| נשלח ב-25/12/2013 20:08 |
|
| |
צורה מעניינת של שדכנות
'**** ******' מציע תכנית מעניינת לפתרון בעיות הרווקות במגזר הדתי. "אני, ולעתים אני מצרף אליי עוד מישהי, לוקח קבוצה שיהיה בה איזון בין בנים לבנות ועורך מספר מפגשים. בכל מפגש ישנה פעילות שונה. פעם היכרות עם בעל חיים מסוים, ופעם אחרת פעילות אקטיבית סביב בעל החיים, מפגשי יום ומפגשי לילה". גם כאן יש את המוטיב של פגישות קלאסיות בין בנים לבנות שבסיומן מחליפים מספרי טלפון, אבל יש כאן גם הרבה מעבר. קודם כל, ישנו מכנה משותף קודם למשתתפים, והוא האהבה לבעלי חיים. מלבד זאת, העיסוק עם בעל החיים חושף פן נוסף באישיותו של בן הזוג הפוטנציאלי. יהודה מביא לדוגמה את העיסוק סביב החיזור אצל הצבים: "יש מי שנבוך, יש מי שמתחבר, יש מי שחושב שהטקס הזה מיותר, ויש מי שחושב שזה מדהים. הדברים, כמובן, נאמרים בצורה צנועה, כראוי למקום בעל אוריינטציה דתית. "לפעמים אנחנו עושים פגישה סביב החלפת מצעים בכלוב של בעל חיים. הרבה דברים מתגלים. יש מי שעובד באמת, ויש מי שבא רק בשביל למצוא בת זוג, והוא מתאמץ לעשות רושם, למרות שבפועל הוא לא עובד". י****** אינו מדבר עם הקבוצה על הקשרים שנוצרים ביניהם, אלא רק על עבודת צוות, על תקשורת אישית ובינאישית, על קשרים ועל מחויבות. ההצלחה נמדדת קודם כל בכך שי****** מקבל הזמנה לאירוסין או נישואין של בן ובת מהקבוצה. אבל למרות שרוב המשתתפים אינם מוצאים את זיווגם בקבוצה המצומצמת, "בכל זאת פונים אליי אנשים ואומרים שהם קיבלו הרבה בהבנת מהותו של קשר". (צינזרתי את השם)
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2013 14:45 |
|
| |
אההממ בכל אירוע חרדי יש מחיצה בדיוק כדי למנוע קירבה שכזאת- למה פתאום לשבור את כל הכללים?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2013 15:30 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-26/12/2013 17:04 |
|
| |
יש מקום גם לנשואים ?
חיכוחים באוירה דתית, אחלה דבר
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2013 21:36 |
|
| |
אם חרדי יארגן דבר כזה, זה כנראה הדבר האחרון שיעשה בחיים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2013 21:40 |
|
| |
אם הייתי משתתפת בכזה מפגש,אף אחד שמה לא היה רוצה להתחתן איתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2013 21:41 |
|
| |
אולי אחד החיות....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2013 22:10 |
|
| |
היום בלימודים ראיתי דבר דומה..
מפגשים שהבסיס המשותף בין הבנים לבנות, זה הלימודים...
גם זה סוג של שדכנות..=)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2013 23:23 |
|
| |
| מבריקה כתבה: |  | אם הייתי משתתפת בכזה מפגש,אף אחד שמה לא היה רוצה להתחתן איתי.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2013 23:29 |
|
| |
| ה1_ויחידה כתבה: |  |
| מבריקה כתבה: |  | אם הייתי משתתפת בכזה מפגש,אף אחד שמה לא היה רוצה להתחתן איתי.. |
|
למה ככה? פרטי, נמקי, הדגימי...  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 00:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 01:36 |
|
| |
| מבריקה כתב: |  | | אם הייתי משתתפת בכזה מפגש,אף אחד שמה לא היה רוצה להתחתן איתי.. |
|
ובפגישות סתם כן רוצים?! ;)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:20 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | אם הייתי משתתפת בכזה מפגש,אף אחד שמה לא היה רוצה להתחתן איתי..
ובפגישות סתם כן רוצים?! ;) |
|
רוצים רוצים...... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:22 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | אם הייתי משתתפת בכזה מפגש,אף אחד שמה לא היה רוצה להתחתן איתי..
ובפגישות סתם כן רוצים?! ;) רוצים רוצים...... :) |
|
טוב, סיכמנו שאת מארגנת את זה. ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:22 |
|
| |
| scaaron כתב: |  | '**** ******' מציע תכנית מעניינת לפתרון בעיות הרווקות במגזר הדתי. "אני, ולעתים אני מצרף אליי עוד מישהי, לוקח קבוצה שיהיה בה איזון בין בנים לבנות ועורך מספר מפגשים. בכל מפגש ישנה פעילות שונה. פעם היכרות עם בעל חיים מסוים, ופעם אחרת פעילות אקטיבית סביב בעל החיים, מפגשי יום ומפגשי לילה". גם כאן יש את המוטיב של פגישות קלאסיות בין בנים לבנות שבסיומן מחליפים מספרי טלפון, אבל יש כאן גם הרבה מעבר. קודם כל, ישנו מכנה משותף קודם למשתתפים, והוא האהבה לבעלי חיים. מלבד זאת, העיסוק עם בעל החיים חושף פן נוסף באישיותו של בן הזוג הפוטנציאלי. יהודה מביא לדוגמה את העיסוק סביב החיזור אצל הצבים: "יש מי שנבוך, יש מי שמתחבר, יש מי שחושב שהטקס הזה מיותר, ויש מי שחושב שזה מדהים. הדברים, כמובן, נאמרים בצורה צנועה, כראוי למקום בעל אוריינטציה דתית. "לפעמים אנחנו עושים פגישה סביב החלפת מצעים בכלוב של בעל חיים. הרבה דברים מתגלים. יש מי שעובד באמת, ויש מי שבא רק בשביל למצוא בת זוג, והוא מתאמץ לעשות רושם, למרות שבפועל הוא לא עובד". י****** אינו מדבר עם הקבוצה על הקשרים שנוצרים ביניהם, אלא רק על עבודת צוות, על תקשורת אישית ובינאישית, על קשרים ועל מחויבות. ההצלחה נמדדת קודם כל בכך שי****** מקבל הזמנה לאירוסין או נישואין של בן ובת מהקבוצה. אבל למרות שרוב המשתתפים אינם מוצאים את זיווגם בקבוצה המצומצמת, "בכל זאת פונים אליי אנשים ואומרים שהם קיבלו הרבה בהבנת מהותו של קשר". (צינזרתי את השם)
האם אפשר להביא גם את חיית המחמד??!! (ברצינות) ונסות גם לה לשדך .... (לא ברצינות)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:30 |
|
| |
|
|
|