| נשלח ב-24/11/2013 12:13 |
|
| |
חלומות ושידוכים...
בס"ד שלום מה נשמע? רציתי לשאול האם יצא לכן לחלום על בחור שיצאתן איתו? האם זה גרם לכן למשהו בלב או שאמרת חולמות שווא ידברו? לי למשל יצא לחלום על בחור שאמרתי לו "לא" שאני מתחתנת איתו וכו' (ועוד החלום היה בשבת בבוקר) ...זה כ"כ מטריד אותי... קשה לי בעקבות זה להמשיך הלאה בלב שלם... מה עושים??? ומה אתן עשיתן במקרה כזה?
ונא לא לענות "חלומות שווא ידברו",כי יש כאלה שאומרים ש1/60של נבואה בחלום...
*השאלה נכתבה בלשון נקבה מטעמי נוחות אך מופנת גם לזכרים שכאן....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/11/2013 12:14:25
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 12:17 |
|
| |
את פשוט חושבת כל הזמן על שידוכים ומצפה לחתונה שהדמיון שלך פעל גם בחלום והראה לך מה שאת רוצה לראות. לא הייתי מייחס חשיבות ל מי היה בחלום, המוח לוקח מישהו שהיה קרוב לסיטואציה הזאת אבל אל תחפשי פה נבואה.. פעם חלמתי על מספרי לוטו ונחשי מה? הם לא זכו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 12:19 |
|
| |
אם תשני פחות, תחלמי פחות... 
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 24/11/2013 12:19:55
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 12:20 |
|
| |
בס"ד אכן אני חושבת לפעמים על הבחור הזה...ועל חתונה בכלל...יכול להיות שמלך החלומות חיבר בין זה לזה ועשה לי סלט לא נורמלי בשינה... והסיוט הגדול זה שבאתי לחופה בלי תסרוקת ולא מוכנה וכולי לחוצה,ולא רוצה לבוא לחופה...שיוא מזל שזה רק חלום...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 12:21 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | אם תשני פחות, תחלמי פחות... 
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 24/11/2013 12:19:55 |
|
לא ממש 24/7.... ההיפך אני ממש לא בקשר עם שדכניות ואני כרגע בהפסקה כבר המון זמן...רק אם חברה מציעה אני "שומעת" ופוסלת...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 12:40 |
|
| |
בס"ד תודה...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 12:51 |
|
| |
לפעמים חלומות יכולים להיות סוג של שעון מעורר. אני במקומך הייתי שוקל שוב אם אמרתי לא בגלל טעמים מהותיים, או שאולי ה'לא' לא היה במקום. אבל אם ה'לא' היה באמת במקום, הייתי רואה את החלום כסוג של ניסיון, לבדוק עד כמה אני נחוש לעשות את הדבר הנכון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 13:10 |
|
| |
בס"ד ה"לא"לא היה בגלל משהו מהותי אך משהו שמאד מציק ושקשה לי לדמיין את עצמי איתו מרוצה עם הסיבות שבגללם אמרתי את ה"לא"...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 15:10 |
|
| |
יש לי חבר רווק שמתעקש שהוא צריך אשה דוקא בגובה שבין 170 ס"מ ל-175 ס"מ. כשאומרים לו שהוא מוותר בזה על הצעות טובות אחרות, הוא עונה, שאין מה לעשות, הוא פשוט לא רואה את עצמו מאושר עם בחורה שלא מתאימה לדרישות הנ"ל. הלוואי שהיה לו חלום מסוג שתיארת, כי אז אולי הוא היה נשוי היום...
וגם לך אני אומר, אל תעמידי את עצמך במקום שאת מפסידה את החוויות הכי יפות של החיים. זה פשוט חבל...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 15:15 |
|
| |
בס"ד אני לא מדברת על חיצוניות אלא על דברים אחרים קצת יותר חשובים,לי לפחות...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 15:23 |
|
| |
את חושבת שאולי זה מתאים? כי המון פעמים אומרים לא ובפעם השניה זה כן מתאים. אם חלמת אליו ואת חושבת שזה שווה צאנס נוסף- תנסי. מה יש להפסיד?
תוקן על ידי פשוט_וטוב ב- 24/11/2013 15:23:31
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 16:51 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | | אני לא מדברת על חיצוניות אלא על דברים אחרים קצת יותר חשובים,לי לפחות... |
|
האם שאלת מישהו שאת מעריכה ומחשיבה את דעתו, אם הוא חושב שהדבר הזה שהוא חשוב לך, באמת חשוב? אני מניח שאחד שהוא בר דעת יוכל להבחין בין דבר שהוא מהותי לך ובין דבר שהוא פחות מהותי.
החבר שעליו אני מדבר הלך למשגיח שלו, ואמר לו שהחברים מבקרים אותו שיש לו שגעון בראש, אבל מה לעשות שהוא עצמו אינו נמשך לבחורה שהיא לא בטווח הגבהים הנ"ל. אמר לו המשגיח, אם אתה לא נמשך אז אל תתחתן. מצד שני, אתה צריך לעבוד על עצמך להבין למה אתה לא נמשך, כי תכלית זה שגעון ללא שום הסבר.
יכול להיות שהדבר ההוא שכל כך חשוב לך, כל עוד שהוא באמת חשוב לך, אז אסור לך להתחתן עם הבחור ההוא, אבל אולי את צריכה לעבוד על עצמך, להבין למה זה דבר חשוב לך. האם זה דבר מהותי שיתרום תרומה משמעותית לאיכות חיי הנישואין שלך, או שזה סתם שגעון כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 21:28 |
|
| |
אני בדיעה של אדם... מרוב שזה מעסיק אותך כל הזמן את חולמת איך היית רוצה לראות את עצמך... לאו דווקא איתו ספציפי..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2013 20:12 |
|
| |
תשאלי את הרב שלך או משהו שאת מתיעצת איתו/ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 13:18 |
|
| |
תקווה כבר ארוזה בתוך קופסא ורודה והכל נראה מוזר בארץ לא נודע הגלגל שוב מסתובב מעל מסך עשן והאור המהבהב זוהר עלי עכשיו.
לפעמים חלומות מתגשמים לפעמים, כשהלב עוד תמים לפעמים, בליל קיץ חמים לפעמים חלומות מתגשמים.
השבילים שמובילים לארץ החלום נפתחים ומגלים את כל רגעי התום, אורות הכרך דולקים עכשיו בכל חדרי הלב, בתוך תוכי יש הרגשה של אושר מתקרב.
לפעמים חלומות מתגשמים...
פרחי הלב מתעוררים במיליוני צבעים, והשמיים זוהרים מול שער הפלאים עוד דקה בחשיכה, והמון קולות, אולי עכשיו, אולי מחר, אקום אל תוך חלום.
לפעמים חלומות מתגשמים... | |
| | | |
|
|
|
|
|