| נשלח ב-11/9/2013 18:51 |
|
| |
ציפיות לא רק בכרית
בס"ד
נפגשתי עם בחור מס' פגישות. אני מרגישה נעים לידו (גם בגלל שהוא שם בושם שנעים מאוד) אני מחכה לכל פגישה אתו. יש לי פרפרים וציפורים בבטן ובגב. יש בינינו קליק: קליק לבן, קליק שחור, קליק מיקס, קליק עוגי. בבחינת מידות אין ספק שהוא מיוחד, אנחנו מגיעים מרקעים שונים כלומר מנטליות שונה לחלוטין אבל זה הרבה יותר מאתגר ומעניין. אין בינינו פערים, כיוון שהשקפת עולם שלנו דומה. אבל------- הוא לא כמו הציפיות שלי, אין ספק שמצד אחד זה הפתעה נעימה כי פתאום את מקבלת משהו יותר טוב משחלמת\דימינת אבל בנק' שציפתי ואין אותם (בעיקר בחיצוניות) זה מאוד מפריע לי וקשה לי להשלים אתם רגשית ושכלית, בכל זאת מגיל 12 בערך אני רוצה להתחתן ו-8 שנים של חלומות ופנטוזים עושים את העבודה, החלומות שלי נבנו ממה שראיתי והרחתי וכמו שכתבתי אנחנו ממנטליות שונה.
אני מחכה לשמוע את דעתכם\ן ....... ותודה.
גמר חתימה טובה טובה !!!!!! ריקי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 18:57 |
|
| |
ריקי, נתת כאן רק את הדוג' של מראה חיצוני...
תנסי לראות אם את יכולה "לדלג" מעל זה....
יום יבוא והוא יהיה הכי יפה בעולם-- כי הוא שלך וכי את אוהבת אותו.
אם לא תצליחי זה כבר עניין אחר.
לגבי ההפתעות.... מה רע?
אם יש משהו שהוא טוב יותר ממה שאני מדמיינת...... אז הזרועות שלי מתוחות היטב לצדדים ואני אקבל אותו באהבה גדולה ובשמחה...
בשורות טובות.. גמר חתימה טובה!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 21:16 |
|
| |
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 21:24 |
|
| |
קליק שוה פי מיליון מחיצוניות ופי מיליון יותר קשה להשיג. פה יש גם קליק וגם מידות, אין יותר טוב מזה! לדעתי את צריכה להיות הזויה לוותר על קשר מדהים כמו שתיארת.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 21:58 |
|
| |
במקרה שלה זה נראה לי שהיא מרוצה ושמחה. וזה חשש מההכרעה... רגלים קרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2013 00:33 |
|
| |
חיצוניות היא דבר מאוד חשוב, היא משליכה על הפנימיות- אני חושב שזו בעיה רצינית ועובדה שכ"כ כיף לכם ביחד, ועדיין זה מפריע לך.
בהצלחה רבה ושנה טובה ומתוקה:)_________________
תוקן על ידי אחי23 ב- 12/09/2013 00:34:11
לאהוב זה הטוב שבטוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2013 00:46 |
|
| |
איך שאת מספרת על הקשר, הוא נשמע מאוד רציני. אם זה אכן כך, ויש מחשבות על השלב הבא, וההתלבטות הזו עדיין קיימת תתייעצי עם איש מקצוע. תגובות בפורום זה נחמד, ולעיתים גם מאיר נקודות נוספות, אבל זה ממש לא מספיק. הרבה בהצלחה, מה שלא יהיה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2013 00:54 |
|
| |
אני משפשפת את עיני...
רעבעצען??????????
מה איתך?? שניייייייייםםםםםםםםם
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2013 10:36 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | | חיצוניות היא דבר מאוד חשוב, היא משליכה על הפנימיות |
|
מאיפה הבאת את הדעה ההזויה הזאת? האם אתה מאמין לרגע שדוגמניות יש להן פנימיות יותר טובה? אין שום קשר בין מראה לבין אופי, מעבר לזה שלפעמים מראה לא יפה משפיעה על הבטחון העצמי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2013 11:13 |
|
| |
| rikim כתב: |  | בס"ד
נפגשתי עם בחור מס' פגישות. אני מרגישה נעים לידו (גם בגלל שהוא שם בושם שנעים מאוד) אני מחכה לכל פגישה אתו. יש לי פרפרים וציפורים בבטן ובגב. יש בינינו קליק: קליק לבן, קליק שחור, קליק מיקס, קליק עוגי. בבחינת מידות אין ספק שהוא מיוחד, אנחנו מגיעים מרקעים שונים כלומר מנטליות שונה לחלוטין אבל זה הרבה יותר מאתגר ומעניין. אין בינינו פערים, כיוון שהשקפת עולם שלנו דומה. אבל------- הוא לא כמו הציפיות שלי, אין ספק שמצד אחד זה הפתעה נעימה כי פתאום את מקבלת משהו יותר טוב משחלמת\דימינת אבל בנק' שציפתי ואין אותם (בעיקר בחיצוניות) זה מאוד מפריע לי וקשה לי להשלים אתם רגשית ושכלית, בכל זאת מגיל 12 בערך אני רוצה להתחתן ו-8 שנים של חלומות ופנטוזים עושים את העבודה, החלומות שלי נבנו ממה שראיתי והרחתי וכמו שכתבתי אנחנו ממנטליות שונה.
