| נשלח ב-30/9/2013 13:33 |
|
| |
חובת ההשתדלות
בס"ד
שלום לכולם- וגם לטרולים :)
בתור בחורה אני חושבת שאני לא צריכה לעשות שום השתדלות בשידוכים שזה כולל הרשמה לשדכניות וכל מיני דרכים יצירתיות למצוא את האחד. (חוץ מתפילה) הגעתי למסקנה לבד ואיך שהוא גם שמעתי שרב חיים קנייבסקי שליט"א הורה גם כך לנהוג שחובת ההשתלות מסתפקת בתפילות ובירורים. וכמו שנא' בתהלים : "אם ה' לא יבנה בית שווא עמלו בוניו בו". אולי אצל בחורים זה קצת שונה, אחרי הכל אנחנו הבנות האבדה ואתם צריכים לחפש :)
מה אתם חושבים?!! ואיך אתם נוהגים?? שתפו ........ :) בהצלחה לכולם ומאחלת לכולם כמו שסבתא שלי אומרת שלכל סיר יש מכסה. אז שזה כבר יקרה !!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 13:45 |
|
| |
שמעתי בשם ר' חיים מוולוז'ין שאמר לבחור בישיבתו שהשתדלות בשידוכים זה מברק אחד לשדכן אחד
ולעניין הסיר יש גם מחבתות.......
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 13:47 |
|
| |
לנו בבית יש לחלק מהמחבתות מכסים, אנלא דואגת :)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 13:49 |
|
| |
חלק זה לא מספיק סיבה לדאוג?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 13:50 |
|
| |
הבעיה שלי היא שאני סובל לצערי מגיל ילדות מאובססיה ליופי.
אני חייב את הבחורה הכי יפה ומושלמת מבחינה חיצונית, בלונדינית, עם עיניים כחולות. אותה אחת, שכשאתה פוגש אותה, אתה לא צריך להתאמץ, כי היא נותנת לך את כל הכלים להכיר אותה ולתקשר איתה. היא החצי השני הטבעי והאמיתי שלך. היא כל כך מרגיעה לך את הנשמה ואת החיים, שאתה לא רוצה לגעת בה מרוב שהיא יפה. אתה לא מרגיש בכלל צורך.
בחורות מהסוג הזה, אתה רואה לא יותר מאשר פעם בשנה, או פעם בשנתיים. וכמובן שאתה לא נפגש איתן בשידוך, בשידוך אתה מקבל את כל מה שאתה לא רוצה.
לכן ככל שהגיל עולה, והאמיתית האלוהית שלך לא מגיעה, אתה נשחק, ומתייבש.
מה שמותיר אותי עם מעט ברירות.
לכן אני יוצא לפגישות לרוב, כמו אדם שהולך במדבר ומידי פעם מוצא פחית קולה זרוקה וריקה ומנסה לשתות ממנה את טיפות הקולה האחרונות כדי שיכול ללכת עוד קצת, ואחרי כמה מטרים רואה עוד איזה בקבוק מי עדן כמעט ריק וזרוק, ושותה עוד קצת ממה שנשאר שם, אבל לעזאזל איפה כבר הדבר האמיתי, איפה החוף מבטחים, איפה האמיתית האלוהית ששנים אני מחפש?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 13:52 |
|
| |
| החיםהיפים כתב: |  | | חלק זה לא מספיק סיבה לדאוג? |
|
המממ אני יוצאת מנקודת הנחה שהחלק של המחבתות בלי המכסים שייך למקום שמחבת מתאהב במחבת וכאלה....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 13:56 |
|
| |
| בחור192 כתב: |  | הבעיה שלי היא שאני סובל לצערי מגיל ילדות מאובססיה ליופי.
אני חייב את הבחורה הכי יפה ומושלמת מבחינה חיצונית, בלונדינית, עם עיניים כחולות. אותה אחת, שכשאתה פוגש אותה, אתה לא צריך להתאמץ, כי היא נותנת לך את כל הכלים להכיר אותה ולתקשר איתה. היא החצי השני הטבעי והאמיתי שלך. היא כל כך מרגיעה לך את הנשמה ואת החיים, שאתה לא רוצה לגעת בה מרוב שהיא יפה. אתה לא מרגיש בכלל צורך.
בחורות מהסוג הזה, אתה רואה לא יותר מאשר פעם בשנה, או פעם בשנתיים. וכמובן שאתה לא נפגש איתן בשידוך, בשידוך אתה מקבל את כל מה שאתה לא רוצה.
לכן אני יוצא לפגישות לרוב, כמו אדם שהולך במדבר ומידי פעם מוצא פחית קולה זרוקה וריקה ומנסה לשתות ממנה את טיפות הקולה האחרונות כדי שיכול ללכת עוד קצת, ואחרי כמה מטרים רואה עוד איזה בקבוק מי עדן כמעט ריק וזרוק, ושותה עוד קצת ממה שנשאר שם, אבל לעזאזל איפה כבר הדבר האמיתי, איפה החוף מבטחים, איפה האמיתית האלוהית ששנים אני מחפש?
|
|
הממ חמוד תקשיב אופן יואר אייס אבל מהררררררר כי אתה בבעיה, בעיה ממש קשה !!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 14:00 |
|
| |
NO I WON'T
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 14:16 |
|
| |
מתפללת.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 14:17 |
|
| |
ריקי הבעיה של הבחור היא כנראה לא רק עם בחורות אלא גם עם השפה האנגלית... בחור אני מאוד מאוד מאוד מקווה שאתה לא עברת עדיין את גיל 20 כי אם אתה מבוגר יותר אתה באמת בבעיה קשה שמה שאכפת לך ממנו הוא הצבע שיער והעיניים הכחולות...ד"א את שניהם אפשר לשנות
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 15:02 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | מתפללת. |
|
כמה מתפללת?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 16:56 |
|
| |
| החיםהיפים כתב: |  | מתפללת.
כמה מתפללת? |
|
עניינך?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 16:57 |
|
| |
| בחור192 כתב: |  | הבעיה שלי היא שאני סובל לצערי מגיל ילדות מאובססיה ליופי.
|
|
טוב אז אל תפקח את העיניים פשוט תעבוד מאד קשה על הרמה הרוחנית שלך, כי להיות תקוע באובססיית הברבי מגיל הילדות זה לא מעניין ומעיד לא מעט על הפנימיות. אני נדהמת לפעמים מרמת העיסוק של בחורים יראי שמיים עם חיצוניות. אולי מקומך הטבעי הוא בדיזינגוף פינת קינג ג'ורג'. אחד הדברים היפים שנפוצים מאד בציבור החרד"לי זה לראות בחורים טובי מראה עד מאד בזוגיות עם בחורות בעלות מראה לא מרשים בלשון המעטה ומאוהבים עד הגג.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 17:00 |
|
| |
השיבני... את כ"כ נחמדה.....
זה טרול!! מה את מתייחסת אליו?
|
|
|