| נשלח ב-30/1/2014 17:14 |
|
| |
ההרגשה הכי טובה...
מכירים אותם ? את הבחורים/ות שנותנים בפגישה הרגשה הכי של ביחד....ושהכל זורם... אבל מחזירים תשובה שלילית.... בלי לחשוב פעמיים... מה העיניין שלהם....???
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי כיפהאדומה1 ב- 30/01/2014 17:20:46
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 17:21 |
|
| |
כי הם רוצים להיות חמודים ונעימים. בנות נוטות לפרשן כל דבר ולראות רמזים גדולים איפה שהבחור סך הכל רק השתדל להנעים את הערב.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 17:25 |
|
| |
הי, מכירה אתזה לצד ההפוך..ואני תמיד מתלבטת בשאלה הזו מה עדיף? אם רואים על ההתחלה שזה לא זה, להיות סנובים ומרוחקים... או לפחות בפגישה לתת הרגשה נעימה וזורמתת,אבל אחכ זה יותר מאכזב. נראלי שיותר פוגע שפגישה מתנהלת בריחוק וקרירות, מאשר לקבל אחכ תשובה שלילית אחרי פגישה כייפית!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 17:38 |
|
| |
בטח מכירה.. בדיוק אתמול היתה לי פגישה והייתי מאד זורמת כמה אכלתי את הלב אח"כ כשאני לו תשובה שלילית,ידעתי שהוא רוצה.. הוא כ"כ ניסה להנעים את השהות בפגישה..התאמץ והראיתי לו נכונות ובסוף עניתי לו שלילי הייתי צריכה אולי להיות יותר מאופקת. :-/
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 17:51 |
|
| |
אם אתה לא רואה פוטנציאל מוטב להיות מנומס וחביב ולא מעבר. לתת כבוד לבן אדם ולא לפגוע ברגשותיו. מכאן ועד פתיחות ולבביות /צחוקים יש מרחק לא מבוטל.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 18:01 |
|
| |
וואייי איזה קשה זה!!היה לי אחד כזה!!
ממש מאכזב!מישהו שנותן לך הרגשה שאין זה זה והשבוע את סוגרת!!
וזה לא פנטזיות מיותרות..פשוט זה מה שהוא הראה...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 21:40 |
|
| |
מסכימה עם מבריקה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 23:00 |
|
| |
מבריקה ואמיגוס השאלה היא עד כמה הוא מראה שהוא נלהב!!
לי הוא הראה והוא גם התבטא במילים שמי שיש לו ספקות לא אומר אותן!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 23:35 |
|
| |
| צדיקונת כתבה: |  |
מבריקה ואמיגוס השאלה היא עד כמה הוא מראה שהוא נלהב!!
לי הוא הראה והוא גם התבטא במילים שמי שיש לו ספקות לא אומר אותן! |
|
לזה בדיוק התכוונתי........ אני לוידעת אם זה במודע או לא... אבל יש בזה טיפטיפה חוסר רגישות... לא? ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 23:39 |
|
| |
צדיקונת...עצוב לי לשמוע :( יש בחורים כאלה שיש להם קטע שהם נהנים לראות איך הם "כובשים את הבחורה" וברגע שהם מרגישים שהיא בידיים שלהם , הם עוזבים.. פשוט משחקים, ולא יודעים כמה הם יכולים לפגוע...
פעם הצעתי בחור אחד לכמה חברות, כל בחורה הוא נפגש איתה כמה פגישות, זה היה מדהים איך הוא התנהג באותו דפוס אצל כל אחת! כולם חזרו זורחות מהפגישה, ולא הפסיקו להלל אותו..הוא נתן תחושה לכל אחת שהיא הכי מקסימה ומיוחדת בעולם..זרק להם משפטים וכו וכו...ואז אחרי 3-4 פגישות ענה תשובה שלילית.. כשראיתי את זה- הפסקתי להציע אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 23:47 |
|
| |
כן זה מבאס וקשה לגמרי!
והקטע הכי הזוי זה...שאני מקבלת ממנו דשים מידי פעם...ורק בצורה החיובית!
הבנ"א לא סגור על עצמו..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2014 01:21 |
|
| |
זה עוד קטע מוזר,לקבל דש"ים אחרי ששידוך יורד.כאילו מה..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2014 01:05 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתב: |  | מכירים אותם ? את הבחורים/ות שנותנים בפגישה הרגשה הכי של ביחד....ושהכל זורם... אבל מחזירים תשובה שלילית.... בלי לחשוב פעמיים... מה העיניין שלהם....???
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי כיפהאדומה1 ב- 30/01/2014 17:20:46 |
|
עדיין לא קרה לי, אבל אני מכירה טיפוסים כאלה מחוץ למסגרת שידוכים
תדעי שזה לפעמיים אנשים פחדנים, שאין להם אומץ לבטא באמת את מה שהם מרגישים לבטא את עצמם. או שיכול להיות שהם שחקנים ולכם הם גם לא דוברי אמת !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2014 01:07 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | וואייי איזה קשה זה!!היה לי אחד כזה!!ממש מאכזב!מישהו שנותן לך הרגשה שאין זה זה והשבוע את סוגרת!!וזה לא פנטזיות מיותרות..פשוט זה מה שהוא הראה... |
|
חצוף!!! תגידי תודה לה' שלא התחתנתם, לכי תדעי אחרי החתונה הוא היה אומר לך שהוא אוהב אותך ובלב תהיה לו מישהי אחרת
תוקן על ידי riki_m ב- 03/02/2014 01:08:03
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2014 00:00 |
|
| |
ריקי צודקת לגמרי! אבל..עד שאת נפגשת עם אחד חתיך,יר"ש,מתמיד,כסף...מבאס!
אבל הכל,הכל לטובה!:)
העיקר שאני מקבלת ממנו כל הזמן דשים:)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2014 00:07 |
|
| |
| צדיקונת כתבה: |  | אחד חתיך,יר"ש,מתמיד,כסף.. |
|
|