אני מחכה לשמוע את דעתכם\ן ....... ותודה.
גמר חתימה טובה טובה !!!!!! ריקי.
|
| כל עוד הפרפרים והציפורים רק בבטן ובגב ולא בראש אז יש מקום לעוד פגישה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2013 11:32 |
|
| |
תשיגי בושם כזה לחדר שלך :)
יש דברים שעלינו לעכל, הבעיה שלך לא בהכרח מורכבת, אבל היא דורשת מחשבה התבוננות ושיחות עם חברים ומשפחה, נראה שאם תשוחחי עם אנשים על כך זה יתבהר. השאלה, האם זה הגיוני שתשיגי את הפנטזיה שלך ?... האם יש בו איזה חסר/פגם מהותי ?... בעצם, בואי תבדקי האם ואולי הוא הפנטזיה המקסימה שלך ?...... יש הרבה אנשים שמתים לגור בירושלים, כשהם מבינים שאין מצב אז הם משלימים עם זה, כשתביני אז תשלימי, יהיה עדיין קצת תחושה של החמצה, ככה זה, ואת יודעת שעשית את ההחלטה הנכונה והטובה. בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 14:31 |
|
| |
תותית- היום היפה הזה לבינתיים לא מגיע, ואני לא חייה במציאות שאני יכולה לחכות לימים יפים כאלה, זה יותר כאן ועכשיו. ההפתעות ממש לא רע..... אני מבסוטית.
שיגושיח- ומה עושים שיש קליק עם הרבה אנשים?? (פלוס מידות טובות) תאורטית לפי דבריך יש לי בחירה להתחתן עם הרבההההה בחורים בהנחה שהם גם ירצו ...... ואם אני מבינה נכון את אחי והוא מתכוון לגם מה שאני חושבת , זה שלפעמיים אני רואה אנשים שאני אוהבת חיצונית , בד"כ אני גם אוהבת את הפנימיות שלהם. (אני לא מתכוונת לחתיכי על ) אלא לאנשים שהמראה החיצוני שלהם בטעם שלי אז גם הפנימיות שלהם בד"כ אותו דבר....... אבל ההפך לא תמיד זה הולך
שטויס- נגעתי עכשיו ברגליים והם דווקא חמות ..... סתם סתם ....... הלוואי שזה היה זה ..... מבקשים ממשהו שיביא לי כאפה וזה מסתדר....
אחי- עזרתי לי מאוד ::) הלואי שהברכה מהמקלדת שלך ישר להקב"ה
רבצ' התיעצתי עם אדם שמבין ....... ואחרי הכל זאת החלטה שלי . מנחמחים- שבעתי מפגישות :) זאת לא הבעיה
רציף- אם אני אשיג את הבושם, יהיה לי קשה להירדם בלילה .... אני מאמינה שכל מה שאדם רוצה הוא יכול לקבל, כי אין דבר העומד בפני הרצון ........ אתה מתכוון אז להוריד ????
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 15:26 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | חיצוניות היא דבר מאוד חשוב, היא משליכה על הפנימיות
מאיפה הבאת את הדעה ההזויה הזאת? האם אתה מאמין לרגע שדוגמניות יש להן פנימיות יותר טובה? אין שום קשר בין מראה לבין אופי, מעבר לזה שלפעמים מראה לא יפה משפיעה על הבטחון העצמי. |
|
חחח, הצחקת אותי...
יש מושג 'היופי הוא בעיניי המתבונן.' אנשים גסים וריקים למשל, אם תביא להם ארסית דוחה, עם קילוגרמים של מייקפאפ, ועוד כל מיני צבעים גסים על העיניים והפרצוף, זה יהיה אחלה. ואם תביא את אותה בחורה לבחור עדין, יש חשש רציני שהוא יקיא רק מלהביט בה. ולמה זה? הרי היא ארסית יפה, יש לה עיניים כחולות והיא רזה והכל...
אז כנראה שבכולופן הפנמיות משפיעה על החיצוניות... והרבה פעמים בפגישות אומרים לא כביכול על משהו חיצוני, (אף עקום, ארוך וכו') וזה בעצם משו באופי שמפריע. לפעמים זה באמת נטו חיצוניות.
ולגבי הדוגמניות, אני בטוח שאם תכיר אחת כזו עם אופי גועל נפש, אחרי לא הרבה זמן היא גם תראה בעיניך כך.
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 15:29 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | .אז כנראה שבכולופן הפנמיות משפיעה על החיצוניות... והרבה פעמים בפגישות אומרים לא כביכול על משהו חיצוני, (אף עקום, ארוך וכו') וזה בעצם משו באופי שמפריע. לפעמים זה באמת נטו חיצוניות.
|
|
אני שמחה שכיוונת לדברי חכמים :)
|
|
|
|
|