שמעתי גם שמעתי (כל עוד זה בירושלים) כמו בהודעות הקודמות שכתבתי כאן סמינר הוא לא אינדיקציה לכלום על בחורה. אני יכולה אבל להגיד בכמה מילים ממה שאני יודעת על האופי של הסמינר והוא שיש שם מגוון גדול של סגנון בנות בשונה נגיד מאלקיים או אופקים, סמינר ספרדי לכל דבר .
נשלח ב-1/10/2013 00:46
אמממ.. סמינר ירושלמי ספרדי.
כמו בכל מקום, יש בנות מכל סגנון (חרדי) קיים.. מצדיקות במיוחד לפתוחות יותר... לי מודים ברמה בערך של שאר הסמינרים, עם מסלולי הכשרה סטנדרטיים.
בקיצור.. בלי כוללנות, תתחיל לברר ספציפי. (אא"כ הציעו לך את כל הסמינר ביחד.. P=)
רחל פויכטנגר הגב' אתי נורדמן. הגב' שמחה אביטן , ההגב' יפה דרעי , הגב' בתשבע עירוני, הגב' בתיה נורדמן. 2000 ספרדי 250 ספרדי מה"ט והמכללה למינהל גננות ,גיל הרך, חשבונאות (הנהלת חשבונות, חשבות שכר, יזמות עיסקית, יעוץ מס) תקשורת חזותית ( גרפיקה ממוחשבת, ציור, פירסום ,שיווק ,יודיקאה ועוד...) ,הנדסאים , רפואה משלימה (רפלקסולוגיה, אמוטרפיה ,שמנים אורמטיים ועוד') ופיתוח אינטלגנציה אישית. מראה כללי: בית יעקב. צניעות ומכובדות - עיקרון !!! סמינר מעולה לבנות מצוינות יש פנימיה לבנות מחוץ לעיר.
בנות טובות מאוד ומוכשרות, סגנון ספרדי משוכנז.סמינר חמים המאופיין ביחסו האישי לכל בת ובת. צוות חם ולבבי הרוצה רק לתת.
בנות איכותיות ומוכשרות המעוניינות בהקמת בית אמיתי של תורה.
הסמינר מציע גם פנימיה מסודרת ונעימה לבנות המגיעות מחוץ לעיר.
סמינר שנותן את כל הכלים כדי להתכונן בצוריה ראויה לחיים אמיתים בבית של תורה . מורות מסורות , עוצמתיות ואישיותיות . שיעורים סוחפים מעצבים ולא בנאליים. סמינר לבנות עם ראש על הכתפיים עם שאיפה לבית של תורה .
חלק מהנושאים הנרכשים בסמינר:
מבחינה רוחנית: *אהבת תורה. *בית של תורה כאידיאל. *צניעות. *מכובדות ואצילות.
מבחינה לימודית: *הכשרה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר. *התאמה לסטנדרטים הגבוהים המקובלים בשוק העבודה.