשמש לה חומר בערה בגיהנם, למה הוא אומר דבר כזה מה אין לבבא סאלי מידות ודרך ארץ
למה הוא מנסה לשנות אנשים
תראי מה הרב בן ציון מוצפי כותב באתר שלו
שאלה - 20333
האם מותר לאישה ספרדיה ללבוש פאה?אני בחורה ספרדיה המשפחה שלי והחברה
שלי לובשים פאה האם יש לי אפשרות גם ללבוש פאה?
תשובה
לכל יהודיה זה אסור כי זה סמל הפריצות והתאווה.
שאלה - 76888
כבוד הרב, פאה זה פרוץ מאד, אבל אחרי הכל,
תשובה
לפני הכל אנחנו יהודים וצריכים לשמור על חקי הצניעות , על דברים שהם בנפש האומה , בדור שהפריצות נושאת ראש בכל מקום , והנשים לומדות ומקנאות האחת מחבירתה ללא מעצורים .
הפיאה אינה שנויה במחלוקת , כי רוב מכריע של הפוסקים אשכנזים וספרדים אסרוה , וגדולה מזו בדורנו שנשים חובשות פיאות העולות אלפי !!! דולרים ושייכות לגרועות שבאומות והם פרוצות לחלוטין , כל מיעוט הפוסקים שהתירו עקרונית פיאה אסרום לחלוטין .
כל בר דעת יודע ומבין ואפילו עם הארץ שאין לו שיח ושיג בתורה יודע שהפיאה היא אביזר מובהק של יצר הרע , וגדולי הרבנים ששוחחתי אתם אמרו לי שבודאי שעל פיאות כאלה לא עלה על דעת איש להתיר .
ועל כל אלה כל הפיאות ששערן טבעי ידוע לי אישית כי מקורן מהמזרח הרחוק שם מוקרבות לעבודה זרה , ומשם עושות דרכן במרמה גלויה אל ארצות אירופה ומשווקות אצל ה״חרדים״ כפיאות שמקורן מאירופה .
זה לא אחרי הכל , אלא קודם כל .
שאלה - 49477
לכבוד הרב שלום רב
יצאתי לפגישת שידוך והבחורה אמרה לי שהיא מעוניינת לשים פאה לאחר חתונה האם להפסיק את הפגישות אני מתנגד בתוקף לעניין של פאה
תשובה
בהחלט תפסיק, ותברר אצלה אם זה סופי
שאלה - 106219
לכבוד הרב שלום
האם יש היתר שנלך אישתי ואני לרישום של הילד לתלמוד תורה טוב
ואישתי תשים פאה רק לראיון (אנו ספרדים והיא לא תשים אותה מעבר לכך)
תשובה
גם אם זה יהיה מותר, תדע לך שתלמוד תורה שמחפש אמהות עם פיאות זה תלמוד תורה שהוא נגד אבותינו ואימותינו הקדושים והוא לא יצליח, כפי שאנחנו רואים היום את התוצאות...
שאלה - 61964
לכבוד הרב מוצפי שליט"א
האם מותר להתפלל בבית כנסת שאשתו של הש"ץ עם פאה?
תבורכו מן שמייא
תשובה
רק בדיעבד.
אין צורך להגיב בנושא הפאות זה לא יעזור
בקיצור מה שביקשתי זה סה"כ עזרה איפה לפרסם את עצמי ולמי לפנות בנושא ואיזה עוד כלים יש להגיע ליעד המבוקש, חתונה