| נשלח ב-23/11/2013 20:58 |
|
| |
ל-ב-ד
שבוע טוב! תגידו, גם לכם קורה לפעמים שאתם מרגישים "לבדדדדד"!!!!! ???? החברות הנשואות לא מתעניינות... עסוקות עם עצמם... הם לא בקטע של לצאת יחד.. ו... אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים לבד בעולם... משפחה כמובן יש... אבל זה ממש לא חברות... אני לא בקטע של לשבת ולדבר עם ההורים וכו.. ואין לי מאיפה ליצור חברויות חדשות כרגע. אני עובדת אבל זה לא הסגנון של אנשים שיש לי מה לעשות איתם.. הבו עיצה!!! L
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2013 20:58 |
|
| |
זה פשוט מתסכל ומוריד תמצברוח לרצפה...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2013 22:18 |
|
| |
תתנדבי במקום שמתאים לך מבחינה חברתית.
תשתתפי בשיעורים המיועדים לבנות ונשים בגיל שלך.
תחפשי פורום עם בנות במצב דומה כמו שלך... אה זה בעצם מה שעשית :)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2013 23:33 |
|
| |
כן, בטח. לפעמים זה כיף להיות לבד , סתכלי על הכוס המלאה :-/, בנתים את יכולה לעשות מה שתמחשק לך כשחברות שלך נסחבות עם ילד או שתים :) לאמשנה , מבינה אותך, קחי חיבוק מותק.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 03:07 |
|
| |
לבנות זה אולי קשה, אבל בנים [לא נעים לאמר] מתמכרים לחופשיות וחוסר העול והכבילות בהמצאות לבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 03:19 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | לבנות זה אולי קשה, אבל בנים [לא נעים לאמר] מתמכרים לחופשיות וחוסר העול והכבילות בהמצאות לבד. |
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 10:08 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | | לבנות זה אולי קשה, אבל בנים [לא נעים לאמר] מתמכרים לחופשיות וחוסר העול והכבילות בהמצאות לבד. |
|
ילדים אוהבים חופשיות וחוסר עול, גברים רוצים ושואפים לקחת אחריות על החיים שלהם ולתת מעצמם כדי לבנות משהו חזק ואמיתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 10:30 |
|
| |
מבין ומשתתף בצערך. לא נותר לנו אלא להתפלל שיבוא האחד/ת שיגאל אותנו מהבדידות הזאת.
ולצורך הענין, לא מכיר הרבה גברים שאוהבים להיות לבד (לצאת לפעמים לבד לנקות את הראש לא נחשב).
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 20:27 |
|
| |
נורא נורא מבינה אותך. בהחלט קחי חיבוק. מה שכן, למזלי- נשארו לי חברות רווקות שדיי בראש שלי, ואפילו עובדות איתי. אני מאוד מעסיקה את יצמי, אני משתתפת בשיעורים שמתאימים לי, אם תרצי המלצה- בכיף, ו.. וואטסאפ. חייבת להודות, מצאתי הרבה חברות חדשות. אבל- זה עדיין מרגיש לבד. אני חושבת ששום דבר לא יחפה על תחושת הבדידות, כי אנחנו לא רוצות חברות, אנחנו רוצות בן זוג. חברות איכשהו מצליחות לחפות על החסר הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 21:26 |
|
| |
תודה לכוולם על התגובות... אומנם ברור שחברות לא תחליף אבל זה מאוד עוזר לבינתיים עד ש... משתדלת להעסיק תעצמי אך לא תמיד בהצלחה... לכן פניתי לפה...:-)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2013 20:09 |
|
| |
בהחלט אפשר להבין אותך! לכל אחד יש רגעים כאלה, (גם לבנים, אבל הם לא מודים בזה:)..) כזה קורה אני אומרת לעצמי שב"ה זה לא יהיה להרבה זמן ואני מנצלת את זה ( כמו ללכת לספריה לשעותתת...) אחרי שמתחתנים אין את הרגעים האלה ורוצים אותם מדי פעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 23:30 |
|
| |
לצערי,מכירה מלאן בנות שיכולות לומר את אותו הדבר בדיוק, גם אם אינן נמצאות באותה משבצת שלך...
חולמת,לא נותרה לה אף חברה רווקה?! וחוצמזה,תמיד אפשר להצטרף לקבוצת בנות רווקות,ממליצה..
וכמו שאמרו כאן לעיל,התנדבויות,כנסים של אירגונים לבנות רווקות.. ואם עדיין את מרגישה כ"כ לבד-אני מוכנה להפנות אותך לקבוצת בנות מהממת,רווקות וחופשיות,כמוך..;)
לבינתיים,עד שהאחד שלך יגיע,בקרוב ממש בעז"ה- תמצאי לך חבר'ה טובות,זה חשוב:))
|
|
|
|
|