| נשלח ב-23/12/2013 13:40 |
|
| |
ציפור לילה.
שאלה לי אליכם, ואשמח אם כל אחד יחלוק את חכמתו אשר חנן אותו השם. כמובן שהכוונה לכולם! כולל הכל:)
אני מניח שלכל אחד יש איזה אהוב/ה חבר/ה שאכפת לו מהם. מה תעשו כשהאישיות הקרובה הזאת ללבכם, החלה ללכת לישון מאוחר, לשרוף שעות על גבי שעות, סתם ללא סיבה מוצדקת? הבו לי עצה.
נ.ב. לכל הציקנים שישאלו מה זה קשור לשידוכים, אז לכל התמהים, קחו את זה כשהתחשלות לעתיד.
תודה מראש לכל העונים:)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 13:52 |
|
| |
ואיפה הבעיה?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 13:55 |
|
| |
בס"ד בתור אחת כזאת ששורפת שעות סתם,וישנה מאוחר מאדדד.....וקמה ליום עייף ומפהק וחוזר חלילה... אני אומרת שהפתרון היעיל זה לכבות בשעה מוגדרת מראש את השאלטר הראשי של החשמל בבית...ושכולם ילכו לישון מוקדם... אני חושבת שאם כך היה אצלי המצב היה טוב.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/12/2013 13:55:02
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 14:01 |
|
| |
שזה לא בריא, הורס את כל היום שאחרי. חסרים חסרונות ב-ללכת לישון ממש מאוחר, בפרט למי שזה לא היה שגרת יומו?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 14:06 |
|
| |
מן הסתם זה נובע ממשהו.
הרבה פעמים זה פשוט עניין של תקופה, וזה עובר. אם זה המצב, תנו לזמן לעשות את שלו.
אם הוא מבקש עזרה לשנות את המצב אז יש אפשרות לנסות להגיש אותה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 14:21 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד בתור אחת כזאת ששורפת שעות סתם,וישנה מאוחר מאדדד.....וקמה ליום עייף ומפהק וחוזר חלילה... אני אומרת שהפתרון היעיל זה לכבות בשעה מוגדרת מראש את השאלטר הראשי של החשמל בבית...ושכולם ילכו לישון מוקדם... אני חושבת שאם כך היה אצלי המצב היה טוב.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/12/2013 13:55:02 |
|
הכל טוב אבל נראה לי מספיק שלא היה חשמל בשלג... לפעמים צריך לתת לאדם את ה"ספייס" שלו- לתת לו מקום לנשום, להתפרק- שילך לישון מאוחר כמה זמן- לפעמים נמאס מהשגרה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 14:22 |
|
| |
אם זה לא מפריע לה כרגע, לא הייתי מעירה וכו.
כי סביר להניח שזה מפריע לי ולא לשני, אחרת - הוא לא היה עושה את זה.
אם לאחר תקופה, זה לא עובר, וניכרת השפעה משמעותית ולא זמנית של התופעה, הייתי מנסה לברר ולדבר מה עומד מאחורי זה. זה יכול לנבוע מהמון סיבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 14:54 |
|
| |
אם הוא רווק משועמם, תן לו לחיות את החיים שלו כרצונו, כשהוא יתחתן זה ישתנה.
ואם הוא נשוי... מסכנה אשתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 14:56 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | אם הוא רווק משועמם, תן לו לחיות את החיים שלו כרצונו, כשהוא יתחתן זה ישתנה.
ואם הוא נשוי... מסכנה אשתו. |
|
למה מסכנה?היא תנהנה מגבר שישטוף לה את הבית בלילה(=
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 15:32 |
|
| |
בטלה מביאה לידי חטא... צריך לראות האם זה משהו זמני אולי תקופה לא טובה ואז להקשיב ולהיות שם יכול לעזור אבל אם זה הלך רוח אז אולי כדאי לערב מישהו בעל סמכות...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2013 12:22 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | אם הוא רווק משועמם, תן לו לחיות את החיים שלו כרצונו, כשהוא יתחתן זה ישתנה.
ואם הוא נשוי... מסכנה אשתו. למה מסכנה?היא תנהנה מגבר שישטוף לה את הבית בלילה(= |
| אין מצב שהוא ישטוף את הבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2013 13:38 |
|
| |
| מנחמחיים כתב: |  | אם הוא רווק משועמם, תן לו לחיות את החיים שלו כרצונו, כשהוא יתחתן זה ישתנה.
ואם הוא נשוי... מסכנה אשתו. למה מסכנה?היא תנהנה מגבר שישטוף לה את הבית בלילה(=אין מצב שהוא ישטוף את הבית. |
|
בהחלט...אם זה אתה,אז ההסתברות שתאכל את כל המקרר חזקה יותר(=
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2013 14:23 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | אם הוא רווק משועמם, תן לו לחיות את החיים שלו כרצונו, כשהוא יתחתן זה ישתנה.
ואם הוא נשוי... מסכנה אשתו. למה מסכנה?היא תנהנה מגבר שישטוף לה את הבית בלילה(=אין מצב שהוא ישטוף את הבית. בהחלט...אם זה אתה,אז ההסתברות שתאכל את כל המקרר חזקה יותר(= |
|
מחקרים מוכיחים שאדם פותח את המקרר ולא לוקח כלום, יותר מאשר פותח ולוקח.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2013 18:58 |
|
| |
אם זאת ציפור(ה) לילה יתכן שזו הכנה לתינוק/ת...
|
| נשלח ב-25/12/2013 10:38 |
|
| |
ואם הוא נשוי... מסכנה אשתו. למה מסכנה?היא תנהנה מגבר שישטוף לה את הבית בלילה(=אין מצב שהוא ישטוף את הבית. בהחלט...אם זה אתה,אז ההסתברות שתאכל את כל המקרר חזקה יותר(= |
| יפה, נכנסת בי בכל הכח, יפה לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2013 11:40 |
|
| |
| מנחמחיים כתב: |  | אם הוא רווק משועמם, תן לו לחיות את החיים שלו כרצונו, כשהוא יתחתן זה ישתנה.
ואם הוא נשוי... מסכנה אשתו. למה מסכנה?היא תנהנה מגבר שישטוף לה את הבית בלילה(=אין מצב שהוא ישטוף את הבית. בהחלט...אם זה אתה,אז ההסתברות שתאכל את כל המקרר חזקה יותר(=יפה, נכנסת בי בכל הכח, יפה לך. |
|
אני לא צודקת?(=
|
|
|
|
|