| נשלח ב-11/12/2013 14:29 |
|
| |
יעוץ או להמשיך לא מוכנה?
בס"ד אני מתלבטת מאד בשאלה האם להמשיך בשידוכים,למרות שאני לא מרגישה שפתרתי את החסמים שמונעים ממני להחליט במנוחת הנפש... אך הגיל עולה... מה עושים במצב כזה?ממשיכים ובמקביל הולכים לייעוץ?או מה?
נ.ב ועדיין לא מצאתי יועצת שאני מתחברת אליה....וזה עוד יותר מתסכל,לשפוך כסף יקר....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2013 14:58 |
|
| |
מקפיאים את התקדמות הגיל, ועושים הרבה עבודה עצמית עד שהחסמים ייפתרו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2013 15:09 |
|
| |
בס"ד חחחחחחח אמן שהיה אפשר להקפיא את הגיל....שיוא!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2013 15:33 |
|
| |
בס"ד ואגב,רציתי לשאול את אלה שהולכות ליועצות,לא מפריע לכן שהן ממחשבות את דקות השיחה? שמרגישים שהן עובדות בשביל הכסף ולא ממש מתחברות אליכן? שאחרי שמסיימים את הפגישה הן נותנות הרגשה של "צאי כבר את מבזבזת את זמני היקר" שהן לא מתעניינות בך מה התקדם? זה מאד קשה לי אני מחפשת את הלב את הרגישות את האחת שניהנת לייעץ והכסף זה רק תוספת ולא העיקר אצלה...אחת שמסתכל עלי כאל חברה ולא במבט מתנשא...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2013 16:28 |
|
| |
דבר ראשון- לשאול רב! דבר שני- אני שולחת לך טלפון של מישהי בפרטי. דבר שלישי- תפילה!!!! ב"ה ה' שלח לי בחור שמבין את כל השריטות שלי ועוזר לי להתמודד איתן... תתפללי שגם לך יבוא אחד כזה (:
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 01:14 |
|
| |
אם אין לך מנוחת הנפש להחליט אז אל תצאי
אני מציע לך לנסות מטפלת ברפואה משלימה מאחת המכללות החרדיות, או אפילו תלמידה מאור חיה שלמדה פסיכותרפיה, והיא תטפל בך בחינם או במחיר סביר. וגם הרי את מכירה את עצמך, ויש סיכוי רציני שבכוחות משותפים תצאי מזה במהירות. בכל אופן, יועצת חרדית היא מסורה יותר ואמונה על אהבת חסד. בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 09:39 |
|
| |
למה להפסיק שידוכים? בין אם את הולכת לטיפול ובין אם לא, אפשר להמשיך. לא כך?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 11:27 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | אני מציע לך לנסות מטפלת ברפואה משלימה מאחת המכללות החרדיות, או אפילו תלמידה מאור חיה שלמדה פסיכותרפיה, והיא תטפל בך בחינם או במחיר סביר. וגם הרי את מכירה את עצמך, ויש סיכוי רציני שבכוחות משותפים תצאי מזה במהירות. בכל אופן, יועצת חרדית היא מסורה יותר ואמונה על אהבת חסד. בהצלחה |
|
עד כה הלכתי ליועצות רק חרדיות.... ומתלמדות הן ללא ניסיון...השאלה אם זה כיול להזיק מלהועיל?אני גם מחפשת משהי עם חוכמת חיים....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 11:34 |
|
| |
בס"ד נ.ב לשפוך כסף יקר כוונתי שמתסכל לשפוך אותו על יועצות שלא התחברתי אליהן... וכבר עברתי 6יועצות.... כרגע אני שוב אצל יועצת שאני לא התחברתי אליה...השיטה טובה היא לא כ"כ...ושוב אני בדילמה כי אם כבר השקעתי בה כסףאולי כדאי להמשיך בכ"ז?או לעזוב ולחפש שוב יועצת ? זה ממש מסובך העסק הזה... למצוא יועצת טובה זה כמו למצוא חתן....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 12:13 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד נ.ב לשפוך כסף יקר כוונתי שמתסכל לשפוך אותו על יועצות שלא התחברתי אליהן... וכבר עברתי 6יועצות.... כרגע אני שוב אצל יועצת שאני לא התחברתי אליה...השיטה טובה היא לא כ"כ...ושוב אני בדילמה כי אם כבר השקעתי בה כסףאולי כדאי להמשיך בכ"ז?או לעזוב ולחפש שוב יועצת ? זה ממש מסובך העסק הזה... למצוא יועצת טובה זה כמו למצוא חתן.... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 12:18 |
|
| |
לפעמים היועצת טובה והמטופלת לא ממש... האם את במקום של עבודה עצמית רצינית או שלא? אם התשובה היא כן, האם יש לך את הכוח לפעול גם בעולם המעשה? בכל מקרה, אם אחרי כמה פגישות לא רואים שום כיוון, לדעתי זה בזבוז זמן וכסף, וצריך לעבור הלאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 12:47 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | לפעמים היועצת טובה והמטופלת לא ממש... האם את במקום של עבודה עצמית רצינית או שלא? אם התשובה היא כן, האם יש לך את הכוח לפעול גם בעולם המעשה? בכל מקרה, אם אחרי כמה פגישות לא רואים שום כיוון, לדעתי זה בזבוז זמן וכסף, וצריך לעבור הלאה. |
|
אני במקום של עבודה עצמית רצינית.ויש לי כוח לפעול בעולם המעשה.הבעיה שאני מרגישה שהיא (המטפלת האחרונה)פותחת דברים חדשים לפני שהיא מטפלת בדבר שהעלנו עד הסוף...כדי שאבוא לטפל אצלה עוד ועוד... ויש מטפלות שפשוט בעיות תחבורה/שעות לא נוחות הפרידו בינינו... ויש מטפלת שלא התחברתי לשיטה שלה... ויש מטפלת שממש דברה כמו מחשב.. ויש מטפלת שלא הרגשתי נעים לחשוף את ליבי בפניה... בקיצער קריעת ים סוף..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 13:10 |
|
| |
בס"ד את האמת?הייתה יועצת אחת שהתחברתי אליה,אך הרגשתי שהיא לא מקצועית והעצות שלה היו מוזרות קצת...אבל איזה נשמה טובה היא שיוא...איזה לב...איזה אמפטיה...ממש אישה מדהימה... כך שהנה אני לא רואה רק שלילי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 14:23 |
|
| |
חייכנית. גם אני לא ממש מתחבר עם אמא שלי ועם העוזרת
העיקר שאנחנו מסתדרים ומשתפים פעולה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 14:27 |
|
| |
בס"ד אבל אני הבנתי שכדי לקבל ממטפל צריך שיהיה חיבור ואמפטיה הבנה וכו'...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 14:49 |
|
| |
צריך שיהיה חיבור בסיסי
שאת מוכנה להפתח אליה, שאת מרגישה שהיא חכמה ויודעת להקשיב, ושהיא מבינה אותך. ואם היא רצה מהר מדי אז את עוצרת את זה, נראה לי שאם היא היתה יסודית אז היית מתלוננת שהיא מושכת דברים כמו מסטיק, ו היא לא מתקדמת, והיא חופרת ועושה לך כאב ראש.. יש לך ראיית עולם רחבה שאת ביקורתית, אלא שאת אמורה ללמוד איך חיים עם זה
|
|
|
|
|