'תרי_זוזי' מנהל המשנה של הפורום בעבר, מדור העבר והישן של הפורום התארס.מעל במה זו אאחל לו ברכת מזל טוב ובניית בית כפי רצונותיו וחלומותיו.
מזל טוב..היה שווה שתתארס רק כדי לראות פה את המנהלנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחיה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך
וואאאאההההההאיזה יופי!! וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני משפשפת עיניים לראות שזה אמיתי!אם תרי הציני הנצחי התארס, יש תקווה לכולם :)מזל טוב איש יקר שתראו מעכשיו ועד עולם רק אושר ואהבה ובריאות וטוב, רק טוב!נשלח מהאנדרואיד שלי
מזל טוב
בס"דמזל טוב...
מזל"ט עדי עד
מזל"ט ומאחלת לך מכל הלב: חיי נישואין עד 120 מלאים באהבה, ברכה, הצלחה ולבלובים ...... יש לנו 3 חתנים וכלה אחת ויחידה אני מתחילה להרגיש שגם לי יש סיכוי .......
דייייי!!!!!!!!!תרי?? זה אמיתי???אני לא מאמינה!!!!!!!!הייתה לי הרגשה שאתה מבשל משו...אין!!!!!!!!! זכתה כלתך!!וכעת לברכות:יהי רצון שיהא הבנייןחזק ואיתןשתשרור ביניכם אמונה הדדיתאחוה ואהבה אמיתיתשתזכו יחד בע"ה לגדל המון ילדיםמוצלחים, חכמים וחמודים...המון מזל- טוב!! טיעתוקן על ידי טיע ב- 14/01/2014 14:07:48
תוקן על ידי טיע ב- 14/01/2014 14:07:48
מזל טוב :)
וואלה המון מזל טוב בקרוב אצל כולם
מזל טוב :)בניין עדי עד..
מזל טוב בנין עדי עד
מזל טוב! בנין עדי עד!
לא מאמינה!!!!!!החורף עושה משו לאנשים.....מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1זכתה כלתך, אין ספק!!!!!!!!שתבנו יחד בניין עדי עד, דורות ישרים מבורכים.