| נשלח ב-28/1/2014 19:03 |
|
| |
בחורה שראיתי בהרצאה ביהדות - מה דעתכם?
בס"ד
מה אתם אומרים, חושבים,
הייתה בחורה מקסימה בהרצאה ביהדות בראש העין שדיברה עם הרב (יש את ההרצאה מוקלטת בוידאו),
ולפי הדיבור של והחשיבה שלה וכל השאר חשבתי שהיא מזה זה מתאימה לי אם רק היו מצעים לי אחת כזאת.
כי לפי מה שהציעו לי עד עכשיו השדכנים אין בכלל מה להשוות...
זה נראה בעינכם טבעי להכיר ככה? לחפש? אין לי שם, כתובת, כלום... חוץ מהוידאו, תאריך ההרצאה, והמיקום...
מה אומרים? או שכמו שאומרים ככה לא מכירים וצריך לחכות רק דרך שדכנים וההצעות שלהם?
תוקן על ידי טוב_לבב ב- 28/01/2014 19:04:06
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2014 19:14 |
|
| |
אם יש לך איך לברר בצורה מכובדת, אז תנסה. אולי עדיף שההורים שלך ישאלו מישהו שהיה שם וכדומה..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2014 19:20 |
|
| |
כמו שאמרה זאת שמעלי, לגמרי שוה לברר בצורה מכובדת. צריך לנסות כל אפשרות. בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2014 19:32 |
|
| |
שאלתי בכללי על הדרך,
כי חוץ מהתמונה בצילום של הוידאו של ההרצאה, ושזה בראש העין, אין לי מושג איך לברר,
אולי אם אמצא מישהו מראש העין ויכול לזהות בתמונה שלה.
תוקן על ידי טוב_לבב ב- 28/01/2014 19:35:26
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2014 20:02 |
|
| |
נו תהיה יצירתי. תמצא מישהו שילך למארגנים של הכנס שיגיד להם שיש לו שידוך להציע לבחורה וכו' וכו'...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2014 20:20 |
|
| |
וואי,איזה רומנטי להכיר בדרך כזו(=
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2014 23:41 |
|
| |
תעלה את הסרטון ליוטיוב ותכתוב שאתה רוצה לבקש את ידה של הבחורה הנ"ל רק שאתה לא יודע פרטים ושיעזרו לך לחפש אותה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 00:34 |
|
| |
ההרצאה כבר נמצאת ביוטיוב....
לא שלחתי בפורום קישור כי פשוט לא מכובד לתת בציבור לפני כולם קישור להרצאה...
מקסימום אם מישהו יכול להכיר שיודיע לי ואני יכול להראות לו באופן פרטי.
אה ואני יודע גם את שם הבית כנסת...
תוקן על ידי טוב_לבב ב- 29/01/2014 00:43:11
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 00:37 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 00:38 |
|
| |
בדרך כלל הרצאות ביהדות זה סדרה של הרצאות. תברר מתי ההרצאה הבאה ותלך לחפש אותה שם.
לגשת אליה אולי לא יהיה הכי מכובד, אבל תראה מי החברות שלה ותברר את שמה אצל אחת מהן, מכאן והלאה תן לשדכן לעשות את העבודה.
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 11:49 |
|
| |
בס"ד זה לא הכי מקובל...אבל לא הייתי מתנגדת אם מישו היה רוצה להכיר אותי בדרך כזו...זה אפילו נשמע לי מסקרן יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 13:35 |
|
| |
אין על בחורות מראש העין
בנות תימן גזעיות וחמודות.. אלא שגם בשידוכים יש מצב לא להסחף אחר החיצוניות
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 13:55 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | בנות תימן גזעיות וחמודות.. אלא שגם בשידוכים יש מצב לא להסחף אחר החיצוניות |
|
אתה אוהב נשים שחומות?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 15:09 |
|
| |
רעיון לא רע להתחקות בעקבותיה. אבל אל תפתח אשליות. תנסה. ואם לא תצליח. אז לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 21:53 |
|
| |
אל תקשיב לכל אלו שאומרים לך להתייאש, תחפש תחפש תחפש עד שתמצא אותה. אם היא באמת מתאימה לך, מחכים לך עשרות שנים של אושר עילאי שלא תמצא בשום מקום אחר. שוה להשקיע כמה שאתה יכול בשביל להשיג הדבר הזה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 22:06 |
|
| |
| מעורר_שחר כתב: |  | אין לך סיכוי למצוא אותה.
אלא אם כן תעשה את הדבר הבא שהוא קשה ומטורף וגם הוא לא מבטיח שתמצא אותה:
על פי הלמ"ס בראש העין יש 1,300 בנות בשכבת גיל 20-24 ועוד 1,200 בשכבה 25-29. זה אומר שבכל חמישיית שנים יש כ-1,200 בנות בראש העין. תיכנס לאגרון ותעשה סינון לפי ראש העין - נקבות - ותזין את טווח חמש השנים שלדעתך זה הגיל שלה. כמובן תציין רווקות (למרות שהאגרון הוא כבר בן 8, עדיין יתכן שיש עשרות בחורות שגילן 28 ותכלול אותן בסינון שלך לחינם וחבל).
עכשיו תיקח את הרשימה הזאת, ותנסה לחפור שם קצת - אם זה משפחה של 9 ילדים היא בטח חרדית, אם משפחה של 3 ילדים היא בטח משפחה לא חרדית, וכן לפי השמות - אם השמות של הילדים הם גל, ים ואגם אז זה לא חרדים. אם השמות הם שמחה זיסל, מנחם מנדל ויעקב ישראל - הם חרדים. אם הבחורה ההיא היתה חרדית אז זה קל יחסית, אלא אם כן היא או משפחתה הם בעלי תשובה.
אם היא לא חרדית זה יתן לך טווח ענק שתצטרך לסנן. תיקח נשימה ארוכה ותשב מול הפייסבוק ותתחיל לחפש שמות. אולי יש לה פייסבוק, עם תמונה, ותזהה אותה. אולי אפילו עדיף לחפש בגוגל כי אולי יש לה גוגל פלוס או רשת חברתית אחרת.
אם המהלך הזה יכשל והלכת וסיננת ורשמת וחיפשת ולא מצאת כלום, אז או שהיא מגיעה מחוץ לראש העין, או שהיא גרה בראש העין אבל בדליפת האגרון לפני 8 שנים היא לא היתה גרה שמה, או שהיא היתה ועודנה בראש העין אבל אין לה פייסבוק או שיש לה פייסבוק בלי תמונה.
במקרה כזה תנסה לרחרח במשרדים של הארגון; אם ההרשמה היתה מראש ובכסף ועם שמות יכול להיות שכל השמות נמצאים שם באיזה קלסר או מאגר. תתקשר אליהם ותגיד להם שאתה רוצה לתרום או משהו כזה ותגיע אליהם למשרדים ותחשוב איך לשים יד על זה.
אם כל זה לא עזר אז אין לי מה להגיד לך יותר מזה. תשכח ממנה. |
|
ואני חשבתי שזה הרבה יותר פשוט,
כי יש לי את התמונה שלה בוידאו... אז אנשים מכירים אחד את השני ואפשר להכיר לפי התמונה. אז יכלתי נניח למי שחושב\ת שיכול\ה לזהות שיגיד לי ואז להראות או לשלוח לו קישור בפרטי של ההרצאה.
תוקן על ידי טוב_לבב ב- 29/01/2014 22:09:38
|
|
|
|
|